Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Bluetooth Handsfree Car Kit
Автор: asahi   
Дата:   04-10-09 13:10

Някой ползва ли такива джаджи? Какви са му впечатленията - модел. предимства, недостатъци, препоръки?

Само за незапознатите - това е устройство, което стои в колата. Когато мобилният ви телефон звънне можете да приемете обаждането, да говорите и да чувате без да пипате телефона - Handsfreе.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Блясък   
Дата:   04-10-09 13:14

Виждал съм такова нещо, закача се на огледалото за обратно виждане, и самото то е огледало. Батерията му трябва да се зарежда пред определения период със едно кабелче от запалката. Малко кънти звука и се чува околния шум, но това е неизбежно.

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   04-10-09 13:16

Има го във Форд Ка Титаниум, супер е удобно, ама не знам кви са марките. Аз имам и навигация с блутут за хендс фри и нямам нужда от такова в колата [smilie24]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   04-10-09 13:17

Предимства - освен за разговори може да се ползва и за трансфер на музика към плейъра [smilie5]

Re:
Автор: nnenov   
Дата:   04-10-09 13:48

Асахи,

бях си купил едно китайско менте, дето се включва в запалката - към 80 кинта струваше. Има MP3 плейър и дистанционно към него. Значи има FM трансмитер и чуваш звука през радиото на колата (настройва се на свободна от радио станции честота).

Когато си в покой става, за разговор, но движи ли се колата от другата страна нищо не чуват.

После си поръчах едно такова и мога да кажа, че дори при много високи скорости от отсрещната страна чуват кристално ясно.

КЛИК

Батерията кара със седмици, слушам си и музика от телефона през него. Има вграден говорител, ако не искаш да го включваш към радиото на колата.

Перфектно е.

Re:
Дата:   04-10-09 13:59

За тези пари няма как да не е перфектно!

Ипонче, онзи син МП3 плеър с фарове Титаниум ли е?

Re:
Автор: esc   
Дата:   04-10-09 15:38

в колата имам нокия - никакви грижи! Аз чувам перфектно - и мен ме чуват перфектно. неудобство - батерията на телефона заминава по-бързо щото е блутут.

Re:
Автор: djogata   
Дата:   04-10-09 15:39

Я като сте почнали в тази тема, дайте някаква идея за МП3 плейър с читав ФМ трансмитер, или пък нещо като това горе на Моторола, ама да се купува от ЕС?

Re:
Автор: imitev   
Дата:   04-10-09 15:58

FM трансмитера е голям компромис. Никога не е качествен звука... Поне на тези, които съм пробвал...

Re:
Автор: analgina   
Дата:   04-10-09 17:23

Аз си ползвам нормално хендсфри на Плантроникс, към което могат да се закачат два телефона през Bluetooth.

Re:
Дата:   05-10-09 22:36

А тези с вградените говорителчета надвикват ли околния шум, радиото?

Re:
Автор: d256h   
Дата:   05-10-09 22:45

Асахи...
Скоро бях на тази вълна. Стигнах до извода, че е най-добре да си купя GPS с вградено хендс фрее устройство, високоговорител. Такъв модел е примерно на GARMIN Nuvi 265W. Модела 255 е без хендс врее. По-големите модели на Гармин имат и ФМ трансмитер, което позволява да чуваш разговора в колоните на музикалната автоуредба, без да прокарваш кабели. ... естествено.

Може да си пускаш и музика от телефона през GPS-а, така спестяваш от различните устройства и печелиш добра оперативност от интеграцията!

Re:
Автор: cade   
Дата:   06-10-09 03:41

Jabra SP5050

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/dhnm4168.JPG
http://www.pcmag.ru/upload/iblock/1cd/Jabra_SP5050_0.jpg

http://stores.shop.ebay.co.uk/FoneM8__W0QQ_armrsZ1

27GBP, pristiga za 3 dni [beer]

Re:
Дата:   06-10-09 09:23

Добре ли работи Джабрата?

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   06-10-09 09:33

За мотор имаме, струва 20 или 30 лв.

Re:
Дата:   06-10-09 10:48

Покажи нещо, Драганоф?

Re:
Автор: d256h   
Дата:   06-10-09 10:49

За мотор ли, мотоциклет? Я посочете линкче, че ме заинтересувахте! Моля!

Re:
Автор: truly   
Дата:   06-10-09 11:16

Иаз питах преди време за такава джаджа и вероятно ще взимам това:
http://www.jabra.com/Sites/Jabra/EE-UK/Headsets/Pages/JabraCRUISER.aspx?productfamilytab=Overview

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   06-10-09 15:21

мотосвободнаръка . 30 кинта струва. Не съм го тествал. В момента имам в наличност за сони-ериксон k500i, k700i и т.н.

Представлява слушалка и микрофон за каската. Твърдят, че и с отворена каска може да се ползва.
Не е безжично обаче.

Публикацията е редактирана (06-10-09 15:21)

Re:
Автор: cade   
Дата:   07-10-09 00:54

asahi,

според мен е чудесна [beer] тънка е, pair-ва се моментално, микрофона хваща от доста далече, не вкарва шум. нямам идея какво може повече да се иска от такова устройство, ако се сещаш нещо конкретно--питай [shtrak] ааа има само зарядно за кола, няма за контакт, не знам дали е недостатък...

Re:
Автор: esc   
Дата:   07-10-09 02:32

По въпроса дали надвиква радиото и околния шум - нокийското се вързва с радиото и като звънне телефона - радиото само си заглъхва, а после се пуска..[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.