Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малеееей.... Колко... за първия учебен ден
Автор: cameraman   
Дата:   14-09-09 18:21

На мен ми стъпи на 200 лева + 40 лева за помагала, поръчани от училището.... Все още не съм купувал пластелин, темпера, акварелни бои.... когато им дойде времето.... Ураааа.... пак съм в криза....

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   14-09-09 18:23

Пропуснах да напиша.... Започваме трети клас... Не е сега да тръгваме...

Re:
Автор: Ginka   
Дата:   14-09-09 18:26

Ужас, направо не знам какво ни чака, растат като гъби да са живи и здрави[beer]

Re:
Автор: мара   
Дата:   14-09-09 18:33

хм...аз съм на 50 кинта засега. ма не съм купувала учебниците. и ние сме за 3-ти клас.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   14-09-09 18:34

Харчим най-малко 300 лв. за първия учебен ден
14 септември 2009 / News.dir.bg

Ден преди началото на учебната година продължава голямото харчене на пари. Най-грубата аритметика показва, че семейство с един ученик от първи до седми клас ще похарчи минимум около 250 лева.
Толкова излиза на най-необходимото за 15 септември, съобщи bTV. Родителите на първокласниците ще дадат само за тетрадки, моливи, химикали и боички около 60 лв. Около 70-80 лв. средно пък струва тоалетът на първолака за 15 септември. Към 50 лева са дънките и фланелките, с които повечето майки предпочитат да пращат хлапетата си всеки ден на училище. Поне толкова излизат и обувките.
Първият учебен ден струва обаче много по-скъпо на родителите на учениците след седми клас. Те трябва да заделят пари и за закупуването на учебниците. Родители споделиха, че децата им предпочитат да се обличат с нещо, което на тях да им е удобно и тогава вече цените са доста по-високи – около 300 лева.
Пътна полиция пък започва кампания за безопасността на децата преди началото на новата учебна година. Над 1300 деца и юноши до 17-годишна възраст са ранени при пътни инциденти през изминалата година.
[smilie11] [smilie8]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   14-09-09 18:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   14-09-09 18:45

ние нищо не даваме деа и капитализъма имперялистически. сигурно е част от световния заговор [smilie23]

Re:
Дата:   14-09-09 18:45

на нашите им дадоха.... Но не са само учебниците...

Re:
Автор: Deschain   
Дата:   14-09-09 20:08

Учебниците са безплатни, но има 21942317625 ненужни помагала, които се купуват. Тъпа работа.
При мен ще е по-кофти, 12-ти клас отиват много пари покрай завършването...

Re:
Автор: alsash   
Дата:   14-09-09 20:22

уф...какво да кажа....на момчето му взехме кола,а момичетата искат мотори.....[smilie8]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   14-09-09 23:09

В пощенските ни кутии са пуснали брошурки на Плесио, с раници за ученици от 65 лв.
[smilie3]

А който купел компютър за ученика, можел да вземе бюрото към него (компютъра? ученика?) на половин цена.
[smilie3]

Re:
Автор: E-3   
Дата:   15-09-09 11:31

Явно има и други третокласници тук [smile]
Ние започнахме само с 50 лева за допълнителни помагала и учебници. Но това май ще е само началото [smilie3] Важното е да са ни живи и здрави! [smilie24]

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   15-09-09 11:43

Абе живи и здрави да са. Нали уж тези пари са за образованоето им. Аз не бих се оплаквал.

Re:
Автор: мара   
Дата:   15-09-09 18:57

днеска мноо народ от фф в 107-мо. джино, лорд чери и поне още 5 познати лица и големи обективи[smilie5]

Re:
Автор: nki   
Дата:   15-09-09 19:41

До тук 120лв. за учебници и помагала[smilie8] Това за ученичка в 5 клас. Сигурен съм, че като дадат учебниците, ще се наложи да купим някой по-новичък, че някои са доста изподраскани. За дрешки да говорим ли [smilie5], че дори от пролетта дрехите не ни стават?
И понеже форума е фотографски - една прилична раничка, чини колкото една прилична фоточанта[ezik]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   15-09-09 20:05

Маро, дай снимки [smilie5]

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   15-09-09 21:00

И аз днес изпратих за пръв път първокласник!
Майната им на парите - те се изкарват , но да видиш гордостта в детските очи!!!!БЕше по доволен от падането на първия му зъб!
Да са ни живи и здрави![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: biso   
Дата:   15-09-09 22:01

мойто е в 10 клас вече и съм доволен, разминах се с 40 кинта за бензин и още 30-тина за консумативи.

дадох 2 дебели тефтера /с изтекъл срок/ от офиса и за срока съм елиминирал проблема с тетрадките

Re:
Автор: exo99   
Дата:   15-09-09 22:13

Да са ви живи и здрави учениците [smile] [beer] [smilie24]

На мен , слава Богу, и двете дъщери вече завършиха и висшето си образование, а внучката е на една година.
Та тези харчове вече са зад гърба ми [smile] [beer]

Публикацията е редактирана (15-09-09 22:14)

Re:
Автор: GM   
Дата:   15-09-09 22:27

Автор: cicomanco
Дата: 15-09-09 21:00

И аз днес изпратих за пръв път първокласник!
Майната им на парите - те се изкарват , но да видиш гордостта в детските очи!!!!БЕше по доволен от падането на първия му зъб!
Да са ни живи и здрави![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Честито!!! [smilie24] [beer]
Оправяме ли се след инцидента?[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.