Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разкодиране на телефони?
Автор: zizero   
Дата:   05-10-09 16:25

Здравейте, знаете ли сервиз или някъде, където може да се разкодира телефон ? Става въпрос за новия Айфон 3G. Трябва ми сигурен човек, който си разбира от работата.

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   05-10-09 16:53

Никой ли не знае ? Тук сте доста хай-тек , на никой ли не му се е налагало да се възползва от тази услуга ?

Re:
Автор: asahi   
Дата:   05-10-09 17:02

Напиши в Гугъл iphone разкодиране и ще разбереш.

Re:
Дата:   05-10-09 17:03

Това го проверих, но все пак исках да се допитам до лични мнения и впечатления. Друго си е когато някой ти потвърди, че въпросния, човек/сервиз му е познат и знае, че работи добре. От тази гледна точка пуснах темата. Мерси все пак [beer]

Re:
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   05-10-09 17:03

Когато аз в началото на годината зададох този въпрос ми препоръчаха сервиз "Бушона". Излизаше инфо в нета. Така и не опрях до него, защото ми свършиха работа в Бургас, на половин цена, отколкото ми отговориха от въпросния сервиз на мейл-питането ми. Телефона е друг, но все пак можеш да попиташ. Ако те интересува в Бургас ще ти кажа къде е сервиза [smile]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   05-10-09 17:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   05-10-09 17:10

Това ще е най-голямата грешка, ако тръгна сам да си го разкодирам [smilie18] [smilie18]

[beer]

Re:
Автор: PuertoVaras   
Дата:   05-10-09 17:16

на раковска до студентския театар

Re:
Автор: peterst   
Дата:   05-10-09 17:17

още по-голяма ще е, ако го занесеш в "бушона". всъщност събирай за друг айфунь в този случай [smilie5]

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   05-10-09 17:19

3Gs май не може... Или още не може.

Re:
Дата:   05-10-09 17:20

Окей, значи бушона отпада, други предложения ?

Пуерто, име на сервиза или по точен адрес ?

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   05-10-09 17:40

Гепил си моба ли? Хубава е ли? [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Не знам, драги, само се бъзикам - извинявай... [smile]

Re:
Автор: mladenov   
Дата:   05-10-09 17:40

Аз не мога да разбера... защо ти е iPhone при условие че трябва да го разкодираш и да му трепериш после дали няма да се кодира пак при някое включване!!! Нито ще можеш да му ползваш всичките апликации спокойно,нито ще можеш да си ги ъпдейтваш нормално!!! Заради едната гъзария само!!! Особено пък този последният модел,така са го направили,от това което знам от приятел който работи за Apple,че дори и да ти го разкодират,няма да му се радваш дълго време,ще се заключи в един момент.Помисли си дали си струва да си даваш парите![beer]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   05-10-09 19:33

Технологията за разкодиране на аЙфони е лесна .Генерира се кода по серийният или ИМЕИ ...

Но достъп до сървъра има само срещу манги !!! Така че - който си е платил може да ти свърши работа !!!

И естествено да изкара пари от теб !!! [smilie19]

В кв.Надежда имам много верен човек...

[smilie7]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   05-10-09 19:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: juslen   
Дата:   05-10-09 20:31

Сложи му един Turbosim,за който не знае това е една много тънка микросхема с размерите на Сим карта и с изводи.Слага се в телефона преди сим картата без тя да се реже и веднага го разкодира,но не трябва да се сваля.

В китайските сайтове са по 5-6$,тука има за по 15-20лв.

Аз имам Nokia N95 8GB кодирана и от година и половина работи с турбосим[smile]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/xucz5338.JPG
http://www.iphone.org.hk/attach/15208-T1_S4aXgEyatD1upjX-embed.jpg

Публикацията е редактирана (05-10-09 20:32)

Re:
Автор: gogzy   
Дата:   05-10-09 20:53

Като не ти стиска, давай го да го излекуваме. Това с генерирането по IMEI става само за един два оператора
в цял свят (Viva Brazil и някъв Австралийски). Това с турбосим не ти го препоръчвам, но ако държиш много...
Ако си от София ТУК ще намериш начин за връзка със сервиза ни. Лекуваме всичко [beer]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   05-10-09 20:57

Значи и бат Велко познавате ...[smilie5]

Re:
Автор: neuromancer   
Дата:   05-10-09 22:16

абе какво ме хвърлихте в музиката, тоя хак с турбосим е от 2007 година.
има си софтуерни начини, моя си го отключих без никакъв хардуер сам с инструкции от интернет

Re:
Автор: xamlet   
Дата:   06-10-09 10:14

И аз като теб сам самичък слагаш си сидията оттам нататък всичко си идва на мястото, даже и софтуер от Епъл Сторе му накачулих. Работи и за 3GS единствено още няма инсталер за новия управляващ софтуер

Публикацията е редактирана (06-10-09 10:17)

Re:
Дата:   06-10-09 10:17

Благодаря на всички [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Тилифону е занесен за разкодиране, днес следобед трябва да си го взема.

[beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   06-10-09 10:30

от тук говорещите май никой не е имал айфон но пък са специалисти в областта...

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=19

айфон не се разкодира ами се отключва.... в момента е малко сложно с найновата операционна система 3.1 но става пак с преварителни стъпки....

аз съм си решил проблема като съм си купил фабрично отключен...[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.