Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 98% от българите вярват, че е умно да спестяват сухо.
Автор: Императорът.   
Дата:   26-09-09 00:31

...и това е проблемът... [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tulenovo   
Дата:   26-09-09 00:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   26-09-09 00:33

Ха, знаеш ли, че се оказа, че в нашата махала има и махленски застраховател?

По-скоро застрахователка.

Обикаля по къщите и предлага застраховки, че чак и заплашва, че били задължителни...

Re:
Дата:   26-09-09 00:37

Виж ти - ново 20 - а задължителни са ли? [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] Аз мога да ти предложа по-добро.

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   26-09-09 00:55

Императорът,пускайте теми за ограмотяване на хората,ако искате да върви бизнесът ви...естествено,не го правете грубо и директно,но има много начини за да предразположите хората-евентуални потърпевши...още повече,че ежедневието ни е пълно с примери как липсата на застраховка може да причини стократно повече неприятности във всяка /почти/ ситуация.

Мой приятел уби работник по подръжка на пътя и рани тежко друг...колата му поднася в дъжд,при добри гуми и изправен автомобил...застраховката и извънсъдебното споразумение помогнаха да не влезе в затвора и да не плаща кръвнина...за невярващите мога и по-точни данни да представя,няма нищо секретно...[smilie25]

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   26-09-09 00:57

Нито сухо нито десертно - играта е в кехлибарената течност!!!

Бирата е злато течно
Искам да я пия вечно
Рокенрол с девойче грешно
А наздраве, не е лесно!

Re:
Автор: asahi   
Дата:   26-09-09 01:08

Да се инвестира в бира!
(има и рима)

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   26-09-09 01:27

императоре, най-гот е парите да се харчат [smilie21]

ама не си достигнал още до това [smilie21]

Re:
Дата:   26-09-09 03:29

jekopj - всеки има нужда, защото ако не пукне, ще остарее и пак ще му трябва сухо, което ние можем да му дадем, но не съм тръгнал да ограмотявам и въобще не пуснах темата за това. Тук не ми е пазарът - от ФФ имам двама клиенти и двамата супернесериозни - предпочитам да работя с финансово грамотни, основно инвеститори.

Е, ако ме свържеш со твоят приятел, лошо няма - ще почерпя... [smilie21] [smilie3] [beer]

Re:
Автор: holden   
Дата:   26-09-09 04:18

Аз по моя сметка трябва да събера около $1 милион преди да се пенсионирам. Инвестирани консервативно, $1 мил с 3%-4% дивиденти на година ми носят около $35 хиляди на година. Годишните разходи на 60/70-годишен човек в Щатско са около $50 хилки на година за семейство с двама, значи ще трябва да дърпам от главницата по 20-тина хилки на година. Така ще изкарам поне 20-тина години. Ако остане нещо, децата ще го наследят.

В България е същата работа, но с по-малки суми. По-ниски разходи за пенсионерите, но по-малки заплати и по-трудно се спестяват пари за черни дни. На един пенсионер му трябват грубо 200-300 лева на месец за храна, ток и лекарства. Грубо говорим за 3000 на година. Значи трябва да има инвестирани 80-100 хилки и да се издържа от дивидентите.

За да спестиш $1 милион в Щатско при условие че работиш около 30-40 години трябва да се заделят грубо $10 хилки на година. Инвестирани подходящо би трябвало да порастнат до $1 милион за 40 години.

На държавата не разчитам за пенсии и подобни измишльотини, защото нито в България нито в Щатско пенсиите не са достатъчни за оцеляване. Така че ще гледам да се оправям поединично [beer] .

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   26-09-09 07:30

Икономията е майка на мизерията!

Re:
Автор: юнга   
Дата:   26-09-09 08:28

Автор: ecobo
Дата: 26-09-09 07:30

Икономията е майка на мизерията!

И баща на гладът.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.