Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СПОРТ В УЧИЛИЩЕ
Автор: KCARS   
Дата:   13-10-09 13:55

Уважаеми колеги разработихме проект за Реновиране на стара музикална зала в СОУ "Вичо Грънчаров", гр. Горна Оряховица в модерна мини спортна зала. Необходима е да се извърщи ремонт на подовата настилка на старото помещение, което ще се използва за вътрешни спортни турнири и състезания.

За да бъде утвърден проектът се нуждаем от вашият глас на http://www.izberidasportuvash.org/poll/96-36-30092009gornaoryahovica БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   13-10-09 13:59

Това е форум за фотография.
По твоя въпрос - потърсете спонсори.

Re:
Автор: dessisslawa   
Дата:   13-10-09 14:16

Асахи, на практика не е толкова лесно да се намерят спонсори, особено пък за средно училище.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   13-10-09 14:49

Не е форум за фотография, а за пъчене.
[smilie24]

По-лесно е да се построи мол, отколкото спортна зала, уви...
[smilie10]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   13-10-09 14:55

То верно че моловете сигурно са повече от спортните зали...!
А защо "особено пък за средно училище"?

Re:
Автор: мара   
Дата:   13-10-09 15:01

лали, човекът едва ли го засяга това. ората са рекли, ако не мож да помогнеш, барем не вреди.
човече, принципът ти е грешен. давай повече информация, тъй като рискуваш или да не получиш никво внимание, или направо да те освиркат. отбиването на номера е грешна тактика[smilie21]
отворих сайта. не търсят спонсор. става дума за кампания, или по-скоро за рекламна дейност на еврофутбол. еврофутбол финансира проекти "моето място за спорт". хората търсят към 5 бона за подновяване и преустройване на музикална зала (явно не е актуална като такава[smilie5] )
еврофутвол, чрез принципа на гласуване определя кои проекти да подкрепи. решете вие дали да подкрепите някого и ако да-кого. аз лично ще им дам един глас.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   13-10-09 15:25

Ха ха ..... кой гласува да го махнат спорта от дакалото ????

Кога го махнаха тоя спорт де бяхте ?

Кой гласува да имат келешите повече права от даскалите ?????

Що тогаз искате спорт ??? Ами ако им нарушите човешките права ???

Ако земат да настинат като са изпотят ??? Или си обелят коляното ????

Недай Боже си изпусне телефона та вземе да го потроши......ужаст !!!

Или си скъса дънкито Версаче ....[smilie19]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (14-10-09 09:59)

Re:
Автор: ivanov_id   
Дата:   14-10-09 09:56

[smilie24] аз гласувах

Re:
Дата:   14-10-09 10:25

Имам две деца, които учат в СОУ и вярвайте ми никой не се скъсва да дава пари.
Пример: едно от училищата участва с добре разработен проект в конкурс. Конкурсът се проведе юни месец (т. е. преди изборите). Спечелиха само училища от южна България.
Те, училищата, дори делегирания бюджет не си получават в пълния размер. Та камо ли допълнителни пари.

Re:
Дата:   14-10-09 15:46

Имах една даскалка по физическо в техникума. За половин час гимнастика на място без уреди ни скапваше тотално. Гълтахме аспирин против мускулна треска, щото на следващия ден бяхме като пребити. И това в час по физическо, не на тренировки по и за нещо си. Беше се зарекла, че в казармата няма да има нейн ученик, който не може да прави коремно и да не бяга 3км. Е ми научихме се - всичките.

И каква е връзката? Материалната база не беше кой-знае каква - асфалтова площадка с разчертани игрища за баскетбол, хандбал и волейбол и тревна площадка с лостове и пясъчник. Във физкултурния салон - много рядко, ако вали навън. Та толкова за парите и спонсорите.

Re:
Дата:   14-10-09 16:49

е, и асахи е прав, ма ако требе стимул за практикуване на спорт,(стимул, различен от тояга) оборудването все е нещо.

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   14-10-09 16:52

соц-режима беше добър стимул за спорт...
и за фотография...

и за миграция....

Re:
Автор: Kanonir   
Дата:   14-10-09 16:53

Асахи тоя път ми прозвуча кат Ролейфлекса[smilie8]

Re:
Дата:   14-10-09 23:07

Не бе, не възхвалявам соца. Натъртвам, че физическото възпитение най си зависи от даскала по физическо възпитение. Ако е мърда и в супер салон да го вкараш пак мърди ще възпита.

Re:
Автор: Jamess   
Дата:   15-10-09 09:11

http://www.izberidasportuvash.org/poll/96-36-30092009gornaoryahovica

[smilie24]

Автор: asahi
Дата: 13-10-09 13:59

Това е форум за фотография.
По твоя въпрос - потърсете спонсори.

'Сахе, това отдавна не е форум само за фотография, за зоната да не говорим!Да не подрязваме крехкуте крилца на гражданското общество, което се опитва къде чрез проекти къде чрез други инициативи да промени само нещата, които принципно зависят от държавата!Кошкайш?

[beer]

Re:
Дата:   15-10-09 10:25

Жеймс, темата първоначално беше пусната в основния форум. После зоркият Админ я премести в зоната. За зоната си е ОК и съм си дал мнението в зоната.

Гражданско общество - подкрепям, даже съм активен. Макар че точно тази инициатива не ми се вписва баш в гражданското общество.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   15-10-09 10:29

asahi - да продължа твойта мисъл .

Гражданско ще е кога майка му или баща му запотени по анцунг влезнат да питат даскалите що немат база за спортуване !!!

Или при министъра ....

[smilie24]

[smilie7]

Публикацията е редактирана (15-10-09 12:01)

Re:
Автор: tnt   
Дата:   15-10-09 10:34

[smilie24]

гледам Данон са се засилили да стимулират спортните занимания за деца. опитайте и с тях

Re:
Дата:   15-10-09 12:57

Боже, колко сте наивни!
Данон постоянно храни децата ни с нишесте и консерванти. Защо си мислите, че е загрижен за училищния спорт?

Re:
Автор: tnt   
Дата:   15-10-09 13:31

защото е реклама [smilie3]

Re:
Дата:   15-10-09 14:51

мдам. направили са площадки. понякога децата ми ги ползват, ма никога не прайм оборот на данон

Re:
Дата:   15-10-09 14:58

Данон ако чакат на мен по-добре да затворят.
Май понякога хапвам от онези сладките работи, но без стопанско значение.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.