Автор: exile
Дата: 04-08-09 11:35
Чудя се дали да не се разделя с моя.
Dell Vostro 1500n
CPU: core 2 duo penryn T8100 2,1ghz, 3 MB L2 cache
RAM: 2x1 GB
HDD: 240 GB 5400 rpm
VGA: GeForce 8600GT 256mb dedicated
4xUSB, 1394, dvd-rw, VGA, s-video, вграден микрофон и камера
Екранът е с матрица 1440х900, която хем не прави нещата твърде дребни, а и все пак големината на текстовете и иконите се наглася, хем има страшно много работно място. Повечето 17 инчови са с тази резолюция. Макбук про 15" e със същата резолюция неслучайно.
Ползвам го за работна станция и си правя на него всичко до плакати 50х70 на 200дпи, 150мб-тови фаилове с по 400 леъра и т.н. и единствено рама не му достига на моменти, но това се добавя най-лесно. Видеокартата е брутална, играл съм crysis на доста високи настройки и изобщо игра не ми се е опъвала и още поне 2 години ще игрите ще продължат да тръгват на тази конфигурация.
В добро състояние е, нормални следи от употреба, в сервиз не е ходил, само му е сменяно зарядното.
Единствената причина да се чудя дали да го продам е че искам макбукче За друг лаптоп с уйн не бих го заменил.
Дали наистина ще го продам зависи от цената, която някой би ми предложил... Цената, на която го купих преди година и някой месец беше нереално ниска, тогава тези конфигурации бяха по 2500 лева, а този струваше под 2000 и беше случайна партида, кяото свърши за 2 седмици.
|
|