Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кражба на документи и карти!
Автор: gogo   
Дата:   31-08-09 10:35

Бахти дървото дето поех днес!

Вчера се прибирам от мач и... хоп! Палка! Документите за проверка...
- Няма проблем - хиля се аз и... търъдъдъъъъммм!!! Йок документи!!!

А покрай тях и карти, книжки, застраховки на колата.... МММммммммъкааааааа!!! [smilie2]

Звъня сутринта да блокирам картите, а се оказва, че вече е теглено от тях!

Тук при нас или в някой друг форум бях чел, че филма, който може да разиграе банката (пийте една студена вода) не е заснет още.

Т.е. има начин тез пари да се възстановят!.. Ама не помня къде го четох... Ако някой се сети за процедурата или може да сложи едно рамо с идеи ще съм му благодарен!!! [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   31-08-09 10:38

Задължително в полицията първо да освидетелстваш КРАЖБАТА!!!

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   31-08-09 10:40

Ужас [smilie2] [smilie2] [smilie2] Бръже в полиция.

Re:
Дата:   31-08-09 10:59

Първото, което направих сутринта... [smilie5] даже ги чаках да отворят.... после блокирах картите..

за тегленията от тях дали може да се направи нещо... ? [smilie2]

Re: Кражба на документи и карти!
Автор: Славов   
Дата:   31-08-09 11:04

Е как е теглено, пина на картата ли си го написал ....[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Re:
Дата:   31-08-09 11:06

"E-vestnik провери какво се случва в България, когато клиент се усъмни, че от картата му се източват неправомерно суми. В централен банков клон, в качеството си на клиент се оплакахме, че някой е теглил неправомерно пари от дебитната ни карта. Направиха ни пълна разпечатка на операциите, които са били извършени с картата ни през последните няколко месеца. В разпечатката бе регистрирано теглене на пари от банкомат по Черноморието на 20 юли. Казахме, че по това време сме си били в София и не може да сме теглили пари от морето.
Отговориха ни, че ако подадем жалба, банката ще изиска записите от охранителната камера на банкомата, от който се съмняваме, че са ни откраднати парите. На записа щяло да се види по минути и секунди кой е теглил от този банкомат на въпросната дата. Ако това не е собственикът на картата, банката щяла да направи собствено разследване на случая и да ни уведоми за резултата."

Re:
Автор: ivodam   
Дата:   31-08-09 11:21

Е как пък ти изтеглиха от картите, да не би да си държиш и ПИН-кодовете на листче в портфейла?? [smilie2]

Re:
Дата:   31-08-09 11:28

Нямам идея... Но БОРИКАТА беше доста бъгава по едно време... Доста дълго не можеше да се сменя служебния ПИН, който дават с издаване на картата...

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   31-08-09 11:32

Ако е теглено - добре! Всеки банкомат има камера, която снима, когато се теглят пари. Може да ги хванат.

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   31-08-09 11:48

на мен ми звънят от банката така и така влезли сте в списъка с рискови клиенти спираме ви картата??? Викам чакай как кво що и т.н. Тия си ми спряха картата и като отидох в банката се оказа че едновременно докато съм теглил от провинцията е изтеглен и остатъка до 400кинта от банкомат в ЦУМ. Как и що не ме питайте - не знам. Картата си беше в мен, пина само аз си го знам. Карта с чип от оная банка с многото сигурност... Попълних една камара молби и декларации и в крайна сметка като поговорих със служителите ми казаха да не очаквам тия 150кинта. Викат има хора с по няколко хиляди още няма решение тука за толко пари едва ли ще ти уважат жалбата..

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   31-08-09 14:18

Ако имаш чарджбек гаранция, може.
Зависи и от минималната граница за чарджбек.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   31-08-09 14:25

Аз пък имам кард риидер [smilie19] и неколко празни карти се подмятаха ама не съм ги виждал скоро ...

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   31-08-09 14:26

200кинта[smilie2] така че съм ги отписал

Re:
Дата:   31-08-09 14:49

Порових се насам натам... по света има редица решения на подобен проблем! В БГ проблема е решен едностранно в полза на банката...

Опитах с книжката и документите на колата [smilie5] От КАТ викат дайте лична карта... Откадната е! Нищо не можем да направим... [smilie11]

А за лична карта се чака ... известно време.... [smilie11]

Бахти колко кофти е да живееш в България ... [smilie2]

Re:
Дата:   31-08-09 15:10

Би трябвало да ти дадат една бележка със служебен номер, която замества личната ти карта в такива ситуации.

И вдигай скандали. Особено на леличките над 55-годишна възраст, работещи зад половинтонно стъкло с процеп, колкото кибритена кутийка.

В България, не вдигнеш ли скандал, никой не ти обръща внимание.

Изпитан номер е, ако си сигурен в правотата си, а отсреща продължават с арогантното си безхаберие, да искаш трите имена на служителката. Нещата някак се раздвижват тогава...

Re:
Автор: white   
Дата:   31-08-09 15:21

Пари в банка - [smilie19] Я пробвай - Кото Изчуку - Изпука! - да видиш тогава какво ще гепат - един, пърдон два: [smilie19] Колкото до самите банки - техия девиз е: Взичко за Банката, всичко в името на Банката! При такава плитика, трябва да си луд да им дадеш кинтите си! [smilie7] Спомням си за един малък проблем преди много години с една банка и на въпроса ми защо не съм бил уведомен за...еди какво си...Банковия служител ми каза простичко - Ами не сте уведомен, защото не е в интерес на Банката! [smile] Още тогава разбрах, че банката е враг и гледа на вложителите си единствено и само, като на хора, които трябва да излъжеш за да им вземеш парите по един или друг начин. Налага се разбира се, от време на време да се ползват банките, ама гледам бързо да изтегля всичко до стотинка и...бягай...[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.