Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Отосно Япония! Моля за съвети!
Автор: Safira   
Дата:   28-08-09 08:49

Здравейте, банда [smile] [smile] [smile]
След месец пътувам за Япоия, столицата. Моля ви за съвети и препоръки [smile] С годините съм се убедила, че във форума е пълно с готини, симпатични хора, на които може да се разчита! Надявам се, че ще се намери някой и друг съвет и препоръка за моя случай. Нека кажа, че ще сме там към 2 седмици, също така пътя не е проблем, на свободна програма съм (с приятел, който е по работа, но аз нямам). Много ще съм ви благодарна и...

Много благодаря! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   28-08-09 10:05

Не съм ходил, ама съвет: Носи си фотоапарат. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   28-08-09 10:07

Купи си българско кисело мляко от там !!!

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

[smilie19]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   28-08-09 10:07

Мистър Скай е твоят човек, Сафирке

Малееееееей супер! Да надонесеш снимки, че едва ли ще ми се отвори път натам скоро [smilie5]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   28-08-09 10:12

Разговорник [ezik] И много прекрасни мигове там [smile]

Re:
Дата:   28-08-09 10:15

[smile]
Голямо благодаря! С господин Небе ще опитаме да се видим, но... той е перманентно там [smile] Интересува ме мнението и на хората, които като мен отиват за 1ви път [beer] Време имам, възможност за пътуване из страната също [smile] Разчитам на съветите ви [smilie24] [beer]

Публикацията е редактирана (28-08-09 19:51)

Re:
Автор: Shtrak   
Дата:   28-08-09 10:18

научи повече за Япония :

http://www.bg.emb-japan.go.jp/bg/japan_info/geography/index.html

и не преяждай със суши[smilie5] весело изкарване [smilie24]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   28-08-09 10:21

Хе-хе - браво, Роненце - Япония, ърм.... [smilie24]

Тренирай да се усмихваш много там и да се покланяш учтиво (тоест с ъгъл 15%). С апаратът в ръка ще те чувстват като равна...

Re:
Автор: sir_sky   
Дата:   28-08-09 10:22

Имаш моето съдействие, ти каза че става дума за септември, аз тогава съм ваканция така че и аз бих обикалял малко! Имам и доста интересни местенца за показване из Кансай региона (Осака, Киото, Кобе) Ако и ти имаш нещо впредвид или искаш да видиш нещо казваш и ще го уредим! ;)

За Киото има супер много места за виждане, но има няколко храма и градини, които наистина си заслужават.

Осака, освен че е лудница и има интересен нощен живот, има няколко интересни места, като моето любимо е Sky Building една от най високите сгради, може би Замъка в Осака. Аз там повече предпочитам да снимам хора, има ги всякакви ;)

Кобе е известен с една от най красивите нощни гледки в Япония, а и има доста хубави и не чак толкова известни местенца, аз такива предпочитам! :)

Абе мога да пиша до утре аз... ;)) Има страшно много за гледане и [shtrak] ! :))

За каквото и да се сетиш ако мога да ти отговоря питай спокойно! ;)

Re:
Дата:   28-08-09 10:27

Хихи, да 'живее' сушито [smilie6] Аз обичам много [smilie6] Мерси! [beer]

Импе: Митко, аз съм си толкоз нахилена в последо време, че бръчки ми излезнаха [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] А за апарата... познаваш ме [smilie5] [beer]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   28-08-09 10:33

супееееееер! Искам и аз [smilie5] [smilie24]

Вик, гледай и слушай и заради мен! И снимай!

Много хубаво да ти е туй пътешествие пожелавам [smile] [smilie24]

Re:
Дата:   28-08-09 10:36

sir_sky https://photo-forum.net/joro/emoticons/250.gif https://photo-forum.net/joro/emoticons/250.gif

Всякакви съвети са от полза, разбира се. Замислям се за планини, разходки, диви места... моля споделете, ако знаете. Какво по-хубаво от красивата и различна природа на дадена страна...

