Автор: lumberjack
Дата: 17-08-09 20:49
Абе....
Не знам дали падладявам или наистина това се случва... Ако има живеещи в кв. Гоце Делчев, нека и те се изкажат.
Та, в Гоце Делчев съм, и късно нощем, когато врявата и уличните шумове ги няма, понякога чувам един звук, който е много много слаб, но постоянен, просто на границата на чуваемостта. Чува се и у дома, и по улиците навън, макар навън да е още по-трудно доловим заради шума на дърветата. Ако не съм съсредоточен, дори няма да го чуя - толкова слабо се долавя. Прилича на бръмчене на комарче, но е малко по-нисък, пък е и постоянен, докато комарчетата не правят така. В такива нощи почти не мога да спя. Не че звукът дразни директно, но някак на сутринта се събуждам уморен.
От време на време пък се усеща една вибрация - не с ушите, а с тялото. И тя е едва едва доловима, на границата на сензорите ми. Забелязал съм, че по някакъв начин смущава сърдечния ми ритъм. А аз проблеми със сърцето нямам.
Имах гости наскоро и когато тази вибрация отново започна ги попитах не усещат ли нещо, но уви - никой не я долови, колкото и да се опитваха. А аз със сигурност не си въобразявам.
Това е в района на 29-та поликлиника.
Ко стаа, дяуд да го земе?!
|
|