Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13     всички  напред  последна
 За или против изневярата!!!
Автор: Nushenceto   
Дата:   29-09-09 00:50

Интересно ми е да видя различни мнения по въпроса с изневярата...
Как я приемате вие???Как се лекувате от нея???
Кой изневерява повече -мъжа или жената???Защо си изневеряват хората и има ли решение по въпроса???
[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: GenaDP   
Дата:   29-09-09 00:51

Що? Търсиш с кого да изневериш ли? [smilie18]

Re:
Автор: imitev   
Дата:   29-09-09 00:52

Докато не знаеш - не се брои.

1во следствие. Докато внимаваш партньора да не знае - не се брои.

2ро следствие. Докато партньорът внимава - не се брои.

Ако някой не внимава - какво значение има след това неуважение - всеки по пътя си...

Re:
Автор: gbdesign   
Дата:   29-09-09 00:57

Ако имаш правилният партньор изневярата е само в следствие на собствената ти комплексарщина. Ако нямаш правилният партньор, изневярата едва ли ще ти помогне...[smilie5]

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   29-09-09 01:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   29-09-09 01:06

Аз съм от хората,които не изневеряват...Ако реша да изневеря някога то ще е ,за да се разделя с даден човек!!!Принципно директно скъсвам с човека,няма смисъл да бъдя с него и да го гледам в очите,а да му изневерявам.За мен изневярата не е да изневериш просто плътски на дадения човек,а я приемам като изневеряване на доверието на този човек в мен...
А ако изневериш за единия път,пак ли се брои за изневяра??Защото съм чувала от мъже следното...
Ако изневериш един единствен път без да се получава системно и без да започнеш да се виждаш с другата жена или жени повече от един път не било изневяра,а задоволяване на нужда.Даже било полезно за заздравяване на връзката...
Изобщо не мога да разбера тази изневяра защо я има ,ама хайде...
А и също целувката не била изневяра и свирката също...(мъжки твърдения)[smilie11] [smilie11]

Re:
Автор: tan4o   
Дата:   29-09-09 01:25

Против изневярата!Когато съм с някого, съм само с него, ако той пропилее това с лека ръка,заради една изневяра, без значение колко пъти е била...прав му път!
Струва ми се,че изневярата започва с мисълта в главата, с идеята да потърсиш нещо "друго" а физическите действия са само следствие.
Не я разбирам, и не искам да я разбирам изневярата! Сложно е все пак, до момента в който не се сблъскаш с нея!

Re:
Автор: ilchoni   
Дата:   29-09-09 01:32

Ей сега остава някой да кажа "ЗА изневярата" [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: norman-kuk   
Дата:   29-09-09 01:35

Думата "изневяра" е отдавна опорочена и по принцип не е предназначена за нарушаване любовта между двама човека. По правилната според мен в случая е "прелюбодеяние" , но навлизаме в друга почва. Иначе ако си мислиш, че има разлика от това дали си преспал с друг или си си го пожелал в мислите си на улицата разминавайки се с него, грешка - няма разлика

Публикацията е редактирана (29-09-09 01:56)

Re:
Автор: Myth   
Дата:   29-09-09 01:58

Хм, ако си помислиш, че има разлика в това да убиеш друг или само да си го помислиш... грешка-няма разлика[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] ТЪПО, хайде помисли пак [beer]

Re:
Автор: GenaDP   
Дата:   29-09-09 02:00

Ебаси... Че кво лошото има в изневярата? Или, да го кажем по друг начин - кво и е хубаво на моногамията? [smilie18]

Re:
Автор: Myth   
Дата:   29-09-09 02:05

Ами аз лично съм против, не съм изневерявал и принципно не смятам и да го допусна, някога, но човек никога не знае, така че голяма дума да не казвам. За мен това е да предадеш доверието на човека отсреща. Също така е неуважение не само към него, но и към самия себе си, все едно си плюеш на собствения си избор... и все в тоя дух, както и да е, да не драматизираме много. Иначе нищо лошо, стига да не го правя аз, за другите... ами всеки си решава сам за себе си. Има някои с по двама любовника са.

Re:
Автор: norman-kuk   
Дата:   29-09-09 02:10

— А ти? Ти й изневеряваш с неземните образи на твоята фантазия и на твоите илюстровани списания.

