Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Още за лъжата "Глобално затопляне"
Автор: ivodam   
Дата:   13-10-09 19:12

http://zamunda.net/details.php?id=191971&hit=1

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: mguergov   
Дата:   13-10-09 20:04

Темата ми е много интересна, ама нещо хич не им вярвам на руснаците (докато са с това държавно управление).

Re:
Автор: fonnayden   
Дата:   13-10-09 21:12

Подръжниците на тезата смятат че газовете Въгл окис и Въгл двуокис се изхвърлят в атмосферата което води до т.нар парников ефект. Освен това се изсичат дърветата които преработват въглеродния диоксид във кислород а въглерода остава в тяхната структура. Складирания въглерод в Литосферата се използва от човека(въглищата и нефта)и отива в атмосферата. Но да се знае има и кръговрат на въглерода неорганичен. При образуването на утайка в океаните по химичен път се образува варовик. Т.е въглерода обратно се връща в Литосферата. Поради това аз се съмнявам в тезата за глобалното затопляне и смятам че световния океан ще се справи с този проблем.

Re:
Автор: sen_shui   
Дата:   13-10-09 21:18

я питайте бабите си какво е ставало посред зима..... Имам бегли спомени от малък как след ена вечер валеж дядо ми на сутринта излизаше през прозореца за да разкопае снега пред вратата за да можем да излезнем... последните няколко зими кокошките като се разхождат по двора и под следите им се вижда зелената трева отдолу. Глобално затопляне има и тепърва ще страдаме от това.

Публикацията е редактирана (13-10-09 21:18)

Re:
Автор: Славов   
Дата:   13-10-09 21:21

Има затопляне и на Марс и Венера, където хора естествено няма ... [smilie18]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   13-10-09 21:35

Група премръзнали граждани нападнали офис и отмъкнали радиаторите на организация, бореща се с глобалното затопляне!
[smilie7]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   13-10-09 21:42

Тези дни нещо хич го няма този глобал уорминг.

Re:
Дата:   13-10-09 22:05

Ако темата е отворена заради студения фронт нахлул днес, това е друг въпрос.

Re:
Дата:   13-10-09 22:18

Ти всичко което виждаш, направено от руснак, го свързваш с държавното им управление, така ли? Много интересно как ще се почувстваш, ако някой в западна Европа каже по твой адрес, абе не му вярвам на тоя, щото имат ебати и управлението в тая балканска измислена страна.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   13-10-09 22:23

аз подозирам тук голям космически конспирациЙ [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] дори и да има затопляне, както вече няколко пъти става дума, причините не са човешки [smilie8] [smilie8]

Re:
Автор: netLady   
Дата:   13-10-09 22:26

За първи път се солидаризирам с русн
яците.

Re:
Дата:   13-10-09 22:26

На руснака му дай водка и безплатна газ от собствените запаси. Да пие и яде толкова му е достатъчно, както и да си спомня с умиление за руската революция. Сега паднаха цените на суровините, Медведев искал пазарна икономика. Няма как да стане с този пропаднал народ. Какъвто впрочем е и нашия донякъде

Re:
Дата:   13-10-09 22:45

абе факт е, че десетки организации смучат яко манги покрай това затопляне [cool]

Re:
Дата:   13-10-09 22:48

ей ги политтиповете, които ни плашат [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Re:
Автор: pd   
Дата:   13-10-09 22:57

И аз съм се интересувал по темата.
Има няколко теории.
Една от тях гласи ,че временното леко затопляне предщества нов мини ледников период и ,че това вече е ставало в историята.

Re:
Дата:   13-10-09 23:07

важното е, че Ал Гор взе Нобеловата награда по случай затоплянето [smilie25] Обамата и той... изобщо тези награди за нищо ги нямат [smilie25] [smilie25]

Re:
Дата:   13-10-09 23:12

fonnayden: Руснаци има и е имало както големи отрепки и алкохолици, така и велики умове, какви ние с нашите смешни претенции и пъчене нема да имаме никога, споко. А така наречената "революция" е била всичко, ама не и руска, всъщност самите руснаци са най-голямата й жертва. Ама много ви е страх някои хора от това да има пазарна икономика в Русия, защото при тия ресурси и една свободна икономика дръпват много яко. Бялата цивилизация е сериозно застрашена от мюсюлманите, и без руснаците няма да може да се защити. И на ония зад океана, на които им е останал акъл в главата, това им е пределно ясно. И в последно време правят невиждани свирки на руснаците: спряха проекта за радарите в Полша и Чехия, тия дни Хилъри е в Москва и дава да се разбере, че САЩ няма да критикува Русия по въпроси на човешките права и тем подобни измишльотини, няма да признава претенциите на Грузия и т.н.

Re:
Автор: stzz   
Дата:   13-10-09 23:14

Мяу!

п.п. Няма да я чета тази тема.[ezik]

Re:
Дата:   13-10-09 23:15

ivodam
Дата: 13-10-09 23:12

А така наречената "революция" е била всичко, ама не и руска, всъщност самите руснаци са най-голямата й жертва.

абсолютно така е [smilie25] [smilie25] но в действителност най-голямата заплаха обаче не идва от мюсюлманите [smilie3] [smilie5]

Re:
Дата:   13-10-09 23:22

Amigo: Така ли? А откъде? Според мен ислямският фундаментализъм е най-опасното нещо на съвремието и докато не бъдат поставени арабеските на колене и цивилизовани, НАТО трябва официално да стане анти-ислямски сюъз. Е хубаво де, не официално, но реално.

Re:
Дата:   13-10-09 23:27

Е, този въпрос не е за обсъждане тук [smilie5] [smilie5] Важното е да се справим сега с глобалното затопляне [smilie3] [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   13-10-09 23:33

Amigo: напиши ми на лични [smilie3]

Re:
Дата:   13-10-09 23:34

абе я ела на сбирка да си полафим [smilie3] [smilie5] [smilie5] [beer] [beer]

Re:
Автор: d256h   
Дата:   13-10-09 23:36

ivodam имаш ли представа въобще как стоят нещата около исляма? Аз чета от две години по въпроса и още не мога да кажа точно.

Проблема ВЪОБЩЕ не е нито в шиитите, нито в сонитите, нито във фундаменталистите!

Re: Още за лъжата "Глобално затопляне"
Дата:   16-10-09 13:30

А в кое е?

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.