Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Имам една идея...
Автор: Nushenceto   
Дата:   03-10-09 01:22

Тази тема е породена от темата на mirabilia...
Идеята ми е следната:
Разбра се от нейната тема,че всеки иска да се запознае с някой.
Защо не организираме някой път нещо като сбирка на която да дойдат всички,които искат да се запознаят с някой и не са се виждали на живо.Това въжи и за хората които не са от София,все ще намерят свободно време,а и ако има подобно нещо ще е някоя събота или неделя...
Вие на какво мнение сте????
Може да обмените опит,може просто да се видите с човека,когото хресвате по един или друг повод...но според мен ще е хубаво...[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ilchoni   
Дата:   03-10-09 01:24

Нуше, лягай си [smilie18]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   03-10-09 01:25

Пате - туканка форум, дето могат всички да общуват свободно - нека се организират помежду си - нали знаеш масови сборища - определен ден все някому несгоден, място несгодно, град ще бъде несгоден... не че лоша идея, ама трудно ще стане... [smile] [smilie21]

Re:
Дата:   03-10-09 01:29

илскиии ти ще не спиш бре моменцееее[smilie11] [smilie11] [smilie11]
Митко,събота или неделя почти на всички са свободни.
Преди е имало супер много хора по сбирките,правили са се сборни снимки и тем подобни.хайде да го възобновим...много ще е хубаво.
Аз от както ходя по сбирки се запознах с толкова много чудновати и забавни хора.100 % има много хора,които искат подбно нещо не се осмеляват да повдигнат въпроса,точно заради тези неудобста.Не е казно,че трябва да е в заведение.Дори където се вика в някой парк да е,ама пак да се направи...[beer] [beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: Princess_Lia   
Дата:   03-10-09 01:30

А как ще накараме този, с когото искам да се запозная, да дойде? [smilie18]
Пък и ти нали каза, че по тия сбирки само се напиваме и ядем като прасета...[smilie8]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   03-10-09 01:30

Аз викам админите да направят една отделна зона "ФФ запознанства" с профили и там да се пускат обявите [smilie18] [smilie18] Например: малко употребявана цанонерка търси по-голяма сапунерка за взаимни сесии [smilie5] [smilie5] или пък: Привърженичка на големите обективи търси подходящ батко без значение от марката [smilie5] [smilie5] и т.н. [smilie6] [smilie6]

Re:
Дата:   03-10-09 01:32

Мигоу, аз още си търся мъжки модел за осъществяване на онези мъжки клоуз-ъпи [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   03-10-09 01:33

Хе-хе - ама и Амигов право рече.
Патенце - ми ако някои искат да се срещнат, за да се гърбят, ние ще организираме залози ли и ще прибираме комисиони ли? [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Re:
Дата:   03-10-09 01:35

еее стига де...дайете по-сериозно...аз сериозно ви говоря,а вие пак на майтап.няма ли да е хубаво????сигурно ма толкова нови лица,които дори и вие не познавате.а и на тях ще им е хубаво..не бъдете злобни де... [smilie11]

Re:
Дата:   03-10-09 01:35

Ilski, аз пък още не съм отслабнал и във форма за таквиз сесии [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik] ама и аз търся муделка, даже повече от 1 [smilie5] [smilie5] [ezik] [ezik]

Re:
Дата:   03-10-09 01:37

Мигоу, ти ако ми намериш такъв мъжки модел, веднагически ти намирам на теб две мУУделки [ezik]

Re:
Дата:   03-10-09 01:38

[smilie10] [smilie10] ееее, туй не е чесно [smilie5] [smilie5] не е приятелско освен туй [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (03-10-09 01:38)

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   03-10-09 02:21

Защо просто не се хванем всички за ръце и да си мислим хубави неща. :Р

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   03-10-09 10:58

да бе да се съберем... един ще ни кади и ще ни казва че непушачите са нетолерантни к****та
друг че ггледа дали сме обескосмени.... трети ще ни снима докато сме отворили половин метър уста за да налапаме цяко кебапче.... е не мерси....

Re:
Дата:   03-10-09 11:02

джъмбо,аз съм написала,че може и да не е в заведение,такаче принцесо вариянта с яденето и пиенето не е задължителен!!!![ezik] [ezik]

Re:
Автор: fateful   
Дата:   03-10-09 11:02

Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 03-10-09 02:21

Защо просто не се хванем всички за ръце и да си мислим хубави неща. :Р

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

дефинирай "хубави неща" [smilie7]

Re:
Автор: exile   
Дата:   03-10-09 11:04

аз ви казах че накрая всички ще си признаете кои са ви профилите в гепиме.цом, ама на...

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   03-10-09 11:05

Е, без ядене и пиене е кофти... Какво, да седнем на една поляна и да гледаме птичките и звездите ли? [smilie18] [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   03-10-09 11:07

На поляна без скара и сланина не сядам.

Re:
Дата:   03-10-09 11:09

slivenski -не е казано,че трябва да е в заведение...може да се измисли някаква разходка до някъде и пак да се хапва и пийва и да се запознаят хората...

Re:
Дата:   03-10-09 11:09

Значи хапването и пийването ще си го носим по джобовете?

Re:
Автор: asahi   
Дата:   03-10-09 11:10

Веднага всеки да си уреди сгледа с Нушето!

Принцесо, покрай теб туристическа агенция ще трябва да отворим [smilie5]

Re:
Дата:   03-10-09 11:11

Nushenceto Webcam!

Направи си сайт хората да си чатят с теб и да те гледат през уебкамерката, па може и някой лев да изкараш [smilie8]

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   03-10-09 11:11

хахахахахахахаъх не съм попадал до сега на фото сбирка която да не е свършвала в първата или най-много във втората кръчма където се сяда на масите и се вадят камерите както едно време се оставяха мобилните телефони.....

Re:
Автор: deneb_rigel   
Дата:   03-10-09 11:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.