Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кавърма.
Автор: exile   
Дата:   22-10-09 19:31

В понеделник имам желание да врътна една кавърма.
Пилешка.
Доколкото знам може вътре и гъби да се слагат, но аз смятам да наблегна на чистия лучец.
Някакви акъли и рецепти преди да причиня нещо лошо на кухнята и, в последствие (заради характера на ястието) - тоалетната?

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: exile   
Дата:   22-10-09 19:32

Кавърма или каварма!?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: chill   
Дата:   22-10-09 19:34

"Кавърма" е кавър версия на кавармата.

(иначе бах ли мааму) [smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Safira   
Дата:   22-10-09 19:35

КавЪрма [smile]

Тук доста са изписали http://archives.zavinagi.com/archive/index.php?topic=3439


[beer]


Едит: Не е доста, ама има [smile]



Публикацията е редактирана (22-10-09 19:36)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anete   
Дата:   22-10-09 19:52

ако ти трябва някоя рецепта, погледни тук

http://kitchenbg.com/


аз съм си изтеглила програмката и се съветвам с нея понякога, ако и да съм насъбрала доста кулинарна литература. но тук търсенето ми отнема по-малко време. пробвала съм доста рецепти, включително и за дивеч, и мога да кажа , че съм доволна.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   22-10-09 20:07

пиле и кавърма....[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] ПРАСЕ си трябва....

онова с пилето е някаква тъпа яхния

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Myth   
Дата:   22-10-09 20:18

Има готова от тайните на Маги... купуваш си само пилешки гърди, кромит, е като искаш и гъби си вземи аз слагам става вупер. А иначе отзад на пакетчето си е описано как се приготвя, става добре.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   22-10-09 20:22

става с мноооого лук и мноооого бавно... мани ги тия полуфабрикати....

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Myth   
Дата:   22-10-09 20:27

Бе Джъмбо става си перфектна бре.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anete   
Дата:   22-10-09 20:46

По-добре сам да си приготвиш ястието, по рецепта.

Оставете ги тия тайни, пълни са с химия. Не е толкова трудно да се намери рецепта и да се овкуси ядене - това е, което ви предлагат тайните.


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: chill   
Дата:   22-10-09 21:18

Абе, друго си е тайните на Маги - фабрично произведена манджа от избрани компоненти, не някакъв гаражен сбирщайн. [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   22-10-09 21:24

Добрата фея би ти препоръчала ресторанта при Съюза на архитектите, в който да си поръчаш заешки дробчета с лучени рингове.

А преди тях - салата със синьо сирене, орехи и ябълки.

За десерта ще те посъветвам отделно, а за виното можеш да се довериш на сомелиера им!
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Да ти е сладко!
Пък и на трандафорите ти повече ще им отива това, отколкото пилешка кавърма!
[smilie3]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anete   
Дата:   22-10-09 21:25

Ще ме изФиняваш - тайните са за неумеещи, но и нежелаещи да готвят [ezik] [ezik] [ezik] .

Такова нещо мога да спретна, само ако съм на пустинен остров и няма друго за ядене .


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: chill   
Дата:   22-10-09 21:38

Anete, абсолютно съм съгласен. И в този и вд руги случаи си требе ГОТВАЧ. Без готвач - по-добре в МакДоналдс, поне няма да е загоряло. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   22-10-09 21:41

е аз съм готвач.... или поне бях едно време [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anete   
Дата:   22-10-09 21:43

Не позна - нужно е желание [smile] . А какъв по-добър стимул да ти дойде желанието от перспективата да ядеш прясно приготвена храна, в която знаеш какво си сложил.

Все пак е въпрос на личен избор.
Затова наздраве и на тези, които искат да готвят, и на тези, които не искат . [smilie5]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   22-10-09 21:54

като феята [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: exile   
Дата:   22-10-09 22:16

фиксове - НЕ!

Малки тайни, големи тайни - яжте си ги [smile]

Ми всъщност хората под кавърма като гледам различни работи разбират. Аз кавърмата си я знам като яхния, с пилешко много си я обичам.

Лучена яхния с пиле, един вид [smilie5]

[smilie24]

Лалинда, като ми остане излишна стотачка някой път и като има повод може да те послушам [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: exile   
Дата:   02-11-09 22:43

Кавърмата стана брутална [smilie24]
Само дето месото нямах време да го кисна в марината и не беше крехко колкото ми се искаше.

А, да не забравя - със свинско я направих.
[smilie21]



Публикацията е редактирана (02-11-09 22:44)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: юнга   
Дата:   03-11-09 00:39

Направи си попска яхния или стифадо.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.