Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Челси срещу Дядовите
Автор: юнга   
Дата:   09-08-09 16:04

Днес.

Отговори на това съобщение
 Re: Челси срещу Дядовите
Автор: valetvitor   
Дата:   09-08-09 16:42

някъде online ?

Автор: C41   
Дата:   09-08-09 16:50

Дядови vs Абрамови

Нашето момче дали ще е титулован?

Дата:   09-08-09 18:32

Съдията се н...а!

Дата:   09-08-09 18:39

Дядо се сети да махне Парк и Ошей.

Автор: HP   
Дата:   09-08-09 18:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   09-08-09 18:42

Мити си игра съвсем свястно в моментите в които му позволиха да играе и когато съотборниците му се сещаха за него.

Автор: Славов   
Дата:   09-08-09 18:53

[thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Руниииииии ........

Дата:   09-08-09 18:54

[smilie24] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   09-08-09 19:04

Дебела глава е Дядо.

Дата:   09-08-09 19:05

Честито на привържениците на Челси![smilie24] [beer]

Дата:   09-08-09 19:07

Честито на Челси и привържениците им, пожелавам им и Евро титла някъде в далечното бъдеще ....

Автор: kkkolelo   
Дата:   09-08-09 19:11

Благодарим https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif

Славов, в края на десетилетието може ли? [smilie10] [smilie11]

Дата:   09-08-09 19:22

Малко ви е рано, но защо не .... [beer]

Автор: carl_cox   
Дата:   09-08-09 19:45

честито на феновете на Челси [beer]

за мен, реалният резултат бе 1-1. Първо Балак с чист фал спря Евра, а после имаше явна засада за голът на Руни.

като игрово поведение, за мен Челси бяха по-класният тим, като в редиците на Юнайтед си личеше ясно липсата на Роналдо.

този сезон, според мен, фаворит номер 1 за титлата е Челси. Те не продадоха ключови играчи, даже напротив - добавиха ширина с Даниел Стъридж и Жиркович. Единствената причина за неуспех на Челси виждам в Анчелоти.

колкото до другите:

МанЮ - ще са по-слаби определено. Проблемите им ще идват тогава, когато играта не им тръгне или по-класен противник им поведе.

Арсенал - там каръщината е уникалана. Почти всяка седмица ключов играч се контузва. А отгоре на това, те и продаха някои важни играчи и това ще се усети.

и накрая моите Ливърпул - прогнозата ми е, че в най-добрия случай ще се боричкат с Юнайтед за второто място. Продахоме след двугодишна мега драма моторът ни Шаби Алонсо и е възможно да тръгнем по-колебливо докато намерим ритъма си без него. Все пак Рафа взе Алберто Акуилани за негов заместник, но той ще се появи след 2 месеца. С две думи, Ливърпул отново ще е между силните, но без титли. Малките ми надежди се таят в това, че към екипът на Рафа се присъедини ливърпулската легенда Кени Далглиш, а също така, Рафа започва да се доверява все повече на дясната си ръка в щаба - Сами Лий, както и на момчета от школата ни :)

ето го нашият Кинг Кени [thankyou]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/tili8371.JPG
http://www.liverpoolfc.tv/images5/prop090722-34-liverpool_bangkok.jpg

та така :)

извинявам се за спама :)

[beer]

Автор: the_shooter   
Дата:   09-08-09 20:44

Карл кокс глупости, Анчелоти е голям треньор.
А нали знаете: борят се отборите, губят, печелят и накрая Манчестър става шампион.

Публикацията е редактирана (09-08-09 20:49)

Автор: carl_cox   
Дата:   09-08-09 20:50

the_shooter - е като е голям треньор та да не би да му е вързана титлата за врата? Той не знае английски, а не е ясно и дали ще се справи със спецификата на английското първенството. В Италия футболът е муден и по-предвидим.

Дата:   09-08-09 20:53

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе бесен на рефера Крис Фой, след като "червените дяволи" загубиха след изпълнения на дузпи двубоя за "Къмюнити Шийлд" срещу Челси.

"Съдията изигра ключова роля в този двубой. Вторият гол на Челси бе нередовен. Фой видя как Балак удари Евра с лакът преди попадението на Лампард, но не спря играта. Доволен съм от представянето ни през първото полувреме, но допуснахме лек изравнителен гол. Второто попадение на Челси просто не съществува за мен", каза сър Алекс.

Автор: the_shooter   
Дата:   09-08-09 20:54

Ти откъде знаеш лингвистичните му умения, да не си си лафил с него?[smilie18] Пък и дори да е така това проблем ли е? Това да не е Локо Мездра все ще му намерят един преводач ако трябва. Относно мудноста на италианският футбол не си прав изобщо (според мен).

Дата:   09-08-09 20:55

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че е заменил полузащитника Нани, защото португалецът е извадил само. Сър Алекс допълни, че няма представа точно колко дълго бързоногото крило ще престои в лазарета.

"Нани извади рамото си и именно затова го замених. Сега мога да кажа единствено, че той ще пропусне мача на националния отбор на Португалия през следващата седмица", каза Сър Алекс.

Автор: kkkolelo   
Дата:   09-08-09 21:29

Едно уточнение: след сблъсъка на Балак и Евра, топката за няколко секунди чисто беше притежание на Руни, следователно авантаж, който се оглеждаше как да продължи играта и в следващия момент загуби топката ... Въпреки това съдията пак можеше да спре играта ...
Мисля, че отсъствието на Алонсо няма да се отрази чак толкова на играта на Ливърпул и ще бъдат същия отбор като в края на миналото първенство и главния претендент за титлата.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.