Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Колко от вас помпат на училищните лостове?
Автор: gbrain   
Дата:   22-08-09 14:03

Говоря за сериозно помпачи, ей таквизи
http://vbox7.com/play:12b6e518 [smilie24]
[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   22-08-09 15:10

За да стават такива отличници

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/pmuk0051.JPG

Трябва да помпат! [beer] [shtrak] [beer]

Re:
Дата:   22-08-09 15:12

Ъ, тоя е паляк [smilie5]

Re:
Автор: Comfortably-Numb   
Дата:   22-08-09 15:14

Аз съм виждал хора дето се помпат и определено не изглеждат така [smilie5]

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   22-08-09 15:45

Къде по училищата още има лостове? Бай Мангал май вече всичко отнесе.....[smilie9]

Re:
Дата:   22-08-09 15:50

Аа има, има [cool] В Бургас примерно, има в почти всяко средно училище

Re:
Автор: h.svinaroff   
Дата:   22-08-09 16:22

Аз, като се окажа в близост до такива...преди живеех до едно училище и редовно висях, но сега няма как.
Което ми напомня, търся си домашен комбиниран уред за набирания/кофички.
Някакви идеи ?[beer]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   22-08-09 16:22

Що бе, до нашия вход има, на детската площадка (уж са за тупане, не за помпане, но съм виждала децата да помпат, младежи - не).
Младежите помпат девойки, на пейките или в колите по паркинга - сутрин всичко е в презервативи и салфетки от бърсане...

Re:
Дата:   22-08-09 16:39

muki, това ми е мечтата [smilie5] . Готовите май са скъпички

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   22-08-09 16:48

Скъпи, скъпи - колко да са скъпи?

Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   22-08-09 16:50

Ето го домашния комбиниран уред, можеш да си го направиш сам

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/lrgr2524.JPG

А във фитнес магазините можеш да намериш един уред, който се монтира в рамката на вратата, чудесно изпълнява функция на висилка и не пречи. [smile]

Re:
Дата:   22-08-09 17:55

Vinsent, ако този е нормален за кофички, ще е малко тесен за някои набирания. И обратното, ако е достатъчно широк за въпросните набирания, ще е твърде широк за кофичките. А и точно тази конструкция ми се струва малко паянтова.
ТУК намерих нещо подобно, не е евтино, но изглежда здраво. Куцото при мен е, че имам претенции за дебелината на тръбите - много тънки ръкохватки слагат за кофичките, а и самата тръба за лоста пак ми идва тънка.

Та, някой да знае железар в София, който би се наел с това ? [beer]

EDIT: На рамката на вратата не мога да монтирам нищо, защото съм на квартира. Така отпада и вариант с конструкция завинтена на стената и т.н.

Публикацията е редактирана (22-08-09 17:56)

Re:
Автор: ogimag   
Дата:   22-08-09 18:08

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/slox6970.JPG
http://photo-zona.net/images/user1063/album2325/large/1250953651_neho2612_ca8e401ec6ea4e3ac162a28fdd

Re:
Автор: japanese   
Дата:   22-08-09 18:14

vigdam sam po darvetata deto pompat

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   22-08-09 19:52

Муки тез работи дето ги гледаш работят само ако ги хванеш за стена.. иначе пада едно клатене - винаги трябва да си супер плавен и да не правиш едно рязко движение. Мене това ме изнервя до безкрай. Да не говорим че като ги заклатиш винаги се удрят в нещо и после комшията идва да чете.. Навсякъде където съм живял съм имал лост, щото да станеш в 6.30 и да търчиш по училищата зимата не е много комфортно, пък ако вали [smilie5] - не че не съм го правил)) Та сега съм стигнал до следната конструкция - една тръба на буквата П със вертикали стърчащи по 20см, дължина колкото ти е широка някоя врата, ако имаш портал в жилището още по-добре, дупчиш две дупки в трегера над врата, пълниш ги със силен гипс и забиваш тръбата. Няма скърцане, няма пукане, направо бетон. Спокойно може да си се набираш когато другите спят без да ги будиш. Всичко което е на винтове или стоящо има вибрации. Аз съм си сложил на портала в коридора и се прави всичко с изключение на коремно. Но коремни в апартамент винаги трябва да внимаваш с краката на къде ги мяташ и къде е тавана и в крайна сметка реших че не си струват..

Re:
Дата:   22-08-09 20:10

между другото ето този клип ми го прати на телефона, преди две години, един приятел също запален по набиранията и от тогава на който и да го покажа казва че това просто не е истинаhttp://vbox7.com/play:43505493&al=1&vid=2295984

Re:
Дата:   22-08-09 20:19

Мдам, този го знам, напиши hannibal for king в youtube и зяпай каквото има свързано с него.
И на мен ми е трудно да повярвам, но си ги прави тези неща и т'ва е.

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   22-08-09 20:20

със кирки и лостовеееееееееее
ние бутаме мостовеееееееее

[smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: k7   
Дата:   22-08-09 20:25

http://www.youtube.com/watch?v=UF1F4E_mfs4&feature=related

Re:
Дата:   22-08-09 20:26

[beer]знам го кой просто този клип беше първия който видях и сега ми е любим[beer]

Re:
Дата:   22-08-09 21:20

НАСОО, тоя тъмнокож наистина е брутален. Аз от всичко това правя силовото 5-6 пъти със същия хват.

Re:
Дата:   22-08-09 21:42

[smilie8] евала[beer] аз правя 3пъти в седмицата рано сутрин 15-20 набирания с широк хват като загрявка преди другите упражнения. Но нещо от година насам имам проблем с дясното рамо и болката става все по непоносима - все отлагам но скоро май ще се ходи на операция( Днес следобеда го изкарах в плуване и сега една такава постоянна тъпа болка, направо ме изкарва от нерви[smilie9]

Re:
Дата:   22-08-09 21:47

Кофти така, дано да ти се оправи [smilie24] Пази го

Re:
Автор: fundamental   
Дата:   22-08-09 21:52

аз изпопомпам нЕколко бирички, докато аверите ми се потАт на лостове[smilie21]. иначе басискуката [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.