Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Новото L'europеo - може ли такова нещо?!
Автор: Shtrak   
Дата:   26-08-09 11:21

Купувам си аз вчера новия брой на инък любимото ми бг списание L'europeo посветен на джаза, и що да видя по средата 12 страници интервю с учиндолкия народен герой Славчо Тифонов [smilie23] Може ли едно от малкото бг списания, които стават за четене и то в брой посветен на джаза да публикува инервю с тоя... ( всеки да си избере подходящото определение ) [smilie23] Голяма издънка, сигурно дългия си е платил, не знам, но списанието почва да ми пада в очите [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   26-08-09 11:22

еееееееееееее...язък! Тъкмо си бях наумила да си го купувам редовно!

В броя за джаза...а бе яяяяяяяяя [smilie23] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: BOriSoFF   
Дата:   26-08-09 11:32

Ми по темата е Славчо...нали има песен "в джаза" [smilie5]

Интервюто ми се стори интересно. Както всички материали в списанието, оставя възможност на читателя да формира собствена позиция. Също така ми хареса конфликта на гледните точки между интервюиращ и интервюиран [smile]

Re:
Автор: bgprinter   
Дата:   26-08-09 11:35

На всичкото отгоре половината интервю за политиката на Костов, което пък 'ептен нищо общо с джаза няма.
Статиите са малко клюкарски написани, кой колко дроги вземал и кого чукал, което може и да е част от живота на джазмените от онова време, но като че ли не е за нивото на това списание. Все пак остават великолепните фотографии вътре, които за щастие не са правени от авторите на статиите.[beer]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   26-08-09 11:38

Какво ти пука - плати си интервю в следващия брой и искай от чаровната редакторка да го посвети на проблемите в реализацията на сайтовия фотограф...
[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Иначе... току-виж някой друг или пък друга платила...

Re:
Дата:   26-08-09 11:46

Леля Лалка може да плати и в следващият брой ще пише как не хамериканците а тя е била първа на луната[smilie5] Инък, да наместо Славчо можеше да вземат интервю с някой джаз музикант или да пишат за бг джаз фестивали, които е радостно че все пак ги има, но както се казва - който плаща, той поръчва музиката [smilie5]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   26-08-09 11:53

прав си [smilie7]

Публикацията е редактирана (26-08-09 11:59)

Re:
Дата:   26-08-09 11:55

Оставете я Леля Лалка на мира да си лети из междупланетното пространство[smilie5] Темата е за друго - защо уж уважавани бг медии клякат за пари и се превръщат в халтура [smilie23]

Re:
Дата:   26-08-09 11:57

ами защото слави ще им продаде списанието

Re:
Дата:   26-08-09 12:01

Напротив, Слави ще им направи лоша услуга защото котингента на това списание не е от феновете на Слави, с такова интервю си вкарват авто гол..но това е поредното доказателство, че бг медиите бачкат за пари независимо кой чалгаджия ги дава [smilie23]

Публикацията е редактирана (26-08-09 12:03)

Re:
Дата:   26-08-09 12:03

всички работим за пари [smilie7]

за добро или лошо [smilie7]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   26-08-09 12:04

ами дори и това последното не е добро оправдание. Достатъчно реклама могат да наберат и без славчовите пари

Re:
Дата:   26-08-09 12:07

Тинто не се знае от де идат парите за издаване на това списание, може дългия да е намесен знае ли някой в тая държава кой на кого е кой кви пари дава[smilie5] Както и да е, това беше подигравка с феновете на списанието особено в този брой посветен на тази музика[smilie23]

Публикацията е редактирана (26-08-09 12:08)

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   26-08-09 12:10

Чалгаааааааа....

Re:
Автор: BOriSoFF   
Дата:   26-08-09 12:18

На мен пък ми хареса как Калина Андролова го пита за джаза, а той почва да се хвали, че е родоначалник на чалгата в България. Някак от самолет се вижда, че мнението му не тежи на мястото си в това списание, в този брой.

Re:
Дата:   26-08-09 12:24

Учиндолското говедо в болница ли е още?

Re:
Дата:   26-08-09 12:27

Какво мнение може да има тоя, ако ги няма сценаристите една реплика не може да каже сам [smilie5] Сигурно и тава интервю му е предварително написано [smilie5]

Re:
Автор: Magnifico   
Дата:   26-08-09 12:28

В специалното издание, което се продаваше заедно с още едно списание, пак имаше интервю с Костов. Интересно беше, въпреки че на моменти ставаше на нещо като партийна реклама.
Иначе нормално... всяко чудо за три дни. Аз този брой много се чудех, дали да си го взема, защото не се интересувам особено от Джаз... сега поне съм убеден, че няма да го купя [smilie3]
Интервюто със Слави беше публикувано някъде в нета, а тук във форума имаше и тема.
До след два месеца...

Публикацията е редактирана (26-08-09 12:30)

Re:
Автор: svetalcho   
Дата:   27-08-09 10:49

На мен пък броя ми хареса и то много, въпреки че не съм фен на Джаза. И мисля, че интервюто си беше точно на място, като един противовес на културата на джаза с явлението чалга и Слави Трифонов. И ако учиндолския си е мислил, че ще си направи реклама в L'Europeo доста жестоко се е излъгал. Контраста е голям.[smile]

Re:
Дата:   27-08-09 13:07

Да, в крайна сметка, дългия се дъни и вместо за негова реклама става обратното[smilie5] всяка жаба да си знае гьола [smilie18]

Re:
Дата:   27-08-09 13:10

Той Дългия често се дъни, плюят го, ама той мисли, че със светена вода го ръсят. Жкаото обаче е, че феновете му също мислят като него. :-(

Re:
Дата:   27-08-09 13:40

ми те феновете, са средно статистическа извадка на държавата, това е положението за съжаление[smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.