— Разбира се. Какво значи въобще да изневеряваш? Тази дума я употребяват винаги точно тези, които сами изневеряват. Откога чувството има нещо общо с морала? За това ли се заех тук, всред символите на преходността, с твоето следвоенно възпитание? Изневяра… каква вулгарна дума за най-изтънченото, крайно недоволство, за търсенето на все повече и повече неща…

РЕМАРК

Публикацията е редактирана (29-09-09 02:14)

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   29-09-09 07:04

Аз не изневерявам... на себе си... [smilie5]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   29-09-09 07:24

Не мисля, че има такова нещо като изневяра. Жените обичат да казват как след това нищо няма да е същото, не можели да простят такова нещо, ала-бала- глупости. Човек не може да има монопол над друг човек, не можеш да се сърдиш на някого, че не е само твой. Въобще не може да искаш от някого да е твой, това са някакви егоистични концепции. Ако ще съм с някого или той ще е с мен, то най-вероятно няма да сме заедно, защото искам сексуалността му да е моя лична непрокосновенност или нещо такова. Ако ще деля живота си с някого най-вероятно ще го ценя като човек, а не само като сексуален обект и от там, мимолетното му сексуално желание не би трябвало да променя мнението ми за него като човек, попринцип.
Сега от уважение е добре нещата да не излизат на яве, защото самолюбието ми предполагам, че ще се изнерви ако разбера, но интелигентността ми не може да приеме, че изневярата може да е повратна точка в една стабилна и осмислена връзка.
Сега ако съм от 2-5 месеца с някого и той почне да ми изневерява е друго, но аз подхождам от гледната точка на моята 10 годишна връзка и определено си мисля, че ако ми изневерят или аз изневеря, най-обидното в цялата история би било това да е причина за раздяла.

Публикацията е редактирана (29-09-09 07:25)

Re:
Автор: portradamus   
Дата:   29-09-09 07:37

Изневярата е повод за развод. Моите адвокати са от фирмата на Смит и Уессон.

Re:
Автор: тьма   
Дата:   29-09-09 07:43

Както винаги ежко го е казал най-точно.

Никой не е ваксиниран от изневярата, съдбата е толкова непредсказуема - хайде, тези, които не са го изживели и не са "прегрешили", да не се изцепват с изрази от типа - аз никога не бих допуснал да предада," да плюя на собствения си избор".

Никога не казвайте "никога", скъпи съфорумци.[smile]

Няма да се разделя с човека, когото обичам и уважавам толкова години, заради изневяра, освен ако той не пожелае това. На тази възраст съм станала много по-толерантна, но като млада - олеле, не сте виждали ревнив овен[smilie5]

Re:
Дата:   29-09-09 07:54

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: мара   
Дата:   29-09-09 08:00

не знам.

Re:
Автор: ejko   
Дата:   29-09-09 08:04

[smile]

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   29-09-09 08:32

Най-често за изневярата са виновни и двамата. Ако човек изневери, изключвам сексуалните забежки от типа "хей така, за спорта", то той го прави, за да намери нещо, което липсва във връзката.

Re:
Автор: тьма   
Дата:   29-09-09 08:56

роденият в неделя също е много прав[smilie24]

Re:
Дата:   29-09-09 09:03

NeDDRaG напълно подкрепям твоето твърдение,но си мисля,че на мен ако нещо ми липсва в дадена връзка има ли смисъл да продължавам с този човек...не е ли по-добре да се разделим с достойнство,да се опитаме да запазим добрия спомен и всеки да продължи по собствения си път без да се гледаме в очите и да се лъжем???
Не знам аз твърдо съм от хората,които ненавиждат изневярата та дори и както някой хора казват полезната изневяра за заздравяване на връзката.
Ако обичаш истински и харесваш и недостатъците в партньора си,дори няма да си помислиш за изневяра...
Трудно е да бъдеш дълго време с един човек,но поне може да се опиташ!!!

Публикацията е редактирана (29-09-09 09:07)

Re:
Дата:   29-09-09 09:07

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   29-09-09 09:10

Във изневярата има хем вяра хем и изне!

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.