Автор: boink
Дата: 06-10-09 16:59
стига си бъзикал хората императоре. с тези така наречени човекозастраховки.
ще ти кажа само два случая с жовотозастраховане пък ти кажи какво мислиш.
1. починал човек, обаждам се в застрахователна компания Х, и там ми казват следното изречение: "....сумата по щетата е...". колкото и да си професионалист да нарщеш смърта "щета" е пълен шит.
2. правят застраховка на дете - спортист. плащат 170 евро върху 8000 евро, ок парите няма проблем, поглеждам застраховката после - няма болничен престой, няма счупвания. няма смърт (поради закона). тези клаузи пише на тях 0 лева. застраховката важи за трайна инвалидизация само и единствено. на 12 годишно момче. отивам и питам абе що така, имам ваши застраховки при същите условия за същите пари но там са отметнати тия работи... при което шерифа ми казва, ами това е бизнес сделка приятелю. ако искаш искаш и гледаш, ако неискаш неискаш, проблема сие твой.... но да прав е че това е бизнес сделка. прав е че имам 15-20 такива полици, бизнес сделка с човекозастраховане. прав е.
така че стига си се правил на луд с това човекозастраховане ако обичаш, на моменти много е дразнещо ако знаеш за какво иде реч. за тия които не са си патили от човекозастраховаатели може и да им е забавно, но според мен не.
|
|