Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ДЪЖАВНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ
Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   15-08-09 23:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   15-08-09 23:05

да се оправят. Аз кредити не взимам и ми е все тая.

[smilie21]

Re:
Автор: юнга   
Дата:   15-08-09 23:40

С други думи казано, атакист, но упорит. Толкова атакист,та чак нова зора.
Другарю нещастний, защо все на чужд гроб ревеш?
Да почна ли и аз романи да пеиствам тук, та да видиш твоите другари милиционери и комунисти що са сторили по времето на милиционеросоциализъма или на пост милиционеросоциализъма?

Re:
Дата:   16-08-09 00:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   16-08-09 00:30

Re:
Автор: djogata   
Дата:   16-08-09 00:32

Ето една тема, на която с наслада няма да изчета постовете, и която с удоволствие няма да следя [smilie5]

Re:
Дата:   16-08-09 00:57

Ей тука ме хвана на тясно другарю. Признавам.
Тъй като не пазарувам сам, не съм на ясно с днешните цени,но помня заплатите от 80-90 лева в началото на 70те, когато всичко взе да се сбръчква.
Ще ти отговоря във вторник, защото тогава ще дойде "прислужницата" както я наричаш и ще я пратя да пазарува. Това е част от задълженията й. Когато ми съобщи, ще направим съпоставяне на цени и покупателна възможност.
Единственото за което плача другарю "нова зора" е това, че не ни съобщаваш някои неща известни на новата ти зора.
Първото е за онази стойност за която писа в друг един сън, и която се отнася до процента от изработената стока която взима работникът у нас и в чужбина преди и сега.
Второто е, че не ни казваш, кои мръсни капиталисти стоят зад този "ТНС ББСС Галъп" , та трябва да гадаем за цената а написаното.
Третото е, че не ползваш документи.
И накрая, пак си пропуснал да ни кажеш, къде са пенсиите. На Драгалевци ли? Във Веселиново ли? Правец ли ? И т.н.
Специално се интересувам от днешната стойност на златния лев, от размера на гаранционния фонда на пенсионните дружества и от това къде са златните левчета?
И понеже "нова зора" знае всичко, очаквам документиран отговор

П.С. Моля другарю, примерите в отговорът ти да не са животновъдни и свингледни.

Публикацията е редактирана (16-08-09 01:00)

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   16-08-09 01:09

Ролайфлекс2005,разумния човек,като пише нещо, то е с някакъв смисъл.Би ли пояснил твоите писания с какъв подтекст са защото,ако искаш да демонстрираш предимствата на социализма пред капитализма,просто си губиш времето.Колкото и златни да ги изкарваш времената преди 20 години,няма кой да ти се върже,спести си труда.Не адекватни са писанията ти и е трудно да ги чете човек,от там и не ти пишат в темите,а тези,които пишат пък те плюят...изобщо губиш си времето,както вече казах.
Остани си със здраве.[smilie25]

Re:
Дата:   16-08-09 01:12

Ааааа, не така jekopj!
Плюнките за "нова зора", са като дъжд. Живителен дъжд.
Може и "златен дъжд" . Кой, както го разбира.
Въпрос на перверзия.

Re:
Дата:   16-08-09 01:25

Що бе!? Ролея сигурно като съветски човек си е купувал и котлети и домашна наденица и кво ли още не. Прав е човекът, че всичко е имало ама само за някои другари дето са били по-равни.Вие като не сте били "наши" хора не е имало за вас.

[smilie21]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   16-08-09 01:55

Като ви гледам как си казвате другари, направо ми става топло на сърцето... Хеле пък Юнгата, който на изборите пусна 18 теми в които навиваше хората да не гласуват, та БСП/ДПС да си запазят властта... впоследствие, докато бях бамнат по политически причини (за този "герой" разбира се нямаше бан), го наблюдавах как бавно и полека започна умилно да говори за Б.Б. и да му се прадва...

Роллов - коментирали сме туй много пъти - мани ги - мъртви са. С 80-90 000 000 000 000 вътрешен дълг са мъртви и без хиперинфлация няма да се мине.

Re:
Дата:   16-08-09 02:04

Имп! Тихо, че си още с условна. [smilie5]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   16-08-09 02:06

Условна - неусловна - аз истината да премълчавам не съм свикнал.

