Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Игра със смъртта
Автор: Amigo   
Дата:   07-10-09 12:44

Игра на смъртта по столични булеварди
07 октомври 2009 / News.dir.bg

Руска рулетка сред шофьори камикадзета се разиграва по столични булеварди. Печалбите са от 5000 до 10 000 лево. Играе се по централни кръстовища в столицата след полунощ, съобщава "Стандарт".
Всяка вечер фучат като луди на светофара на Околовръстното от Бояна към "Павлово", казват таксиджии. Те вече избягват зоните, където са игрите със смъртта. Друга лотария е да се кара в насрещното по еднопосочните участъци на булевардите "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий". От КАТ признаха, че има скок на нощните катастрофи, когато по принцип няма трафик.
Наближи ли полунощ, избягвайте кръстовищата по Околовръстното в София, както и по бул. "Рожен" в "Надежда". Особено опасно е по пътя от Бояна към бул. "България". Не шофирайте по бул. "Васил Левски". Причината е зловеща - в малките часове на деня на тези места се разиграва игра на смъртта. Там почти всяка нощ има руска рулетка със залагания. Условието е да прелетиш с бясна скорост на червен светофар и да оцелееш.
На еднопосочния бул. "Васил Левски" пък условието е да преминеш участъка с газ до дупка в насрещното. Нищо, че може да убиеш нищо неподозиращ човек, разказват потресени таксиметрови шофьори. Най-страшно е на светофара на Околовръстното, който свърза Бояна с "Павлово" - ул. "Пушкин". Стартът е в Бояна, от където се засилват и с бясна скорост прелитат през убийственото кръстовище надолу към колелото в "Павлово". Същото е и в "Люлин" от тунела към "Билла" по бул. "Евлоги Георгиев" и на още места, където закъснели шофьори стават свидетели на безумието.
Освен прелитане на червен светофар и бясно шофиране в насрещното движение столичните камикадзета практикуват и "бомба в кръгово движение".Таксиджии са свидетели как безумците нощем летят в обратната на кръговото посока на Руски паметник. Обикновено парите са в брой и конкурентите слагат по 5 бона. Сеирджиите залагат отделно по-малки суми. Започват от минимум 100 лв. и стигат до хилядарки.
Мястото за руската рулетка се определя в последния момент и се обявява по нета или с SMS. Изтребителите на пътя логично избягват кръстовища с камери. Началната сума се определя от "банката", т.е. от човека, който държи парите. Той има и помощници. Веднага щом станат известни участниците, т.нар. стюарди минават сред зрителите и събират залозите. Участници твърдят, че "банката" са хора от казина, останали без клиенти в кризата, и заложни къщи. "Изкарвам по 2000, 3000 лв., като закъсам. Но се пускам само на скоростна отсечка на Околовръстното край Бояна. За руската рулетка с минаване на червено понякога се взимат и по 10 бона", твърди участник в "състезанието". В смъртоносните ралита участват всякакви коли. Има "Порше", "Ауди", БМВ, "Мерцедес", "Пежо" и какви ли още не.
В подобни гонки участват и мотористите. Именно при такова рали на Околовръстното загина 18-годишен моторист през юли. Трагедията се разигра малко преди 23.00 часа около бензиностанция близо до резиденция „Бояна". Мотористът карал с около 250-300 км/ч. (Виж линка)
През юни т. г. загина друг 19-годишен младеж в автородео след незаконно автородео по столичните улици около полунощ. Инцидентът е стана при Военна рампа на Илиенско шосе.
Нелегални авторалите със смъртоносни залози се провеждат и в други по-големи градове в страната. Рядко обаче пътните полицаи успяват да ги спрат.
[cool] [cool]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   07-10-09 12:47

всеки знае всичко. само полицията не!

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   07-10-09 12:48

Камери на всякъде и затвор. Нещастници.

Re:
Дата:   07-10-09 12:49

полицията си го мести от единия крачол в другия [cool] нали скоро бяха организирали една хайка май някъде около Бояна [cool]

Re:
Автор: acklay   
Дата:   07-10-09 12:54

Нямам повече сили за негативизъм [thankyou]

На печелившите честито, на загубилите - успех следващия път!

Re:
Автор: chill   
Дата:   07-10-09 12:55

Това вярно ли е ?

