Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Преди време имаше една тема...
Автор: mladenov   
Дата:   06-08-09 11:13

...за едно дете от Дом за Сираци което имало желание да се занимава с фотография! Питам защото днес ми попадна безплатно един Canon D30 в перфектно състояние! Работи идеално,а и аз имам един стар обектив Canon EF 35-80 f/4-5.6III,който също е в идеално състояние!Апарата идва с една батерия и USB кабел,а аз ще сложа една от моите карти от 1GB.Ако се намери и едно зарядно,смятам ,че ще се получи не лош комплект за някое дете от някой Дом за Сираци,нищо че апарата е само 3 мегапиксела!Ако някой познава такова дете и някой може да намери някое старо зарядно,кажете и аз ще изпратя апарата с обектива и картата на който адрес ми дадете.Нека зарадваме някое дете от тези домове! Знам че има колеги които посещават домове за Сираци,но не си спомням кои са![smilie8] [smilie8] [smilie8]
Ако някой има желание,нека помоне!

Отговори на това съобщение
 Re: Преди време имаше една тема...
Автор: piskunin   
Дата:   06-08-09 11:46

UP за да се вижда темата, аз лично не успях да я открия.

Автор: joro35   
Дата:   06-08-09 11:55

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: TNT   
Дата:   06-08-09 12:12

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=968062&t=968062&offset=
all&&phorum_uriauth=#reply_968062

Може би е тази. Линкът не излиза, диези, много символи и тн

[smilie24]

Автор: Mojito   
Дата:   06-08-09 12:27

Аз бях пуснала темата, mladenov.
Мишо си има апарат вече благодарение на Jamess и други съфорумци, които събраха парички. Обаче в Защитеното жилище, в което живеят 10 деца от домове (www.podslon.org), покрай Мишо и други деца започнаха да проявяват интерес към фотографията и искат да снимат. Апарат имат 1 бр:)
Така че ако наистина си решил, можем да зарадваме още някой с апарат.
Можем да отидем заедно до там. Защитеното жилище се намира в село Гурмазово, това е след Божурище, ще се запознаеш с младежите, те имат нужда и от съвети и уроци също:) Обикновено ходим съботно-неделно.

И [smilie24] , че си се сетил!!!!

Автор: princess_Lia   
Дата:   06-08-09 14:17

[smilie24]

Автор: nastradin2   
Дата:   06-08-09 15:02

Браво момчета!!![smilie24] [smilie24] [smilie24]
Не се свършват ЧОВЕЦИТЕ в България, въпреки усилията на управниците...[smilie18]
[smilie24] [beer]

Дата:   06-08-09 15:54

Mojito С радост бих дошъл ,но живея в САЩ и тази година няма да си идвам.Така ,че това което мога да направя е да ти изпратя апарата на теб и ти да го занесеш.Но ще трябва да се намери и едно зарядно.[beer] [smile] [smile]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-08-09 19:35

[smilie24]

Дата:   06-08-09 19:36

E какво сега,няма ли да се намери и едно зарядно?!?[smilie11] [smile]

Автор: Mojito   
Дата:   06-08-09 20:23

Ще намерим зарядно, разбира се или ще купя - с каква батерия е или е стар модел, който не се намира в магазините?

Дата:   06-08-09 20:30

Батерията е Canon Battery Pack BP-511.Аз също мога да купя от тук зарядно ,но тук тока е 120Волта,а и контактите са други.Трябва да взема и адаптор и вече става много сложно.Аз имам Canon 40D и неговите батерии също стават на този апарат.Не ми се ще да купуваш нищо,все си мисля,че някой ще намери зарядно за такава батерия.Все пак това е стар модел апарат и все някой тук го е имал.Може да има забутано някъде едно зарядно.[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.