Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Клубът на Стрелците
Автор: uncle_johnny   
Дата:   01-09-09 00:33

” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол

Към зодия Стрелец (лат. Sagittarius) принадлежат родените от 23 ноември до 21 декември, подвластни са на планетата Юпитер и заедно с Лъв и Овен са представители на огнените знаци.

Характерни черти на зодия Стрелец

Родените под този знак се отличават с темперамент, енергичност, авантюристичен дух. Обичат предизвикателствата, защото те им обещават разнообразие и откриване на нови възможности по пътя към истината, толкова важна за тях. Мотивацията си черпят от вечния си и непокорен оптимизъм, от дълбочината на душата си и от интелекта си. Общителни и добронамерени са, екстровертни като нагласа към света.

Особености на знака Стрелец

Воден е от желание да се самодоказва и себепредизвиква, свободолюбив и независим дух, той е заклет оптимист в ежедневието и живота си. Има нужда от интелектуални предизвикателства, но и от време за мечти, тъй като в душата на Стрелеца живее идеалист и мечтател.

Стрелецът и истината

Едва ли има друг зодиакален знак, който до такава степен да е свързан с истината. Директен и открит, Стрелецът по-скоро ще ви нарани с болезнената си откровеност и искреност, верността му към истината граничи с нетактичност и недипломатичност, които човек е склонен да прости, облъчен от неповторимия му чар.

Понякога Стрелецът е наивен и вярва на всичко, но това е отново израз на особения му стремеж към истината и вродения му оптимизъм.

Стрелецът и заобикалящият го свят

Неспокоен дух, със склонност към философията и духовните науки, Стрелецът е по детски любопитен мечтае да открива света. Затова много често представителите на тази зодия са на път, те изпитват неистова нужда да опознават нови страни и области на живота. Интересното е, че много бързо свикват с новите и непознати пространства и предизвикателства, умеят да се приспособяват и бързо се чувстват в свои води, където и да ги е запокитил пътешественическият им и откривателски дух.

Спрямо останалите хора Стрелецът е дружелюбен и добронамерен, верен и предан приятел, цени изключително много свободата си.

Мъжът Стрелец

Той мечтае да завладее света, особено женския. Обича да флиртува и да съблазнява, флиртът за него е играта, от която не знае умора. Определено жените залитат по него - той е забавен, усмихнат, с чувство за хумор, спонтанен и на всичко отгоре и интелигентен. Как да не се влюбите в него? Но, скъпи дами, внимавайте - свободата е най-скъпа за вашия избранник! Интелектуалното общуване за Стрелеца с дадена жена е не по-маловажно от сексуалното привличане между двамата. Ако искате да задържите задълго мъжа Стрелец - то, моля ви, уважавайте свободата му, не я ограничавайте и не правете сцени на ревност, колкото й да ви лази по нервите потребността си от флирт.

Жената Стрелец

Снимка на Зодия Стрелец

Тази оптимистична и самоуверена дама има нужда от своята независимост. Дори и да няма нищо против сериозните връзки, тя трябва да притежава свободно пространство. Жената Стрелец има потребност от движение в живота, затова абсолютно табу за нея е скучен и посредствен мъж. Партньорът й трябва да притежава подобно на нея авантюристичен дух и интелектуални търсения. Освен това тази дама има и огромен брой желания, претенции и мечти - кариера, която да й доставя удоволствие, но и деца, хармонично семейство. Съчетанието на амбиция и късмет помага на жената Стрелец да изпълни желанията си в повечето случаи.
[ezik] [ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: uncle_johnny   
Дата:   01-09-09 00:34

Отпор на Девите

Re:
Автор: ellisaveta   
Дата:   01-09-09 11:27

"в душата на Стрелеца живее идеалист и мечтател" - това много ми хареса, направо ме простреля в десятката ;)

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   01-09-09 11:32

Не е актуално през тази част на годината, изчакайте си рождените дни поне [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   01-09-09 12:50

Елисаветке, мен в сърцето ме простреляха твойте стрелкини от една друга тема [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: ellisaveta   
Дата:   01-09-09 12:54

Ауу Тинте, някой да не е изложил хубавата зодия [smilie10]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   01-09-09 12:58

не ама женският род на стрелец ме грабна веднагически [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Nushenceto   
Дата:   01-09-09 12:59

Това е абсолютната истина-направо все едно за мен говорите :) евала...

