Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Болгарские братья, не обижайтесь
Автор: asahi   
Дата:   19-08-09 20:22

Интересна стаия в Газета.ру

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-08-09 20:33

Еми за едни сватба за други брадва...

И двете истории звучат правдоподобно така, че подозирам, че може и да са го набили на Влас.

Ма нормално, случват се и такива работи. Прасета има навсякъде камо ли сега по морето.

[smilie21]

Re:
Автор: lumix   
Дата:   19-08-09 20:44

"Кроме знаменитой ракии, которую не опасаясь подделок, можно купить в любом продуктовом магазине, есть еще «мастика» – не знаю из чего ее производят, но подобного я нигде не пробовала. До сих пор жалею, что привезла мало мастики в Москву – она быстро кончилась, друзья и родственники ее очень распробовали."

[smilie5]

Re:
Автор: Стефан   
Дата:   19-08-09 23:17

Бре, като чета коментарите, тези руснаци много добре запознати с българската история и с детайлите на балканската политика, като се почне от 1913г., през световните войни че до днес, направо приятно ме изненадват.[smilie24] И няма някакви безмозъчни хейтъри, дори и критично изказващите се за България и българската политика при разни обстоятелства показват разбиране защо се е стигнало до там.
В един коментар даже се признава, че включването на България в Първата световна война е непосредствената причина не само за краха на Сърбия и Румъния, а и за колапса и гибелта на Руската империя "перышко на хребет верблюда" както се изразяват, но и веднага се посочва първопричината за това (както и за повечето бели на Балканите [smilie18] ) - сърбите, Междусъюзническата война 1913г. заради Македония и т.н. [smilie8]
Явно и нивото на онзи форум просто е високо, от българските полит. форуми може би само форума на в. Сега е на подобно [smilie8]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   19-08-09 23:27

И ракией не злоупотреблять. Кстати, подделок ракии опасаться смысла вообще нет - самогонку редко кто подделывает, разве что какие-нибудь эстеты.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   20-08-09 10:28

Преди 2 седмици беседвах с едни естети на казана за ракия на село.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   20-08-09 10:38

Да съм ги пратил в България ?????

Я да отиват в Гърция , Турция .....

Требе да спрат да идват белким съборлясат тия паметници на архитектурата и курортният бизнес....

[smilie7]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   20-08-09 12:14

Има ги доста и по Лазурния бряг, и по Атлантика, и в Испания, не им берете грижа...

Срещат се дори из музеите, а и ги видяхме и на най-високата дюна в Европа, на края на света...

Българи в музеи не съм видяла, освен да са били толкова погълнати от изкуствата наоколо, та да са си били глътнали езика...

Е, чух веднъж едни в Лувъра: "Сия дъ видим и къдье йе билъ спалнйътъ нъ Нъпульон и посли си утивъми".

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   20-08-09 12:22

ми толкова и си ходила по музеи. [smilie5]
аз редовно виждам [smilie24]

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   20-08-09 12:29

Аз пък като ходя из музеите, обикновено съм тих и не бия камбаната. И около мен повечето хора правят същото. Колко българи и колко руснаци има в залата, няма как да разбера, щото не говорят....

Re:
Дата:   20-08-09 13:49

Има руснаци по музеите и си бият камбаните яко. В Лувъра едни разсъждаваха гръмогласно как се охранява Мона Лиза, как може да се открадне и дали може да се шитне после.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.