Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ГРАНИЦА
Автор: Lalinda   
Дата:   17-10-09 22:46

Тази вечер, докато пътувах в автобуса към нас, чух едно дете да врънка не зная за какво баба си, която му каза строго, че не бива да безпокоят майка му, която е зад граница.

То замълча, а като слязоха от автобуса, извика решително:

- Бабо, искам да се обадим на мама, за да я питам какво е ГРАНИЦА!

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: fonnayden   
Дата:   17-10-09 22:50

Границата е бразда която е наложена да е строга най вече от Комунистите, поради разликата в стандарта на живот. не само бразда а и Кльон. България си беше концентрационен лагер. Само имахме излаз към Петербург

Re:
Автор: pepi   
Дата:   17-10-09 22:58

То и щатите са концлагер, ама наобратно- не дават на мексиканците да влязат вътре [smilie5]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   17-10-09 23:06

Lalinda искам да разбера какъв е смисъла на темата, която си пуснала. Наистина не мога да схвана идеята на това, което си написала.

Както добре знаеш, ние не сме на твоето интелектуално ниво /поне аз/ и ни е трудно да извличаме априори информацията от това, което споделяш.

От така поднесената историята, разбирам че си впечатлена от любопитството на детето.
Не зная дали си отглеждала деца, но в определена възраст децата изпадат в състояние на постоянно задаване на въпроси. Генетично им е заложено.

От тази история аз успях да разбера, че си видяла едно дете, което чрез държанието си показва, че му липсва майчината грижа, а не че толкова го вълнува етимологията или понятието на думата "ГРАНИЦА".

Re:
Автор: tnt   
Дата:   17-10-09 23:12

Мъри, ма ти си бил мноу зле [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   17-10-09 23:12

Мерилиън, ти току виж се окажеш свестен човек, нищо че си адвокат [smilie3]

Re:
Дата:   17-10-09 23:17

Тинто - хем сме другарчета по спам, хем се учудваш, че съм зле. Ами... зле съм. Факт.

pepi - нали знаеш какво е 300 адвоката на дъното на океана?

Едно добро начало.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

п.п. Извинявам се, че спамя темата на Лалинда.

Re:
Автор: tnt   
Дата:   17-10-09 23:19

извинението се приема... само авторът на темата да даде сигнал за фрий фор спам, моля [smilie21]

Re:
Автор: BlueHello   
Дата:   18-10-09 00:25

Яко! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   18-10-09 00:28

таз тема за интелектуално изостанали субекти ли е? [smilie11] [smilie8] или за прекалено извисени [smilie11] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   18-10-09 00:30

Amigo още сме в очакване да разберем.

Аз, като типичен представител на изостаналите, смятам че темата не нито за едните, нито за другите.

Изобщо темата е....

/за тази тема няма какво да кажа даже/

[beer]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   18-10-09 00:30

Ако е за интелектуално изостанали, да се включа и аз?

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   18-10-09 00:33

[smilie18] [smilie18] кака Лали е пуснала таен хитроумен тест, за да отсее изостаналите [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: BlueHello   
Дата:   18-10-09 00:36

Мноо ме кефи! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: atrifonov   
Дата:   18-10-09 00:37

ГРАНИЦА- всеки сам поставя своите граници
за любовта, мечтите, вярата това понятие не съществува

пс. Боже колко глупости написах за токлова кратко време[smilie5]

Re:
Дата:   18-10-09 00:52

Това е темата за Ограничените [smilie24]

Re:
Автор: screaming_elmo   
Дата:   18-10-09 00:52

Граница на числовата редица {An} е числото a
и блабла..

Re:
Дата:   18-10-09 00:53

И за Неограничените[smilie24]

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   18-10-09 00:55

А мъката?

[smilie21]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   18-10-09 00:56

A Бог?

Re:
Дата:   18-10-09 01:08

А на френски със сирене...

Re:
Автор: asahi   
Дата:   18-10-09 09:57

Децата са питанки и имат неподправено чувство за справедливост.

Време е за кафе.

Re:
Автор: exile   
Дата:   18-10-09 10:32

Готина история [smilie24] [smilie5]

Re:
Автор: мара   
Дата:   18-10-09 11:44

лимес

Re:
Автор: TheBossBG   
Дата:   18-10-09 12:27

Автор: fonnayden
Дата: 17-10-09 22:50

Границата е бразда която е наложена да е строга най вече от Комунистите, поради разликата в стандарта на живот. не само бразда а и Кльон. България си беше концентрационен лагер. Само имахме излаз към Петербург

Не знам до колко си изучавал история, но истината е малко по-различна. В прочутата си реч от 5 март 1946 г., произнесена в американския град Фултън "големият демократ" Уинстън Чърчил казва: "От Шчечин на Балтийско море до Триест на Адриатическо море Желязна завеса се спусна над Европа." Последиците от това изказване търпим ние сега.

И по темата. Децата са една различна вселена. Лошото е, че ние забравяме какво е било и не ги възприемаме по този начин, по който сме се възприемали на тяхната възраст. Колкото и да ни се иска не можем да определим какво е искало да каже дадено дете. Особено, ако не е нашето, с което имаме интелектуална и емоционална връзка. Дали е просто любопитно или му липсва Мама няма как да разберем от един подслушан разговор. А и няма смисъл да разсъждаваме по темата. По-добре да се обърнем към нашите деца. Да помислим дали им даваме всичко, от което се нуждаят(нямам предвид в чисто материален смисъл)? Замислете се колко минути дневно отделяте за да общувате с децата си! Защото както на тях им липсва този контакт, така и на вас. Тогава няма да се учудвате на въпросите, които задават.

И да разкажа и аз една интересна случка. Съпругата ми пътува в автобус за В. Търново. На предната седалка седи млада жена с дете на около 4-5 години. Детето забелязва стадо крави до пътя и развълнувано казва на мама: Мамо, виж крави! Майката не много въодушевена отвръща: да, добре, крави. А детето добавя: Мамо, мамо, ама виж: ЖИВИ крави! Коментара го оставям за вас.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.