Автор: carl_cox
Дата: 22-08-09 12:36
абе хора, какво се притеснявате за МанЮ? сигурен съм, че днес ще бият Уигън. Дъвката винаги е намирал решение в трудни моменти. Сега ситуацията не е по-различна. Още повече в игра се връщат Видич и Невил. Ако бях фен на Дяволите, бих се притеснявал за следващият мач с Аресанл, но сега срещу Уигън мотивацията ще е на 6, а и Юнайътед гостува, което винаги е по-добрата възможност за голям отбор в криза, защото така по-скромният домакин иска-неиска ще се отвори и ще даде шанс за нападателите на Юнайтед.
иначе съм си харесел следните мачове
Съндърланд-Блекбърн - Х -коеф 3,00
Хъл-Болтън - 2 - коеф 2,35
КПР-Нотингам - 1 - коеф 2,00
Уотфорд - Блякпул - 1 коеф 1,9
колкото до лондоското дебри Уест Хям - Тотнъм, там го виждам единица. Тотнъм ще излезнат като фаворити, но техният вратар Гомес се контузи и това може да даде негативен за тях ефект. Разбира се, по природа това си чист троен мач Трудно ми е да повярвам, че Тотнъм ще изиграят трети пореден силен мач, при това като гост и то срещу друг тим в добра форма.
колкото до тава:
-----------------------
Автор: deneb_rigel
Дата: 21-08-09 11:50
Ливърпул кат имат 18 титли, а Челси само 3 та кво?? Лузърпул не са помирисвали титла от 21 години
-------------------------------
deneb_rigel - акула задника да ти нахапе ![[smilie6]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie6.gif)
|
|