Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Невероятна книга!!!!!
Автор: Kanonir   
Дата:   08-10-09 17:15

.... първо ме усмихна, после ме разплака, после пак усмихна и пак разплака...
....и ми е хубаво и светло...... не помня от кога не съм се чувствал така от прочетена книга.....
.... а е толкова мъничка....... и толкова голяма....

"Зaбрaвeнитe oт нeбeтo" на Eкaтeринa Toмoвa

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: promis   
Дата:   08-10-09 17:21

Благодаря [smilie24]

Re: Невероятна книга!!!!!
Автор: promis   
Дата:   14-08-10 00:20

"- Ако се качиш на небето и погледнеш отвисоко родопските била, какво ще видиш? Ще ги видиш малки и ще помислиш, че в шепа можеш да ги побереш...

Така се заприказвахме с един старец при един автобусен заслон по златоградското шосе, докато гледахме далечните крила на самолета над нас.

- Не е верно - отсече той, - по не знаеш от мене!

...И старецът ми разказа как космонавтите забелязали, че колкото повече се отдалечавали от Земята, толкова по-прозрачна ставала тя. И всичко се виждало през пръстта й, всичко и на дълбоко. Ставала земята бистра като вода, та чак се виждали костите на умрелите. Можело дори да ги преброиш и направиш сметка колко народ е живял по тия баири. Даже ако си по-окат, ще различиш духовете на всички измрели. Те се връщали от небето нощем, събирали се по родните си места и така можело да различиш някогашните села и махали, отдавна изчезналите и забравени хора, животни и къщи. Всичко, живяло по тия баири, се пазело от небето. Мъртвите са си мъртви, но духовете им не са се загубили и стига да можеш да си спомниш за тях, те ще дойдат. Денем слънцето, цветята, тревите, дърветата и светлината ти пречат да ги виждаш. На младите им пречи и младостта. Но нека попитаме старите, тоя край е пълен със старци. Всичко из тая планина, додето ти стигат очите, е пълно със сенки, с разпръснати по букаците и баирите гласове и очи. Те слизат отгоре, когато се затъжат за земята. А горе е само небе. И тази земя е свързана с това небе посредством човешките души. Така че небето, както се вижда оттука синьо, светло и безкрайно, принадлежи и на хората, не само на боговете."

Автор: Stoychev   
Дата:   14-08-10 20:25

Благодаря, купувам я веднага! [smilie24]

Автор: dessisslawa   
Дата:   15-08-10 22:17

Не съм чела книгата, но преди години гледах едноименната постановка на смолянския театър. Много ме впечатли. Надявам се и книгата да е толкова добра.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.