Тази оптимистична и самоуверена дама има нужда от своята независимост. Дори и да няма нищо против сериозните връзки, тя трябва да притежава свободно пространство. Жената Стрелец има потребност от движение в живота, затова абсолютно табу за нея е скучен и посредствен мъж. Партньорът й трябва да притежава подобно на нея авантюристичен дух и интелектуални търсения. Освен това тази дама има и огромен брой желания, претенции и мечти - кариера, която да й доставя удоволствие, но и деца, хармонично семейство. Съчетанието на амбиция и късмет помага на жената Стрелец да изпълни желанията си в повечето случаи.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   01-09-09 13:05

Стрелец - аз на тая зодия и викам убиец !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ама съм само наполовина от нея !!! [smilie19]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   01-09-09 13:33

Аз - Императорът тоже стрелец - затуй - готин. [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   01-09-09 14:29

Най-хубавата зодия!

Разбира се, днес ще хвалим девите! [smilie3] [smilie5]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   01-09-09 14:44

абе да не пропуснем и стрелците [smilie18] [smilie18][ezik] [ezik]

Стрелец: преди всичко изглежда като щастлив идиот и почти винаги действително е такъв. Кретенският му оптимизъм и напористост не се прекършват от нищо, даже да му падне тухла на главата. След като поговорите с него пет минути, ви се иска бързо и безболезно да го довършите. От детството обича да налага на всички своето обкръжение и своите идиотски идеи. Агресивен оптимист, в съвместния живот коства маса услилия. Обича да лъже и да си измисля. Обича тълпите, шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне. [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   01-09-09 14:49

Чак пък да лъже [smilie9]
Теб като ти говори някой за компютри, лъже ли те? [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: Gruyu   
Дата:   01-09-09 14:53

Какво по-хубаво от това човек да е щастлив и пълен... с идеи!

Re:
Автор: dtv   
Дата:   01-09-09 14:54

Amigo [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] днес си особено стрелящ и позитивен [smilie18] [smilie18] интересно ти какво зодиакално (животно?[smile]) си? [smile]

е не знам, не съм от тях [smilie5] , но малко по други наблюдения имам върху Стрелците, не ми се покрива много, освен в частта "непоправим оптимист и напорист, не се прекършва от нищо, дори да му падне тухла на главата...обича тълпите и шумните сборища" [smile]

Re:
Дата:   01-09-09 15:08

Това за шумните сборища си е долна инсинуация!
Дребнава завист ли е туй? [smilie8]

Re:
Дата:   01-09-09 15:35

ми аз винаги съм позитивно животно, макар и да изглежда понякога обратното [smilie18] [smilie18] [smilie6] [smilie6] и естествено от най-уникатната задия [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie8] [smilie8] и доста дълготършелич към по-малко уникатните зодиакални животники, с некои маааалки изключенийца [smilie18] [smilie18] [smilie6] [smilie6]

Re:
Дата:   01-09-09 16:10

Ами... как да не изглежда обратното? Коя посока всъщност е напред? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   01-09-09 16:42

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   01-09-09 23:27

Амигото с черните очила - оптимист?
[smilie10]

Че пък и агресивен?
[smilie10]

Според мен си е тревопасен, но лъв.

Re:
Автор: kerabo   
Дата:   02-09-09 00:20

[smile] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: r_iva   
Дата:   02-09-09 09:25

Стрелецът е дружелюбен и добронамерен, верен и предан приятел.
В душата на Стрелеца живее идеалист и мечтател.

[smile] [smile] [smile]
Ами така си е. И аз съм стрелец.

Re:
Дата:   02-09-09 10:24

Абе като ви разправям -- най-хубавата зодия! [smilie5]

Но да не дразним девите, че на тях сега им се полага да празнуват [beer]

Re:
Автор: PolarBear   
Дата:   02-09-09 20:43

Няма смисъл от тази тема. Само събужда завистта на другите зодии...и им насажда комплекси. Каквото и да става, ясно е, че стрелците сме най-готини...

[smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3]

[smile]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   02-09-09 20:59

хи-хи-хи - така е. [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.