Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Никой не може да забрани изкуството!"
Автор: Lalinda   
Дата:   06-10-09 20:07

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   06-10-09 20:08

Пловдивчанци, я раздуйте как кметът ви нямало да позволи кракът на Чорни/Черни да прекрачи прага на баня "Старинна"...

Авторът на инсталацията, в която страната ни бе представена като "турска" тоалетна с клекала, щял да експонира в Пловдив парчето черно платно, с което била закрита свенливо творбата му...

Re:
Автор: ksuhorukov   
Дата:   06-10-09 20:12

Ще го експонира, ама няма да е в "Старинна". Да ходи да експонира в някоя частна тоалетна, защото обществените заведения му ги резнаха като възможност.

Re:
Автор: solar_sea   
Дата:   06-10-09 20:12

И с право. Всеки има право да казва каквото си иска, но е нагло след въпросната 'творба' въобще да стъпва в България.

Предлагам заедно да отидем и да се изпикаем, най-много по едно обвинение за дребно хулиганство да отнесем, какво толкова. То и това е израз на позиция [smilie18]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   06-10-09 20:19

остава да доуточним и що е то изкуство [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Re:
Автор: мара   
Дата:   06-10-09 20:32

е, мисля, че реакцията на д=вата с черния креп беше...ъъъ...интригуваща. вероятно и той е решил така. инак всичко е изкуство. особено изкуствената коприна.[smilie21]

Re:
Автор: biso   
Дата:   06-10-09 20:49

абе всички знаят, че сме в лайната щом постоянно се оплакват и коментират

интересно защо, когато някой чужденец ни го каже ставаме много чувствителни и тънкообидни [smilie10]

нима не позволявахме /макар и с пасивноста си/ да ни управляват турци и крадци, нима не "работехме" всички за турската икономика

Публикацията е редактирана (06-10-09 21:01)

Re:
Автор: exile   
Дата:   06-10-09 20:51

Никога не сме се гордеели с кметовете си, какво да ти кажа [smilie21]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   06-10-09 21:01

Лалинда,само за протокола да те уведомя,че не съм чувал до сега изразът "пловдивчанци",който ти използваш...чувал съм "пловдивчани","майни" и тям подобни...

А,колкото до защитата на българското,ще го защитим според мен,както е било и до сега...[smilie25]

Re:
Автор: chavdarpg   
Дата:   06-10-09 21:39

biso Че сме в лайната,в лайната сме,и то до гуша,ама усти като на хипопотама оваряме [smilie5]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   06-10-09 21:48

еееее, че кой е този кмет ????? като ощипан се държи..

а онова с тоалетната ( инсталация май му викат)си беше много на място. липсва ни чувство за самоирония за разлика от нас англичаните [ezik] [ezik]

а кой отговаря за кутурата в пловдив? дали е все още анастас бадев??

и тук мога да се похваля ,че съм участвал във първото събитие в баня старинна, [ezik] [ezik] някъде 91/92 [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   07-10-09 10:58

Чувала съм Томата (Тома Спространов) да казва пловдивчанци и дори да го обяснява по радиото... Явно е било разпространено всред по-старата генерация.

Той не е ли пловдивчанец? Акцентът му е съвсем пловдивчански, между другото?

Та, значи... боклуците на София Пловдив да прибере може (срещу заплащане, нали?), а изкуство не може?

Интересно...

И частици от Божия кръст, донесени от Премиер и бивш кмет на София, прочул се със спора си с Пловдив именно около боклука, също може, че и проповедници, които гонят с частицата Сатаната и нечистите сили?

Комично.

Re:
Автор: exile   
Дата:   07-10-09 11:01

Споменах ли, че никога не сме се гордеели с кметовете си?
[smilie21]

Между другото най-проклетите селяни са в Тракия.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.