Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Oткраднаха ми телефона
Автор: iPonche   
Дата:   03-10-09 18:11

Не знам кога ще ми възстановят номера. Пиша тук, понеже имах разни уговорки със съфорумци и няма друг начин за контакт.

Стана днес сутринта за 15 минути не съм го пипала. Или е останал на рецепцията в хотела, или са ми го дръпнали за краткото разстояние от входа на панаира в Пловдив до 10 палата [smilie10]

Веднага си звъннах от друг телефон и вече беше изключен - добре, че имам пин код различен от 0000 [smilie5]

Майстори - просто нямам думи.

Звънях в хотела 3 пъти през час - нищо [smilie8]

Здраве да е! Добре, че не го дръпнаха по-рано, че никаква работа нямаше да мога да свърша.

Най-много ми липсват контактите, ама като не слушам мама да си ги записвам двойно...

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   03-10-09 18:12

Само да допълня, че това ми се случва за 3-ти път... [smilie2]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   03-10-09 18:12

Умна майка имаш. [smilie24]

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   03-10-09 18:14

значи оня ден си вадих нови кари щото... си затрих телефона с 2 карти....

за вивател без пари за глобул 12 лв [smilie23]

процедурата отне 5 мин в глобул и 30 сек във вивател.... и после още 2 мин разговор с оператор от вивател...

Re:
Дата:   03-10-09 18:15

а да... винаги си вземам хубав телефон за да мога да го иснхронизирам с компа където всъщност ми стоият всики телефони и инфо за собствениците им

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   03-10-09 18:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Princess_Lia   
Дата:   03-10-09 18:19

И внимавай.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   03-10-09 18:21

Джапанче, веднага издават нова карта, която се активира мигом, бързо си взимай [smile] големи гадове [smilie23]
Джъмбо, Глобул дават безплатно, но зависи на какъв план си, аз два пъти си губя картата и телефона и ми даваха веднага нова карта безплатно [smilie8]

Публикацията е редактирана (03-10-09 18:22)

Re:
Дата:   03-10-09 18:26

и на глобул и на вивател съм на по 5 кинта месечно щото не са ми основни телефони... така че не виждам логика вивател да ми искат 0 лева а глобул 12 [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] аман от кокошкарски изпълнения..... що с мтел 12 години не съм имал НИТО един проблем

Re:
Дата:   03-10-09 18:26

Е. моята е фирмена и трябва титулярът да отиде, а той е в друг град и изобщо... Не става тъй лесно [smilie24]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   03-10-09 18:27

абе Мтел изобщо не ми ги хвали [smilie5] [smilie5] то затова доста хора минаха към Вивател и Глобул [smilie25] [smilie25] Аз пък ще ги изоставям Глобул, защото и те нахитряха [smilie8]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   03-10-09 19:04

аз редовно ги архивирам поне на два компютъра.

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   03-10-09 19:07

Аз пък през седмица две си ги "ъпдейтвам" в едно тефтерче . От лист и химикал по-сигурно няма. [smilie24]

Re:
Автор: evelinster   
Дата:   03-10-09 19:10

Подай жалба в полицията, понякога ги намират по ИМЕИ (ако им се занимава)

Re:
Дата:   03-10-09 19:13

Вече съм в София, а и искат ПУК кода, подавала съм преди и като нямам ПУК код не ти приемат жалбата, да си скъсам нервитге с бюрокрация - не мерси.

Re:
Дата:   03-10-09 19:18

амиго не знам кои са тия много хора ама от моя фон бук 98% са мтелски номера и последните 12 години все толкова са били.... даже някои приятели с глобул минаха към мтел....

аз съм си взел останалите 2 карти щото гаджетата имаха такива ....

в момента имам 3 ма с вивател и 5 ма с глобул..... и над 200 на мтел..... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Re:
Автор: sunnyshot   
Дата:   03-10-09 19:20

Съчуствам ти! Веднъж само си губих телефона -забравих го на покрива на колата, докато бързах да тръгна, и е отлетял някъде в трънките на пътя. Неприятно беше с контактите...

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   03-10-09 19:21

карай ве, друг ще купиш. свиква се.
аз имам един изпуснат в езеро. един блокиран, щото съм купил краден,един откраднат, един изпран в пералнята,и още 2-3 с които вече не помня какво се случи. [smilie5]

иначе за контакти- от хартия няма по сигурно!!!!

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   03-10-09 19:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   03-10-09 19:25

да ти кажа, пак добре в хотела.
на мен на летището в Стокхолм ми го откраднаха... митничарите! [smilie10]

а тъй като бях нещастен, ми подариха същия.. да бяха питали, поне [smilie5]

възползвай се от случая, порадвай се на нещо ново [smilie24]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   03-10-09 20:30

Е, когато ме обраха в Испания, единственото нещо, което ми остана, бе телефонът, понеже бе в раницата ми, а не във фоточантата (в нея ми бяха и резервните очила, току-що изработени - нечупливи фотосолари с корда и т. н., че и резервните очила на спътника ми, и те фотосолари, че и прогресивни и т. н.).

Та, връщам се в България с него и отиваме да си поръчваме нови очила в едно ателие на Графа и... хоп, докато поръчваме и плащаме, ми открадват и телефона... забелязах аз, че някаква жена се бута, с вестник в ръка, в гърба ми, ама чак пък и в оптика да те оберат, докато превеждаш от френски...

Прочее, открадналият го продължава да си служи с него и до днес...
[smilie10]

Като ми се случиха тия неща, понеже в Испания ми задигнаха и хард копи тефтера с телефоните от десетина години назад, се сетих за едно интервю на Умберто Еко, който казваше, че като му откраднали телефона, се ужасил... Но после си казал: На кого толкова има да се обаждам, че и какво толкова има да му кажа? и махнал с ръка.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

И аз направих така. Тия, на които им трябвах, за да им върша някаква работа, така и така ме намериха... Аз моята си я върша сама, тъй че... дори не поднових контактите си. А и от някои навлеци се отървах!

Гледай положително на нещата!

Дори фотоапарата го прежалих!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Колегите ми не се вълнуват търсил ли го е някой... Търсят ли те за работа, винаги те намират... няма какво ти да търсиш някого!
[smilie24]

Re:
Автор: digitalgab   
Дата:   03-10-09 21:19

За трети път? Лесна мишена!

Re:
Автор: analgina   
Дата:   04-10-09 17:20

evelinster, на мен ми краднаха телефона в мола на Стамболийски, и като отидох в полицията ми отговориха, че от тази година не ги проследяват по IMEI, защото се водело СРС, а след скандала със подслушванията работата се затегнала. Така че, решението е да си синхронизираш телефона с компютъра, за да не си губиш контактите и да си пазиш вещите.

Re:
Автор: djogata   
Дата:   04-10-09 17:59

Синхронизирайте си телефоните с компютъра - като ви откраднат едното, все в другото ще останат контакти :)

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   04-10-09 19:44

Съжалявам за случката, мило... [smilie2] Тъкмо мислех да ти звънна утре... [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] Моят номер ще ти го пратя по Скайпът - и номерата на който друг ми кажеш и аз имам го... [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.