Автор: carl_cox
Дата: 29-08-09 11:08
според мен, Блекбърн твърдо ще бие Уест Хям. Роувърс са силни именно у дома и смятам че им е време за първа победа за сезона.
Блекбрън-Уест Хям - 1
-------------------------
Болътн-Ливърпул няма да го коментирам, защото там емоцията взима превес.
-------------------------
Тотнъм-Бирмингам - Х - и аз като Valentin_Cherkezov не вярвам, че Тотнъм са способни на такова чудо като 4-та поредна победа, въпреки че е напълно възможно с оглед на факта, че Тотнъм принципно играят добре като домакини и имат прилична статистика срещу Бирмингам. Все пак не бих го играл.
------------------------
харесват ми още:
Улвс-Хъл - 1
Стоук Сити-Съндърланд-Х
а от долната девизия:
Ипсуич-Престън - 1 - това мисля е чудесна единица с готин коефициент 2,10
Скънтроп-КПР-2-време им е на КПР да вземат победа.Изднъиха ме миналият кръг, сега очаквам да бият.
ето мнението ми за двете страхотни италиански дебрита
Милан-Интер - 1 - 2,40 - струва ми се, че Милан ще бият с повече дух и енергия. Интер са в процес на търсене на добрата форма, но си мисля, че дербито с Милан им идва по-рано и едва ли ще успеят да се измъкнат нещо повече от минимална загуба. Снайдер няма да играе в този мач-поне така чутох за последно.
Рома-Ювентус-2 - 2,30 - въпреки симпатиите ми към Рома, смятам, че Юве този сезон ще се представят много убедително. Привидно мачът си е нарисуван Х, но ми се струва, че не особено силната игра на римляните в защита ще им коства точките.
и накрая - мега дебрито МанЮ-Арсенал - 2. Новините са, че Фабрегас ще отсъства за Арсенал, което е голяма загуба за тях. Но пък Денилсон, Диаби, Аршавин, Едуардо, Рамзи и тн могат да се справят. В момента, аз мен Арсенал са най-стойностният тим в Англия. МанЮ може да се опита на мускули да добута нещо от рода на 1-0, но не мисля ще че успеят. Руни определно е моторът, но само той няма да стигне.
|
|