Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има ли нещо по- дразнещо от фотошоп 4 ?
Автор: 2metraninja   
Дата:   02-10-09 22:56

Как можаха да оакат най- яко написаната и подредена програма просто ума ми не го побира. Разменили шорткъти, менютата се лепят произволно и алогично едно за друго, под друго, появяват се, изчезват. Пълна трагедия. Отчаяние и вопли. [smilie2] [smilie11] [smilie10] [smilie9]
Обмислям да изпробвам роу конвертор на друга компания и да си работя до края на живота с последния читав фотошоп - ЦС2. Щото нали новите АЦР не тръгват на нищо друго освен най- новия фотошоп.
Дайте идеи за алтернативен роу конвертор.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: marchello   
Дата:   02-10-09 22:57

много си е добър! само него ползвам ... въпрос на свикване.

Re:
Автор: d256h   
Дата:   02-10-09 23:01

И аз мисля, че новото разположение е по-добре направено...
Явно си много консервативен и не обичаш да те мъчат с промени.. прав си и аз не обичам, ама нямаме избор!

Re:
Автор: Блясък   
Дата:   02-10-09 23:01

Хм... фотошоп 4.....
на Уин'98 ползвам ФотоШоп 4, но не ЦС4, a ver.4.0 [smilie5] зар3ежда се за 1/2 сек [smilie3]

Re:
Дата:   02-10-09 23:02

Баси, аз съм свикнал 10 години вече на нормалните фотошопове. Според теб нормално ли е копче R да ме припраща на "най- използвания" ротейт туул, вместо досегашния смудж?
Да, оправя се в настройките на шорткътите, ама кому е нужно?
Кому беше нужно да махнат менюто, което излиза с десен бутон от лентичката над всеки файл, където седи името му и суперудобно и бързо променяш резолюции и размери и са сложили КЛОУС и НЮ ДОКУМЕНТ там? Ебаси малоумието, честно [smile]

Re:
Автор: graver   
Дата:   02-10-09 23:04

kopele...skoro shte izleze 5 [smilie18]

Re:
Дата:   02-10-09 23:12

Ок де, приемам поправката - ЦС4, не 4.0 [smile]

Re:
Автор: deneb_rigel   
Дата:   02-10-09 23:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   02-10-09 23:16

Да, само дето е малко подло да си пробутват новите, бъкани с никому ненужни инструменти и абсурдно разместени мебели, програми посредством несъвместимост на новите АЦР със старите фотошопове.

Откакто станаха много голяма корпорация Адобе съвсем го удариха през просото [smile]

Re:
Автор: tantris   
Дата:   02-10-09 23:32

Има.
AUTOCAD
[smilie9]

Re:
Автор: tonal   
Дата:   03-10-09 00:06

аа имали сте предвид ЦС4,
не програмохулствайте срещу Photoshop 4, на него съм се учил, и още от носталгия си ползван петицата.
Фотокирпичът /photoshop преведен през Сократ транслатор/ е основна градивна единица на повечето фотографски успехи /и неуспехи/ в последните 10-тина години.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   03-10-09 01:01

Блясък, мини на 4.12. В него се появяват MMX инструкциите и нещата тръгват по-бързо. Не мисля, че имаш процесор без ММХ.

Re:
Автор: seymour_sz   
Дата:   03-10-09 01:44

Има- Уиндоус Виста [smilie9]

Re:
Автор: gbdesign   
Дата:   03-10-09 02:48

Има....политиците[smilie5]
А Уиндоус Виста си е супер, ама изпревари времето си и за това беше оплют неоснователно. Идеята му изначало беше да е изцяло 64 битова ОС, но с това не се съобразиха разработчиците на софтуер.
Що се отнася до Фотошоп ЦС2, той е най-бавният и най-ресурсоемкият Фотошоп излизал някога[smilie23]

Re:
Автор: steeens   
Дата:   03-10-09 08:21

gbdesign ,за това май наистина си прав.За съжаление и на мен той по ми харесва.ЦС4 наистина доста са го променили-ненужно и дразнещо.[smilie9]

Re:
Автор: exile   
Дата:   03-10-09 10:54

Само хора, които не са работили на корел могат да имат нещо против адоби [smilie8]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   03-10-09 11:01

На последните фотошопи можеш да си направиш каквито искаш шорткъти, да си запазиш настройките във файлче и да си го слагаш където ходиш да работиш.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.