Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Македония: Току-виж българите на „Илинден" да са били диверсанти!
Автор: HP   
Дата:   15-09-09 08:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   15-09-09 08:37

Що този шибан педал не е отишъл на 9 септември в Пирдоп, да види каква терористична група е била. Дееба смрадливия македонски журналист. Аман от кретенизъм!

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   15-09-09 08:38

...Изкукуригали са от всякъде...[smilie25]

Re:
Автор: Safira   
Дата:   15-09-09 08:40

[smilie11] [smilie10] [smilie9]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   15-09-09 09:10

ей, големи кретени има и в тая Македония [cool] [smilie23]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   15-09-09 09:16

кретени има навсякъде....колкото до горното - тъмно жълто си е отвсякъде..[smilie2]

Re:
Автор: 798099   
Дата:   15-09-09 09:17

Нали знаете приказката за лудия и зелника? Така ни се пада, щом не знаем да си защитаваме интересите! Македония, ли? Никога не е имало такава държава!!! И както е тръгнало, скоро няма да има. Защото шиптарите вече са около 50%, а в някои градове - над 80%. Македонското правителство е толкова заето с опитите си да се дърля с България, че изпуска момента да научи албански език навреме. По данни на нашето Външно министерство, над 20 хил. "македонци" са получили българско гражданство. Защо ли? Може би се чувстват българи, а? Дръжки, интересува ги само безвизовия достъп до Европа. А ние им се радваме, без да си правим труда да разберем колко от тия 20 хиляди всъщност са шиптари. Изобщо, цялата ни външна политика е една пародия на такава! Даваме гражданство, а не защитаваме хората, които живеейки в Македония се чувстват българи. Може да сме малка държава, но не бива да сме малки по дух. Ние и по времето на хан Крум не сме били голяма държава, ама що пердах са изяли от нас...
Крайно време е някой да седне и да напише една истинска история на България, която да се чете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. И не да се въртят турски сериали или американски екшъни по телевизията, а такива, популяризираши нашата история, в частност, борбата на народа ни за свобода. Ако за всеки хайдутин направят по един, има да гледат и внуците ми до пенсия.Преди време, един известен историк каза: хората нямат история, а си я измислят и насаждат в главите на хората, а ние имаме, а я крием от "висши" съображения. Абе...хубава работа, ама българска!!! Срам ме е!

Re:
Дата:   15-09-09 09:19

Никога не е имало такава държава!!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   15-09-09 09:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   15-09-09 09:32

ми место тука да дигате врява ейго де е - цела македония една туба бензин. Ни пасапорт се иска, ни що))) Като им се изсипат 50 000 българи у Охрид и да видиш как ще сменят курса деба и циганите смотани. Кога са много смели иначе .. На Самуилова крепост екскурзоводката ми говори на некъв развален български и ми разправя как Самуил създал македонското царство, спасил и управлявал България като била превзета от Византия и като стигнахме до Василии 2, колкото и да ме убеждаваха аз дигнах ръчица и кротко питах що византииците му викат българоубиец и така е записан във всички хроники от онова време- оная стана червена като домат и почна да ми обяснява как не било позволено да се говорят такива неща и т.н. щели да ме затворят - хахах напраих ги луди накрая май се радваха че си тръгнахме[smilie5]

Re:
Автор: black_swans   
Дата:   15-09-09 09:47

От 1944 год. - има и то като част от СФРЮ, а от 1991 год. - като независима. Нещо повече - от 1944 год. има и македонски народ и македонски език ("български на сръбска пишеща машина", наречен австрийски славист). Хубаво е да си знаеш рождената дата.

Re:
Дата:   15-09-09 09:50

Всъщност, войните между цар Самуил и Ромейската империя, си е чиста проба гражданска война на македонския народ, защото както знаем Василий ІІ е най-изтъкнатия представител на Македонската династия, управлявала от Константинопол цели два века [smilie24]

Re:
Автор: 798099   
Дата:   15-09-09 09:54

black_swans, по твоята логика има и Република Кабардино-Балхария. Щото имаше и такава в състава на РСФСР, ако си спомняш. Странен прочит на историята имаш. Македония е географска област, както Добруджа, Мизия, Тракия и т. н. Хайде сега, пловдивчани да се кръстят тракийци и да си направят автономна република, а?

Re:
Дата:   15-09-09 09:55

....[smilie18] [smilie18] [smilie18] ..."Боже колко неграмотност има по Македонския въпрос"

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   15-09-09 09:56

Re:
Дата:   15-09-09 10:08

..."Боже колко неграмотност има по Македонския въпрос"

Верно е! Освен неграмотност и какво мародерство (справка за думата - тълковния речник) се шири... Гоце Делчев бил обявен за етнички/антички/прав македонянин!

Re:
Автор: danbi   
Дата:   15-09-09 10:10

Македонците винаги са ми били малко инфантилни и леко откачени...

Вместо да се засрамят, че в прехваленото им езеро са загинали толкова много чужденци, те на майтап и политическа сатира го обръщат.

Re:
Автор: 1vo   
Дата:   15-09-09 10:29

Никола Младенов много хубаво си го е написал [smilie24]

Re:
Дата:   15-09-09 10:33

[smilie11]

Re:
Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   15-09-09 10:42

Re:
Дата:   15-09-09 10:53

е кво пречи сега да не ги одобрим за ЕС. Като прибавиш и Гърция гарантирано са извън борда.. пък сами да си се оправят с шиптърите. След време така ще ревнат[smilie3] ми тъпото е че ганьо от долно камарци дето не е виждал македония ще писне и протестира веднага да им се помага

Re:
Дата:   15-09-09 10:56

Само с папкане няма да стане, трябва и усет за сатира [smilie18]

Re:
Дата:   15-09-09 11:00

[smilie8] виж поста на Недраг

Re:
Дата:   15-09-09 11:03

ами общо взето него гледам, журналиста се присмива на "малоумната" македонска управа, вие го плюете, нещо не мога да схвана [smilie11]

Re:
Дата:   15-09-09 11:15

хахах "ентеуектуалец" и що пък да не е обратното[smilie11] деба и шантавия народ и у най-малкото село ако един наебе друг третия вика мани го мое е му е убаво

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.