Публикацията е редактирана (28-08-09 10:42)

Re:
Дата:   28-08-09 10:38

Мерси много, Таня, аз също се надявам! Благодаря! [beer]

Re:
Дата:   28-08-09 10:49

Жалко че скоро свършва сезона за качване на планината Фуджи, и не може да се влезе, аз самия ще я качвам на 12-13 септември, иначе има няколко интересни мини планини наоколо:
Рокко - Северната част на Кобе, много яка гледка отгоре, ама е около 1300м висока ;)

Малко на юг от Осака има една Козан или нещо такова беше името, май си заслужавала, все се каня да ходя ама не съм я виждал.

Киото е ограден от планини, но са до 1000м, все пак имат някои красиви места, а Арашияма планина на запад от Киото) е една от най-големите атракции май ;) Аз лично предпочитам да ходя когато няма много хора ;)

Re:
Дата:   28-08-09 11:01

Ами.... Умирам си за разходки...
Разхожда ми се, че даже и ми се скача ([smile])
Искам да усетя планините, знам че
е така няма да стане, но до колкото е възможно да почуватвам тамошната природа, свят!!! Онези усмивки [smile] [smile] [smile] [smilie8] Като да се почувстваш вкъщи... не държа на почти никакви условия [beer] Само най-нужното

Публикацията е редактирана (28-08-09 19:51)

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   28-08-09 11:07

А ко стана с благотворителността? Не че му е тук мястото, а и времето, ама се сетих

Публикацията е редактирана (28-08-09 11:07)

Re:
Дата:   28-08-09 11:22

Ами ще разуча тука за една готина планина как става номера, и ще ти кажа дали си заслужава тогава да се ходи, а и ще помисля и за някои други интересни места! Иначе планината Рокко през вечерта е просто задължителна, гледката е убийствена, и не ти се мърда от там ;) после мога да ти пратя някои панорами които съм правил там ;)

Илко :))

Re:
Автор: tonyf   
Дата:   28-08-09 12:54

iPonche написа:

> А ко стана с благотворителността? Не че му е тук мястото, а и
> времето, ама се сетих
>

>
> Публикацията е редактирана (28-08-09 11:07)

Говорено е с едни домове, първо трябва да минат ваканциите им, сега всички деца са на лагери и почивки. После от домовете ще си правят списъци за всичко, от което имат нужда децата и който желае и има възможност, може да се включи, ще се чуе. Има и възможност просто да се работи с децата, да им се обърне внимание (това за тях е най-ценно) - да се учат на фотография например ще им е голяма радост.
[smile] [smile]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   28-08-09 13:41

Аферим - научи само да покланяш тогава - в мрежата сигурно има уроци за това.... [smilie3]

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   28-08-09 13:46

Покланянето-мдааа.
И недей да фамилиарничиш с тях, както и не ги пипай и не ги прегръщай.
Ако ти се струва, че ти повишават тон, само ти се струва. Така си интонират по принцип.
Не очаквай английският език да те измъква от ситуации.
Не се плаши от цените. В цяла Япония са си високи. Не си разваляй екскурзията, с посртоянно пресмятане. Ще те заболи главата.

Re:
Автор: tycoon   
Дата:   28-08-09 13:55

Ходи на концерти на японски групи както и по клубове. Тези са светлинни години напред.[smilie24]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   28-08-09 13:56

Бирата Asahi е гадна. Пропусни я спокойно.

Re:
Дата:   28-08-09 14:00

Хаха, съгласен съм с Асахи! ;)

Re:
Автор: rumiana   
Дата:   28-08-09 14:11

Токио е чудесен шарен град - две седмици само да ходиш по улиците, пак си струва! Особено вечер, когато калабалъкът е невероятен и е веселба. Квартали като Шибуя, Шинджуку, Гинза... ходи по улиците и зяпай, ако си падаш по това [smile]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   28-08-09 14:11

започвай с ориз под всякаква форма....да свикваш....и със зеления чай...[smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.