Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нека да рециклираме
Автор: iPonche   
Дата:   08-09-09 12:25

Crazy Peeing Dog

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   08-09-09 13:36

ми май трябва да намалим потреблението, че без прясна дървесина хартия не става, но щом викаш ще рециклираме[smilie5] Що ми прави впечатление, че за проблемите на природата скандират основно необразовани или нискоосведомени хора, който като почетат малко разбират накъде отиват нещата и изведнъж зарязват това поприще

Re:
Дата:   08-09-09 13:52

Aз на филмчето се кефя, а другото е ясно!

Пиш, пиш [ezik]

Re:
Дата:   08-09-09 13:55

абе сутринта си ударих пръстите на вратата на асансьори и са нещо съм се издразнил на комшиите. Деба и селяните (ако некой чете не се обиждай но си такъв) с големите изисквания а накрая като се строши дръжката на вратата все едно нищо не е станало. Комшията отсреща само той се загрижил

Re:
Автор: boink   
Дата:   08-09-09 13:55

много е интересно впечатлението на НАСОО??? как си го помисли това, кое те накара???

а в 0:34 се случи нещо [smilie10]

Re:
Дата:   08-09-09 15:04

Насо, не обиждай на съседи, защото майка ми ти е съсед и не виждам как сама жена може да ти поправи дръжката на вратата. А ти какво направи по случая?

И какво по дяволите ще рече - (ако некой чете не се обиждай но си такъв)? Аз от юли общо взето не живея там.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   08-09-09 15:52

Кажи къде живееш и ще дойда да ти я поправя.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Ама не съм селянка, де.

Re:
Автор: boyanb   
Дата:   08-09-09 16:42

[smilie10] [smilie10] [smilie10]
леле ква оферта

Re:
Автор: asahi   
Дата:   08-09-09 16:50

Яко ПР.

Re:
Дата:   08-09-09 18:24

ми исках да помогна на човека да комшото да сложим дръжка, в крайна сметка гледах, той сложи и след два часа вече некой пак я е строшил. Като си ида ще ровна за нещо яко метално и ще го сложа[smilie21]

Бойнк завършил съм екология и съм ходил на поне двуцифрено число екофестове. Хората постоянно се меняха а постоянното присъствие въобще не знае за кво става дума, само като лумпели повтарят некви общи неща дето гледали по тва или онова апокрифно филмче

Re:
Автор: vertikalniq   
Дата:   08-09-09 19:59

аз от 9 години се занимавам с опазване на околната среда, уча и биология ама мисля че с ходене по екофестове природа не се възстановява

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.