Re:
Дата:   16-08-09 02:13

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   16-08-09 03:22

Ебаси! Насрахте спамаджийницата с тая политика!!!

Re:
Автор: тьма   
Дата:   16-08-09 06:33

За първи път чета толкова дълги постинги - оказа се интересно - капитализмът ще се възползва от идеите на социализма, за да се спаси, а изстрадалите постдемократичните кризи бивши членки на СИВ ще имат предимството да Не се стряскат толкова от кризата.

юнга, обещах да не те споменавам повече в клубчето, но не мога да се въздържа - 70-те години, бях доста малка, но помня - добре си похапвахме пържоли и кебапченца, а с "ниските" заплати родителите ми успяваха да се облекат, да се нахранят, да канят гости всяка събота или неделя или да ме влачат по ресторанти, което много мразех, та дори им оставаше за културни мероприятия, всъщност те тогава бяха толкова евтини - имам спомен за 20 ст. билетче за кино например, не по-скъпо излизаше ходенето редовно на театър.

а прислужницата ти, апропо, как се оправя с живота и ..тя с висше образование ли е?

Ивче, лелиното, щом аз нямам ясен спомен от 70-те, ти дори не си бил заченат, та да се месиш в разговорите на Големите[smilie3]

Re: ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ДЪЖАВНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ
Автор: tycoon   
Дата:   16-08-09 08:04

За съжаление не. Държавата не може да бъде капиталист, поне в БГ. Оказа се, че и повечето ЕУ държави също. Това е най-дълго поддържаната утопия.

Re:
Дата:   16-08-09 08:14

Тъма, сещаш се за какви ресторанти от 70-е говориш нали? Животът кабапчета и кюфтета ли е? Пък било то и по ресторанти...
А гостите вкъщи за какво са мерило?
Културните мероприятия по време на соц-а са тема за психо-дисертация[smilie18]
Имам толкова ясни спомени от 70', че не искам да си спомням.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: ffwd   
Дата:   16-08-09 08:19

Тьма, струва ми се, че 250 000 наши сънародници изобщо не са се радвали на утилитарните трендове в соц-конфекцията, нито пък са консумирали пържоли и соцкултура през 70-те по една проста, необратима и тъжна причина - вече са били избити от руската колониална администрация. Покой на душите им!
[smilie2]

Публикацията е редактирана (16-08-09 09:08)

Re:
Дата:   16-08-09 08:23

Димо, това с Руската Колониална Администрация ме разби. Ако го чуят в Масква сигурно ше се роди нова, известна, братска група[smile]

Re:
Дата:   16-08-09 08:29

Дреме ми за Москва - факт е, че Европа смята съветския комунизъм и национал-социализма за еднакво човеконенавистни строеве и почита паметта на жертвите им. Тук обаче икономическата и политическата власт продължават да са в огромна степен в пипалата на бившата ДС, а през целия "преход" носталгията по тоталитарната държава бе подхранвана с мощен PR.

Re:
Дата:   16-08-09 08:51

tycoon -че, имам смътни спомени за едно ресторантче с динени фенери[smile]

и защо влизаш в спор точно ти - хайде да изчислим колко от хората сега могат да си позволят да отидат в Индия например, а?

а по онова време всяко дете има спомени от ходене по морето - сега някои и това не могат да видят.

абе, когато на теб ти е широко около врата - другите да мрат

Re:
Дата:   16-08-09 09:07

Избитите са безвъзвратно умрели - така или иначе.. [smilie2]

12 юни – Ден на жертвите на комунизма

Re:
Дата:   16-08-09 09:15

Коя промяна във властта не е повлякла жертви след себе си.

Дори мирната ни демокрация - я, да преброим колко души се самоубиха само защото не могат да се справят с промените.

Все едно и също, не ви ли писна?
И то най-вече тези, които нямат никакви, ама никакви спомени за Преди - а четат само това, което сега им се предлага.

А милионите - ще са милиони, разбира се, все пак става въпрос за Китай, СССР - държави с огромна численост на населението - защо не се правят статистики процентово - според населението на една страна.

Дали тогава Германия, Англия, Франция, Испания, Италия няма да блеснат сред рекордьорите?

Re:
Дата:   16-08-09 09:20

Единственинствените "промени във властта", които носят море от кръв са тоталитарните. Демокрация има там, където хартиени листчета в кутии с процеп сменят властта периодично, а не танкове.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.