Re:
Дата:   07-10-09 12:57

не знам кое е вярно и кое не е, но около Овча купел редовно посред нощ на булеварда се чуват форсирания на мотори за кратко и прелитане с бясна скорост, но може и да няма връзка с подобни състезания [smilie8]

Публикацията е редактирана (07-10-09 12:57)

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   07-10-09 13:01

Аз гледам до 22 часа вече да съм се прибрал у нас... С идиотите по пътя на глава не се излиза... [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: мара   
Дата:   07-10-09 13:35

уви, вярно е... тва се случва там, дет няма държава. впрочем не знам. наблюдавала съм нешо подобно в солун.

Re:
Автор: Славов   
Дата:   07-10-09 13:53

Полиция ли имало вече ...... [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   07-10-09 13:58

мара - викаш и в Япония нямало държава вече [smilie18] Па за други места по света да не говорим!!!!!

Re:
Автор: мара   
Дата:   07-10-09 14:03

ааа, аз казах, че не знам[smilie5]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   07-10-09 14:07

В УСА в средните щати много редовно някой се изразвнява с теб на светофара и те гледа предизвикателно. Очевидно е че трябва да се дърпате до следващия светофар:))))

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   07-10-09 14:09

защо пък трябва [smilie11]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   07-10-09 14:16

kaiser.soze, налага се...! Просто си има правила за тези неща... и не ги измислям аз правилата:)))

Re:
Автор: халея   
Дата:   07-10-09 14:18

Аз живея на бул.Левски.Добре,че прозореца ми не гледа към булеварда,иначе не знам как ще се спи.
А камерите не плашат никого вече - имам чувството,че ченгетата пращат "честитки" избирателно и винаги най-големите тарикати отървават.Пример с мои колеги:преди месец на кръстовището на Софийския единия отнесе глоба,защото бил настъпил стоп-линията,а другия беше минал на червено и му се размина.

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   07-10-09 14:37

Редовно и по наш булевард - Колю Мушанов в Красна поляна. Както казах и в една друга тема - така става, когато държавата е абдикирала от задълженията си !!! И Амигов е прав - защо храним 60 000 куки, които не правят нищо, освен да си местят самолетите от крачол в крачол?

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: El_Fuego   
Дата:   07-10-09 14:46

"...и в "Люлин" от тунела към "Билла" по бул. "Евлоги Георгиев"..."

Писачът на това май не е много наясно с географията.

Re:
Автор: carl_cox   
Дата:   07-10-09 15:02

ебаси нещастниците тъпи [smilie9]

как е възможно това да го възприемат за интересно, че и пари да правят???? [smilie9]

хареса ми един коментар в дир-а под новината- да ходят да се забавляват с минаване пред ЖП линии [smilie24]
а аз пък бих добавил - да пробват да си правят кретенските изпълнения на някой учебен танков полигон

дано МВР-то да измисли нещо, че скоро пак ще четем печални новини

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   07-10-09 15:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: tofo   
Дата:   07-10-09 15:11

Миналата година се продаваха 2 БТР-а. Бяха и на някакви тънки цени. Да си караш лекичко за кеф по кръстовищата нощно време и да си рисуваш отстрани с бяла боя фигулки на автомобилчета...[smilie5]

Ред: Преди 2 години било...

http://www.big.bg/modules/news/article.php?storyid=47259

Публикацията е редактирана (07-10-09 15:27)

Re:
Автор: El_Fuego   
Дата:   07-10-09 15:14

tofo [smilie24]

Re:
Автор: dinkoff   
Дата:   07-10-09 15:17

бахти. довечера Утивам да иСкарам малко кинти. то било лесна работа.[cool]
Импи колко казваш беше застраховката?[smilie18]

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   07-10-09 15:41

редовно се прибирам от Дианабад до Надежда към полунощ и по-късно, понякога минавам през Хемус, друг път през Цариградско и ЦГ, през Централни гробища и такова нещо нема. А това за моториста е поредната идиотщина, незнам докога ще дават на полуграмотни хахота да пишат безнаказано каквото им падне. Иначе мога от личен опит да кажа че имаше такива залагания, но на съвсем друго място, за други пари и тоз май чул от тук от там както казва Данван скалъпил матряла

Re:
Автор: Kanonir   
Дата:   07-10-09 16:02

Миналата година се продаваха 2 БТР-а. Бяха и на някакви тънки цени. Да си караш лекичко за кеф по кръстовищата нощно време и да си рисуваш отстрани с бяла боя фигулки на автомобилчета...

.... и на моторчета [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.