Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 За унижението.... и очите на хората край нас...
Автор: cameraman   
Дата:   16-08-09 23:50

Малко преди 18 часа пред "Двореца на спорта и КУЛТУРАТА" във Варна.... Водя сина си на трнировка и чувам глъчка на пътя малко след тунела.... Баща, количка и ужасена съпруга.... Настръхнали гледат черно БМВ.... То тъкмо спира.... От него излиза ячък младеж...... Явно са му се орепчили, че са на пешеходна пътека...... Оня е разярен.... Кво....????...-пита.... Ти май много знаеш....
Момчето се уплаши.... Отстъпи...... Жената кресна..... Не пред детето!!!!....
...Бабаитът удари бащата ....." Да не знае много...."
Момчето си хвана лицето и приклекна...... Жената до него плачеше...
Мутрата си продължи по пътя...
Бях на 25 метра.... не чух всичко, но си разтълкувах ситуацията по този начин.... Не съм Батман и затова не се намесих....
Дай боже моят син да не ме види физически унижен..... макар, че всеки ден му го доказвам финансово....

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: the_drug   
Дата:   16-08-09 23:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   17-08-09 00:02

Преди седмица беше и сега се опитвам да тълкувам ситуацията..... Явно имам забавени рефлекси.... Що не пробва поне да му отвърне????... Детето му не заслужава такова смирение......

Re:
Дата:   17-08-09 00:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   17-08-09 00:09

Хайде сега, зъби ще избивате - а на детето ви много ли ще му е драго да гледа как хвърчат нечии зъби наоколо?

Не давайте превес просто на Спорта пред Културата!

Е, има и културни и приятни хора във Варна!
Не са само мутрите!

Миналата есен питаме точно семейство с бебе в количка някъде точно пред Двореца в коя посока спирката към Св. Св. Константин и Елена е по-близо, а бащата ни вика: "Елате, ще ви закарам направо до летовището!", и ни качи точно в един "мутренски" мерцедес, та спътникът ми малко се страхуваше в началото... По пътя ни разказа за дядо си, известен скулптор, че и ни закара до самия хотел!
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   17-08-09 00:09

Тъкмо това имам предвид.... След подобна ситуация аз щях да бъда или в болницата или в полицията...Прав.... ама малодушен баща не бих искал да бъда...
За кучето- благодаря.... вече сме в кондиция....

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   17-08-09 00:19

Версиите винаги са две. Аз свикнах да не "прихващам" първата версия която чуя, за правдива..
Хора всякакви.. Не се знае таткото какво е казал, как го е казал, и изобщо дали е бил в правото си, да го каже.
Отделно, като си насран, не се репчиш на хората. Ако не си готов да влезеш във филма, по-добре не предизвиквай хората. Дали е мутра, или изнервен селянин с голф 2, няма никаква разлика. Все ще ядеш бой...

А това че си здрав и караш бмв, не значи, че няма да попаднеш на такъв "човечец":

http://vbox7.com/play:71bd4e3d

Re:
Автор: JohnnyV   
Дата:   17-08-09 00:20

Тъжно...
Но никой не знае какви би направил, ако се окаже на мястото на бащата... Това са само приказки... Може да кажете всичко, но как бихте постъпили... дано не се налага да проверявате...

Бяла жигулка засича черно БМВ (става действието до пазарчето на Ситняково, в София). Клаксон... мръсна газ... БМВ-то настига жигулката. В жигулката момче и момиче, които така и така явно са решили да си напазаруват и спокойно паркират пред пазарчето. БМВ-то спира наблизо и от него излиза един лъщящ, накичен, висок 1.50 млад тарикат... Разярен отваря вратата на жигулката и се опитва да измъкне от там момчето...
От жигулката бавно излиза момчето... и се изправя до метър-и-половиновият лигльо...
Оказва се 2 глави по-висок и доста по-широк...

Беше приятна гледка... Лигльото просто се шмугна в черната си кола и изчезна...

Това е...

Re:
Дата:   17-08-09 00:22

Re:
Автор: asahi   
Дата:   17-08-09 00:29

ЗАпиши му номера, иди при бащата, накарай го да пусне жалба, стани свидетел. Какво те спира?

Re:
Дата:   17-08-09 00:32

Re:
Дата:   17-08-09 00:34

Бащата ако не получи подкрепа няма да се съгласи. Ако си мълчи - нека го бият.

Re:
Дата:   17-08-09 00:34

Аз не съм в интригата..... Ако имат какво да делят отпреди????? Аз просто нахвърлих варненска ситуация..... Не мога навсякъде да се вра между шамарите....... Ами ако му дължи примерно 13 лева???

Re:
Дата:   17-08-09 00:35

Аз не съм, ти не си? Не става така.

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   17-08-09 00:39

Хора, недейте да забравяте, че все пак сме хора и живеем в социална среда, а във всяка такава среда има конфликти, йерархия, физическа сила или друго.

Примитивизмът е на мода!

Re:
Дата:   17-08-09 00:45

Re:
Дата:   17-08-09 00:49

А кой е този супер национален герой дето няма страх от тези неща???

Re:
Дата:   17-08-09 00:50

Re:
Дата:   17-08-09 00:54

Лошото е , че мразим, страхувайки се, а не противопоставяйки се....... мамка му.... Моето пространство е ненакърнимо....... Искам да се обединим около това..... Как да го видиш това пространство, ако не го искаш???

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-08-09 00:57

Та какво за Варна казвахте?

Не, че навсякъде няма селяния де ама нали бил най-добрия град за живеене...

.....ако не те сгазят на пешеходната.

[smilie21]

Публикацията е редактирана (17-08-09 00:59)

Re:
Дата:   17-08-09 00:59

Ела ме сгази с БМВ-то и ще видиш.... ако пропълзя отдоле.....[beer]

Re:
Дата:   17-08-09 01:14

Извод..... Простете ми, че не съм се намесил..... тежи ми на съвестта... Мисля как тази жена гледа мъжа си..... детето не беше още във разумна възраст, но аз бих полудял, заради неговото присъствие..........Моето семейство беше също до мен... Бих искал да няма такива случки...

Публикацията е редактирана (17-08-09 01:15)

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   17-08-09 01:30

много от тези олигофрени, освен че са лоботомирани по пририода, смъркат и кокаин [cool] а това прави безмозъчните говеда допълнително буйни и агресивни [cool] само трудови лагери и барут за подобни идиоти, без извинение [cool]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   17-08-09 01:31

И къде е логиката да се хвърляш на бой, когато си с беззащитни дете и жена до себе си?
Ако самите те са застрашени - ДА. Но да застрашаваш ТЯХ с действията си - не го разбирам! Нито е разумно, нито е мъжествено, нито е достойно.

Намирам за по-достойно в подобна ситуация да си понесеш последствията от необмислените действия, отколкото да излагаш на опасност семейството си.

Но не съм видял - не мога да съдя.

Re:
Дата:   17-08-09 01:41

А кой да защити твоето пространство, ако ще клекнеш на първия шамар и ще кажеш: Аз съм Баро и ви усигурявам прехраната,.... ама не е много сигурно.... щото..... оня беше..... с БМВ..... АЗ КАЗВАМ ДА ГО ДУХА, Както на мен ми казва деденцето със жигулката, което е паркирало на моето място пред панеката.... на него деденце не мога така да му кажа , щот ми е драго...

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.