Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Х-----<, Х-----<, Х-----<, тамън 20 броя ...
Автор: navy   
Дата:   11-08-09 13:18

http://novinata.bg/modules/news/article.php?storyid=5135

Отговори на това съобщение
 Re: Х-----
Автор: asahi   
Дата:   11-08-09 13:28

Този Стефан Дамянов да не го взимаш насериозно. Голям лаладжия. Щеше да копа дупка в язовир Копринка, да подсетя.

Дата:   11-08-09 13:33

Абе казват... до връх Бедек, само че аз оня ден бях горе да кльопам боровинки (има бая и тамън са за плюскане... има и мечо грозде) и някои от фундаментите са тоооочно по върховете, на самия Бедек има един.

Странно, инфото в нет-а дава височина за Бедек от 1488 метра, и двата ми ГПС-а показаха над 1500 метра [smilie8]
Алтметъра в нисан патрула също показа над 1500... расте върха явно [smilie7]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   11-08-09 13:35

За дупката в яз. Коприонка четете в августовския брой на сп. "Вокруг света", а за ветроенергийния обект веднага пускам ушите си да разузнаят за какво иде реч.

До скоро [smilie3]

Дата:   11-08-09 13:38

Дай снимки, за да потвърдим, че това са точно фундаменти за вятърни турбини, а не за измервателна апаратура или нещо друго.

Автор: johnny_fx   
Дата:   11-08-09 13:39

В България няма промишлен вятър и не е подходяща за такива инвестиции. Ако се правят, то е за пране на пари и по шуробаджанашка линия.

Дата:   11-08-09 13:56

иПонче, ня съм снимал, но си е точно фундамент за турбина... и то 20-на на брой, по протежение на целия път след Бузлуджа дето се отбива към Бедек, от Атоло падало до Бедек са разхвърлени...
Дълбока бетонна пета, стоманен фланец и стотина анкерни болта [smilie18]

Абе хубаво е начинанието, ще произвеждаме екологична енергия и ще плащаме по големи сметки за ток, но ще опазим природата [smilie21]

Дата:   11-08-09 13:57

Може би разчитат някой да им духа.

Re:
Дата:   11-08-09 14:00

Гадооост [smilie23] [smilie2] И това ако е ЕКО, ама то тия ЕКО работи са измислени от едни еко безмозъчни типчета и не се очудвам особено [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-08-09 14:03

Ще им ръждясат перките на съоръженията. Явно има някаква по-яка далавера да се построят, пък за ползата ще мислим друг път.

Автор: otkata   
Дата:   11-08-09 14:05

Публикувано от Новината на 2009/2/19 23:14:00 (153 прочита )

Re:
Дата:   11-08-09 14:08

Нейви, за съжаление както ми ги описваш навярно са фундаменти за турбинките, блякс... По-забавно ми е да видя как ще ги транспортират до горе и как ще ги монтират, защото доколкото знам (понеже работя в такава фирма) няма апаратурата в БГ за подобен тип дейности. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ще поживеем и ще видим. Ако се чуе нещо пишете ми по скайп, когато ги монтират да ида да им се посмея и да ги поснимам [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.