Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Колко е срокът за изпитание на
Автор: тьма   
Дата:   07-10-09 06:33

чувствата?

Имам много млади колежки, които постоянно ме разпитват по тези теми

интересно ми е вашето мнение - колко години са нужни, за да разберете дали това е вашият човек.

според мен, голямо значение има и фактът дали живеете заедно, или само се срещате за приятни преживявания

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   07-10-09 08:17

Тезата, че след определен срок на "изпитание" можеш да си сигурен в човек не е вярна.
В последните 20 години хората имат възможност да се променят много и начесто. Малко са тези, които се развиват праволинейно и предвидимо.

Добра отправна точка за характера и поведението на човек може да се открие в семейната среда и през първите 7-10 години.

Според народа кило сол, изядено от двама, е достатъчно. Аз лично не купувам сол, нямам сол вкъщи и изключително рядко соля храната.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   07-10-09 09:24

Обикновено познавам човека, преди да се запозная с него.

Не вярвам в никакви периоди, и винаги ми е комично когато ме питат "вече сме заедно XX години, дали всичко е наред?".

тьма, твоите млади колежки бих посъветвал следните неща:

- да се доверяват само на сърцето и чувствата си, не на разума;
- за нищо на света да не приемат доброжелателните съвети на 'патили и знаещи'.

второто по дефиниция включва и твоите съвети, тъй че не знам как изобщо ще се справиш [smilie5]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   07-10-09 09:26

дайте ги младите колежки насам..., на мен срокът на изпитание ми е една вечер:)))

Re:
Автор: tnt   
Дата:   07-10-09 09:31

изпитание за тях или те да те изпитат, Еж? [smilie8]

Re:
Автор: d256h   
Дата:   07-10-09 09:33

Моя опит:

1.) Колкото по-дълго тестваш, толкова по-малка е вероятността да бъдеш изненадан! Аз тествах 6 години;
2.) Гледаш какви са майката и бащата и си вадиш извод какво ще стане тяхното чедо на същите години. Това е ултра вярно правило, дори епохите да са различни, примерно 1970 и 2010г;
3.) Гледаш какви приятели има и в каква среда се движи, ако има повече от една тъпа/тъп приятелка/приятел, значи не става, природно си е тъп, особено ако се чувства добре в тази среда...
4.) Не бързай - основно правило! Поне веднъж годишно човек среща човек, който му става истински приятел, а това въобще не е малко !!!

Re:
Дата:   07-10-09 09:36

Тинти, като по Трудов договор за изпитване по КТ- в полза и на двете страни:)))

Re:
Дата:   07-10-09 09:38

naprau my metna v jazza

otiwa da tyrsi KT i da si preprochita trudovi1q dogowor [smilie8]

Re:
Дата:   07-10-09 09:47

Договорът за изпитване се сключва преди сключването на окончателен ТД. неговото основно предназначение е страната, в чиято полза е уговорено изпитването, предварително да провери дали замисленият от нея ТД ще удовлетвори интересите, които влага в един окончателен ТД. Най-често уговорката е в полза на работодателя. Ако страните са пропуснали да се уговорят или изрично да посочат в договора в чия полза е уговорката за изпитване, законът установява необоримата презумпция, че уговорката за изпитване е установена в полза и на двете страни – чл. 70, ал. 2, изр. 2 КТ.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

много е яко да си сухар:)))

Публикацията е редактирана (07-10-09 09:48)

Re:
Автор: pachanga   
Дата:   07-10-09 09:49

както се държи с родата, така ще се държи и с теб [smilie7] и ще има задника на мама и шембенцето на тате [smilie5] въпрос на време е[smilie5]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   07-10-09 09:51

писна ми от глупави теми. [smilie23]

Re:
Автор: nikita_9   
Дата:   07-10-09 09:52

Мисля, че всичко зависи от самият човек. Аз бях с един човек почти 3години и за това време го обикнах страшно много. Мисля, че доказателство за това, е че дори 3години след раздялата ни аз все още го обичам по същият начин [smile]

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   07-10-09 09:52

Пусни някоя умна!

Re:
Дата:   07-10-09 09:56

Ежко, ако ми опре ножа до кокала, ще ида на консултация при някой сухар [smilie8]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   07-10-09 10:04

Колко е срокът за изпитание на чувствата?

Имам много млади колежки, които постоянно ме разпитват по тези теми

интересно ми е вашето мнение - колко години са нужни, за да разберете дали това е вашият човек.

според мен, голямо значение има и фактът дали живеете заедно, или само се срещате за приятни преживявания

Самото формулиране на въпросът "Колко е срокът за изпитание на чувствата" ми звучи някак си... странно. Тъма, като ти се ходи до тоалетната колко време изпитваш дали чувството е истинско или не? Тва ви проблема на много от жените - тествате и умувате неща които са ясни и ги усложнявате за чий ***?

Re:
Автор: exile   
Дата:   07-10-09 10:05

42.

Re:
Дата:   07-10-09 10:08

ГЛАДЕН СЪМ!!!

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   07-10-09 10:10

ГЛАДНА СЪМ!!!

Re:
Автор: drdelian   
Дата:   07-10-09 10:10

няма изпитание,всичко си е сякаш сте се разделили преди минута,стига да си с точния човек

Re:
Автор: Gruyu   
Дата:   07-10-09 10:11

има само боб

Re:
Дата:   07-10-09 10:11

Има ли мръвка в боба?

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   07-10-09 10:12

ejko [smilie24]

d256h [smilie24] ... да гледат дървото, тя крушата не пада по далече ... [smilie5]

... и все пак има смисъл от известен период на съжителство, щото никой не си променя навиците, дори напротив [smilie5]

danbi [smilie11] - да се доверяват само на сърцето и чувствата си, не на разума - те проблемите след това са именно от заслепен разум от чувства [smilie5]

Но цялата тази преценка е практически май невъзможана, освен след по дълъг период, когато чувствата са вече "вчесани" [smilie3]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   07-10-09 10:12

Т'ва са глупости.

Няма средно положение - или е твоя човек, или не е.

Това се разбира още от самото начало.

Re:
Автор: dinkoff   
Дата:   07-10-09 10:15

И АЗ ОГЛАДНЯХ!!!

Re:
Дата:   07-10-09 10:16

ЯМ [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.