Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И полицаите протестират
Автор: Amigo   
Дата:   27-09-09 14:50

Протестиращите полицаи: Темида вижда само пари!
27 септември 2009 / News.dir.bg

Около 300-400 човека се събраха на площада пред църквата "Света Неделя" на полицейския протест, организиран от синдиката на служителите в МВР, съобщи БТА.
Сред протестиращите полицаи са и техни близки, които са дошли, за да подкрепят исканията им.
Основна част от събралите се на площада носят на реверите си надпис "Полицаите не са убийци" . Служителите на МВР носеха български знамена и плакати с надписи: „Господа народни представители, законите оправдаха мафията”, „Върховенство на закона за всички” и „Темида е сляпа, вижда само парите”, съобщи Фокус.
Пред журналисти председателят на синдиката Иван Павлов заяви, че до дни на правосъдния министър Маргарита Попова ще бъде предадена подписката, която от няколко дни служителите на МВР събират в цялата страна. Подписката е в подкрепа на исканията на полицаите за промяна на съдебната практика при гледането на определени дела. Тя е под надслов "Невинен до доказване на противното".
Павлов обясни, че има нужда от втвърдяване на позицията за неприкосновеност на полицейските служители. Идеята на подписката е наказанията, които се налагат при посегателство над полицай да бъдат много по-строги отколкото досега.
Искаме обществото да е съпричастно с проблемите ни, казва още Иван Павлов. Очаква се около 13,30 часа, когато в храма "Света неделя" ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите полицаи, към тях да се присъедини и част от ръководството на МВР.
Сред протестиращите днес на площада са и петимата служители на полицията в Благоевград, които са обвинени за смъртта на Ангел Димитров - Чората.

[smilie8] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   27-09-09 14:54

Някъде ми се мерна че и митничарите щели ... такова ... да протестират [smilie11] [smilie10] [smilie5]

Re:
Дата:   27-09-09 14:58

kkkolelo
Дата: 27-09-09 14:54

Някъде ми се мерна че и митничарите щели ... такова ... да протестират

мче то тяхното живот ли е [smilie8] [smilie8] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   27-09-09 15:04

Ми да! Колегата от Свиленградската митница преди години си купи апартамент в Сл.Бряг. Сега му застроили гледката. Мъка!

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   27-09-09 15:12

Ми полицаите имат право според мен.В колко държави можеш да посегнеш на полицай,и да си тръгнеш спокойно?Илипък да станеш министър?
За митничаритене знам.Те пък кво искат?

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   27-09-09 15:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   27-09-09 22:31

Над 3000 души подкрепиха експолицая Лисичков
27 септември 2009 / News.dir.bg

В Бургас над 3000 души се подписаха в защита на бившия полицай Петко Лисичков, който застреля при самозащита криминално проявения Калоян Стоянчов - Голeмия Риж, съобщи btv.
Убийството е най-дискутираната тема в града през последната седмица. Повечето от хората, подкрепили подписката, са убедени, че бившата барета е реагирала правилно и че е крайно време да бъдат предприети адекватни мерки срещу престъпниците. След случая много от тях набраха смелост и признават, че ако попаднат в подобна ситуация, ще се опитат да се защитят.
Същевременно обаче организираният по форумите митинг от бивши колеги и приятели на Петко Лисичков, който трябваше да се проведе днес от 11 часа пред сградата на община Бургас, не се състоя. В уречения час на мястото имаше единствено представителите на бургаските медии и полицаи.
Бившият полицай Петко Лисичков е с мярка за неотклонение "домашен арест", като обвинението, по което ще бъде съден, е по чл. 118 от НК - за убийство, извършено в състояние на силно раздразнение.
Съдът ще решава дали е превишена неизбежната самозащита, тъй като Лисичков е стрелял три пъти в нападателя си. За такова обвинение, ако Лисичков бъде намерен за виновен, законът предвижда затвор от една до осем години.
Бившият полицай застреля Големия Риж на 21 септември на кръстовище в Бургас след спор за отнето предимство.

[smilie8] [smilie8]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   27-09-09 22:37

От една страна да - куките имат право да протестират, но от друга? Субектите, които пред парламента пребиваха тийнейджъри и беловласи пенсионери, но стоят мирно пред всеки мургав бандит с брадва, куките, пазещи като верни кучета престъпната турко-комунистическа власт, куките, отвличащи Български деца пред очите на баща им - и всичко това за една кирлива заплата - какво право имат да искат каквото и да е?

Re:
Дата:   27-09-09 23:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   27-09-09 23:59

Експолицаят и аз бих подкрепил с подписа си,а в същото време покрай думите на Императорът се сетих за същите тия полицаи дето шепа тинейджъри се гавреха с тях,а после го отнесоха невинни в повечето случаи деца.Бригадата биячи е докарана за целта чак от гр.Добрич,че иначе,ако е от София някой да не пребие своето дете,брат или баща...
При вълнения в Добрич,бригадата ще е софийска няма спор.Значи днеска полицаят от Добрич ще пребие напр.братът на полицая от София,а след няколко дни ще стане обратно...що за работа и що за хора я вършат?[smilie25]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   28-09-09 02:34

Другов - не е нужно да съм Волен Сидеров, за да посоча някои очевидни ФАКТИ. Мнозина туканка ме познават лично и знаят, че аз не Волен.

jekopj - и аз така. Тоя бивш полицай е сторил това, което е трябвало да стори. Ясно е, че не може от 60 000 куки всички да са боклуци - тук-там има и достойни мъже. Иначе що за работа и що за хора я вършат... ами очевидно - тук-там по някой, който иска да стори нещо, за да има ред в тая държава, тоест воден от съображения, заслужаващи уважение - останалите са тъпунгери, прости говеда, които са куки защото не стават за нищо друго.

Публикацията е редактирана (28-09-09 02:35)

Re:
Дата:   28-09-09 17:12

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.