Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За или против, "ЗА ИЛИ ПРОТИВ" ;)))))
Автор: Myth   
Дата:   01-10-09 16:47

Баси на какво е заприличал форума имам чувството, че лиготията и "простотията" са заразни.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ivodam   
Дата:   01-10-09 16:57

Мисля, че админите си провеждат някакъв експеримент, докъде могат да стигнат нещата. Иначе не мога да си обясня защо преди има-няма два месеца ми изтриха темата за използването на ГСМ-и в сексуалната игра, в частност функцията вибрация. Беше къде-къде по-невинна.
Но нещата разбира се са много любопитни от познавателна гледна точка - нека да го има това, защото някои хора трудно въприемат някои простички истини за човешката природа.

Публикацията е редактирана (01-10-09 17:00)

Re:
Дата:   01-10-09 17:01

В интерес на истината, забравих да добава усмивките накрая [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
няма лошо според мен понякога да се видиотяваме, хм в началото, ми правеше леко кофти впечатление, викам си баси лиготията и "простотията" дето ни налегнала, после взех да се усмихвам, сега само, като погледна форума и изпадам в лудешки смях не нужно дори да влизам по темите, накрая взех и аз се хванах на хорото, като казвам, че е заразно.......... ама това си е за отделна тема май.

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   01-10-09 17:04

Адаш има една Нокиа с вграден вибратор даже [smilie5] Един колега си я купи от гет.бг-то и както я ръчкаше вика ела да видиш каква опция има! Пускаш вибратора и едно котенце на екранчето почва да мърка. Може да го усилваш и намаляваш. Обаче преди това ти излиза инструкция да го ползваш само в презерватив и никога във ваната.

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   01-10-09 17:06

абе малко идва множко понякога... [smilie8] [smilie8]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   01-10-09 17:06

Има си крушка опашка...

При албум, препълнил се с цици, вече и с циците на роднините и близките на потребителите, няма как, струва ми се, темите да не са такива...

Преди година невинно попитах защо тук не се обсъждат теми от философията на фотографията (при което бях окуражена да пускам такива - резултатът, сами го знаете, бе единствено призиви за прогонване и банване, най-вече от потребители без нито един кадър в профилите им, било то гъбари или безделници), но май вече ще питам и защо не се обсъжда, примерно, и фотография...

Дори във форума вече се обсъжда единствено техника и кой на кого обрал я техниката (какво друго), я шедьоврите...

За какво е всичката тази техника?

За още цици и още... пр*дни ли?

Мии...

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   01-10-09 17:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   01-10-09 17:08

А малко то, ама пък по някое време ще отшуми.

Re:
Дата:   01-10-09 17:25

За какво е всичката тази техника?
Лалинда за това не си права, по същия начин беше реагирала и там за притежанието за какво ни било оръжие в къщи, да сме си пазели техниката ли? Всеки си преценява с какво да снима и колко да си купи и за какво ще си го ползва. Ти пък що снимаш на лента а, при наличието на толкова техника...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.