Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 давам апартамент под наем в София
Автор: captainme   
Дата:   03-09-09 00:58

Ликувай, Бат' Бойко, провинциалистите започват да се изнасят от София!
Не е да не пробвахме, но след година прекарана в София без особени причини да сме тук, решихме да се вслушаме в зова на кръвта и да се завърнем в родната Барна (sic) (дано да не стане sick).

В тази връзка сме готови да предоставим за ползване на хора по-устойчиви от нас двустайния си апартамент намиращ се между Математическата Гимназия и Сточна Гара. Напълно обзаведен, с нови електроуреди, ADSL и др. носители на уют.
Подходящ е както за двойка, така и за подялба между приятели (хол с кухненски бокс и балкон в единия край на коридора, спалня с балкон в другия).

300 евро

За повече инфо и уговорка за оглед - на лични.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   03-09-09 01:10

Защо Барна?

Re:
Автор: sir_sky   
Дата:   03-09-09 01:19

Кой кого барна?[smilie5]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   03-09-09 02:01

Къде го барна?

Re:
Дата:   03-09-09 02:06

Защото субектът и предикатът в израза "Барната си е Варната" са се слели до степен на неразличимост.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   03-09-09 02:20

[smilie24] [smilie18]

Re:
Автор: тьма   
Дата:   03-09-09 06:17

мноооо скъпо, бре[smilie10]

Re:
Автор: sen_shui   
Дата:   03-09-09 08:08

[smilie23]

Re:
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   03-09-09 09:23

Сигурно включва парно и топла вода [smilie18]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   03-09-09 09:24

В Германия стая с кухня под наем е 180 евро [ezik]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   03-09-09 09:30

Е сега...! То може д ае някакъв ликс. изпълнение.., ала-бала:)))
А и какво значи в германия?!??! Защото в България има и за 50 лв:)))
Въпреки че Германия не е добър пример. В Берлин има към 10-15% пвободни необитаеми апартаменти, което доста понижава цената на наемите... Както и да е де!
Мисълта ми е че "скъпо" е цената където предлагащия и търсещия никога няма д асе срещнат. В случая на мен ми е скъопо, както и на много от вас, но имам приятел, който с радост си плаща 300 Евро наем и си мисли, че е на далавера. На мен и 300 лева и ми е кофти да плащам, така че всеки според джоба си:)))

Re:
Автор: BOriSoFF   
Дата:   03-09-09 09:35

Последното ми търсене на квартира беше през декември. Търсех точно такава квартира и размера на наема си е от тая величина. Съвсем нормален е наема, ако описанието е коректно.
Успех на градския с намирането на свестни наематели [smilie24]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   03-09-09 09:36

Ежко, май дори и в София не е пълно с хора, които печелят 3 пъти по 300 евра, та да са спокойни да ги плащат...а и да дадеш 2/3 от заплатата си за жилище и да живуркаш с останалата 1/3... нещо не ме кефи тоя вариант мен [smilie21]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   03-09-09 09:39

В моментът трудно ще вземеш 300 кинта наем - криза - мисля наемите в по-централните и все пак не най-секси райони - паднали докъм 4 еврокинта на метър...

Re:
Дата:   03-09-09 09:43

еврокинти е много...мммммммм секси пруфесионален термин [smilie5]

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   03-09-09 09:45

незнам кво е паднало, но май никой от вас не е търсил квартира.. тия за 50лв по добре на пейката в парка - поне нема да хванеш някоя болест..

П.П. Цената за двустаен добре обзаведен, ново строителство или ремонтирано старо си е напълно ОК. Много е лесно като имаш собствено жилище и да разсъждаваш кое е скъпо и кое не. Но когато се завреш в дупка за 200кинта, която не можеш да траеш и минута, а няма къде да отидеш, мирогледа се променя..

Re:
Автор: ejko   
Дата:   03-09-09 09:48

тинти, знам че е много... и на мен ми е много. Мисълта ми е, че ако някой иска да го наема да си коментира цената, да предлага друга спорд възможностите си, но сега какво има да казваме, че е много като няма да го наемаме реално :))) Нека си се оправят бъдещите наематели и търсещите жилище на лични.

Re:
Дата:   03-09-09 09:50

знам, бе Ежко. Просто се опитах да генерализирам нещата... то пътници си има за всеки влак [smile]

Re:
Автор: BOriSoFF   
Дата:   03-09-09 09:56

И аз си мислех, че са паднали наемите, но уви! Не са [smilie5]
НаСОО [smilie24]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   03-09-09 10:32

Преди време чух от един варненец, който иска да опита късмета си в чужбина, че първо трябвало да мине през София, та да посвикне.

Добра идея!

След година около Сточна гара ще сте готови и за по-големи авантюри!

Момъкът Албирео не търсеше ли апартамент в София с редица екстри, който да не е в панелен комплекс? Имам някакви спомени (в панелните комплекси обаче е най-тихо и дори най-чисто - невероятно, но факт, а и има най-много от мечтаната от вас инфраструктура - имаме роднини на самия пъп на София (живеят на Графа в родната къща на майка ми), които казваха, че в Дружба е по-удобно, особено за пазаруване). Пък и има най-много зеленина и свобода.
[smilie24]

Re:
Дата:   03-09-09 11:00

Драга Л., ако не беше собствената ни незначителност Вие разбира се щяхте да помните от мимолетното ни запознанство, че субектът на това преместване от София във Варна вече е живял в лелеяната от Вашия познат чужбина, намерил си е там късмета и няма как да гледа на София като стъпало за изкачване. Но дори да останем във Вашата парадигма, попитайте всеки качвал върхове и той ще ви каже, че истинската авантюра е слизането...

Иначе, искрено се радваме, че откривате красивото дори при настоящата си отдалеченост от пъпа на София. Когато преди 12 години живеехме в Дружба, зеленина там можеше да се види само с подходящи настройки на Photoshop. Хубаво е, че сега е различно.

Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   03-09-09 11:07

300 евро е нормално за цял апартамент!
Успех желая и правилно решение сте взели![beer]

http://www.youtube.com/watch?v=RnVHxcmPH4Y&feature=related

Re:
Автор: dessisslawa   
Дата:   03-09-09 11:36

Защо Варна? Защо пък не!

Винаги ме е озадачавало желанието на хората да живеят в София.

Преди десетина дни бяхме с фамилията по провинцията. Ходихме на басейн в Севлиево. Басейнът - чист и празен. Цената - 3 лв. на човек. За 10 лв. (общо) си изкарахме супер.

За сравнение, миналата година ходихме на басейн в Панчарево. Беше претъпкано, нямаше къде да си опънем хавлиите. Беше шумно и гадно. Платихме 20 лв., стояхме 15 минути и си тръгнахме.

Малините на село са 2 лв. килото, а на пазара "Красно село" - 6лв.

Вярно, че животът не е ходене по басейни и ядене на малини, но стигам до извода, че хората в провинцията знаят как да живеят, а ние в София сме загубили тази си способност.

Да не говорим, че напоследък трябва да отида на село, за да се наспя истински.

Re:
Дата:   03-09-09 11:43

dessisslawa, въпрос на вкус и лични търсения... темата може да стане безкрайна [smile]

Re:
Автор: n1x0n   
Дата:   03-09-09 11:44

То аз дето съм си от София се замислям дали да не се преместя във Варна [smilie18]
Добро решение captainme [smilie24]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.