Автор: Lalinda
Дата: 08-10-09 14:20
Не съм опитвала лиофилизирани храни, с изключение на кафе преди години.
Привърженик съм, както ви е известно, на гурме-кухнята, а и съм участвала само в подспътникови експерименти. Дори на хеликоптер не съм се качвала, понеже колегите ми не ми препоръчваха (трудно издържам дори пътешествие от Зл. пясъци до Балчик!).
Подспътниковите експерименти във Франция включваха, като правило, обяд в най-луксозния ресторант на близкото село... Който познава Франция, знае, че в селата готвят далеч по-добре отколкото, примерно, в Париж или Ница за туристи.
Но ако настоявате за актуална информация, мога да се опитам да ви я набавя (информацията, за храната не гарантирам).
|
|