Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sick of the Emperor at all
Автор: boink   
Дата:   06-10-09 16:59

стига си бъзикал хората императоре. с тези така наречени човекозастраховки.

ще ти кажа само два случая с жовотозастраховане пък ти кажи какво мислиш.

1. починал човек, обаждам се в застрахователна компания Х, и там ми казват следното изречение: "....сумата по щетата е...". колкото и да си професионалист да нарщеш смърта "щета" е пълен шит.

2. правят застраховка на дете - спортист. плащат 170 евро върху 8000 евро, ок парите няма проблем, поглеждам застраховката после - няма болничен престой, няма счупвания. няма смърт (поради закона). тези клаузи пише на тях 0 лева. застраховката важи за трайна инвалидизация само и единствено. на 12 годишно момче. отивам и питам абе що така, имам ваши застраховки при същите условия за същите пари но там са отметнати тия работи... при което шерифа ми казва, ами това е бизнес сделка приятелю. ако искаш искаш и гледаш, ако неискаш неискаш, проблема сие твой.... но да прав е че това е бизнес сделка. прав е че имам 15-20 такива полици, бизнес сделка с човекозастраховане. прав е.

така че стига си се правил на луд с това човекозастраховане ако обичаш, на моменти много е дразнещо ако знаеш за какво иде реч. за тия които не са си патили от човекозастраховаатели може и да им е забавно, но според мен не.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   06-10-09 17:01

Те неговите са от тези, дето внасяш няколко години по Н стотин лева и накрая забогатяваш.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   06-10-09 17:03

това е париприбировка [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   06-10-09 17:05

О, аз имах застраховка при Lloyd за 180 000 лири, в случай, че загина от мини в една балканска страна...

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   06-10-09 17:06

Lalinda
Дата: 06-10-09 17:05

О, аз имах застраховка при Lloyd за 180 000 лири, в случай, че загина от мини в една балканска страна...

само за толко ли бе?! те са се подиграли напрау [smilie11] [smilie8] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   06-10-09 17:14

Аз направо се чудя, защо си още жива, Лалинда... [smilie8]

Re:
Автор: h.svinaroff   
Дата:   06-10-09 18:52

Аз веднъж се загледах в условията на една стандартна туристическа застраховка и колкото и да се напъвах, не можех да измисля реален начин, по който може да се случи да умре някой и да му платят - помня само няколко от нещата: не плащат в случай на смърт при катастрофа, практикуване на какъвто и да е екстремен спорт, смърт причинена от хронична болест на човека, държавен метеж, природна стихия, престрелка и още доста неща...реално просто им даваш едни пари и т'ва е.

Като питах агента как трябва да умра, че да дадат някой лев на нашите, не можа да ми каже.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.