Автор: ejko
Дата: 29-09-09 07:24
Не мисля, че има такова нещо като изневяра. Жените обичат да казват как след това нищо няма да е същото, не можели да простят такова нещо, ала-бала- глупости. Човек не може да има монопол над друг човек, не можеш да се сърдиш на някого, че не е само твой. Въобще не може да искаш от някого да е твой, това са някакви егоистични концепции. Ако ще съм с някого или той ще е с мен, то най-вероятно няма да сме заедно, защото искам сексуалността му да е моя лична непрокосновенност или нещо такова. Ако ще деля живота си с някого най-вероятно ще го ценя като човек, а не само като сексуален обект и от там, мимолетното му сексуално желание не би трябвало да променя мнението ми за него като човек, попринцип.
Сега от уважение е добре нещата да не излизат на яве, защото самолюбието ми предполагам, че ще се изнерви ако разбера, но интелигентността ми не може да приеме, че изневярата може да е повратна точка в една стабилна и осмислена връзка.
Сега ако съм от 2-5 месеца с някого и той почне да ми изневерява е друго, но аз подхождам от гледната точка на моята 10 годишна връзка и определено си мисля, че ако ми изневерят или аз изневеря, най-обидното в цялата история би било това да е причина за раздяла.
Публикацията е редактирана (29-09-09 07:25)
|
|