Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ven Gan - ро'ден феномен ли?
Автор: 2metraninja   
Дата:   03-08-09 13:05

Миналата седмица имаше тема, в която автора Ven Gan надълго и нашироко го одумахме за агресивното му и простеещо точкогонене, като аз се чудех как му е дошло на акъла и защо го прави.
А то си имало челен опит по темата в чужбинско и хората са си го написали точка по точка:

4. Upload the photo at the correct time. When most of the users online. From what I found, the best time is between 12pm to 6pm (I always checked with NY timezone).

5. As soon as you upload your photo, comment like crazy. Not your friends, but users you are not connected to.

By 'like crazy' I mean, comment 400-500 (and more) users. about 70%-80% of them will come to look on your flickr stream and about 40%-50% of these visitors will comment/fave your LATEST photo.

Горното е извадка от http://www.ilanbresler.com/2009/06/together-and-alone.html - блог, на който попаднах от някаква реклама във фейсбук.

Отговори на това съобщение
 Re: Ven Gan - ро'ден феномен ли?
Автор: ivodam   
Дата:   03-08-09 15:17

Навремето имаше един термин в училищата за гонене на оценки - бележкарство. [smilie7]

Автор: chill   
Дата:   03-08-09 15:32

Коментари само под снимките или може също и тъпи въпроси във форума ?

Уупс ... [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   03-08-09 15:38

Така де, и аз като гледах какво става по сайтовете, приложих въпросната тактика и за кратко време се бях превърнала във водещ автор на един сайт...

На другите, обаче, които правеха като мен, но не със същия успех, това хич не им харесваше, и скоро се обединиха срещу ми...

Започна се с някакви теми от типа на Кой корумпира сайта, за които дори не подозирах, но любезни потребители ме светнаха, че съм била обсъждана (по онова време дори не знаех, че по тия фотосайтове има и форумна част, хаха).

Е, по някое време взех да ставам по-популярна и от самите администратори, което бе извън контрола ми...

Всъщност, както ми казваха някои опитни стратези, тактици и социолози, поведенията на масата са по силите на анализа на шестокласник (не можех да не се съглася, повече от това не ми бе нужно)...

Но пък и повече от Най-избран не можеш да станеш, а оглавиш ли някаква класация, плодовете сами падат в краката ти, което е комично дори за петокласница...

Всъщност, това, което мнозина пропускаха, е, че коментарите трябва и да са съдържателни... Иначе няма как да се харесаш и на мислещите автори.

Тъй че, два*метра*нинджа, назад си с мат'рияла... Шестокласниците водят!
[smilie3]

Каквито и правила да има, винаги ще се намерят и по-хитри потребители, които да ги прилагат и в духа, и в буквата им, само за да се позабавляват...
[beer]

Автор: CanoniO   
Дата:   03-08-09 15:45

Е, по някое време взех да ставам по-популярна и от самите администратори, което бе извън контрола ми...

Ако не бях сигурен, че Бойко не е от врачанския край, щях да реша, че сте роднини....

Автор: nsirakov   
Дата:   03-08-09 15:54

и кво сега Лале? ще циврим ли?

Автор: джъмбо   
Дата:   03-08-09 16:58

баба ви лалинда кат дърто куче причакваше всеки новодошъл да го залее с лиги и да множи рейтинг като диамантен директор в мултилевъл компания [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   03-08-09 17:14

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Marillion   
Дата:   03-08-09 17:16

таз па лалинда...

ае няя ли да я баннете и от тука, че е станала по-известна от админите.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: юнга   
Дата:   03-08-09 17:21

Ееее, какво знаете вие?
За Мъртво море чували ли сте?
Ако сте чували, да знаете, че Lalinda го уби.[smile] [smile] [smile]

Автор: mantara   
Дата:   03-08-09 17:39

юнга - Ти съпостави Чък Норис с кака Лали, а той е къде къде по-мек :Ф [ezik] [beer]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   03-08-09 17:42

ше сменят името на сайта админите. [smilie18] [smilie18]

Автор: vcg   
Дата:   04-08-09 15:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: халея   
Дата:   04-08-09 15:15

Може и да не е роден,но пък тук му е най-благоприятна почвата-затова е така избуял...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.