Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Случка с пловдивско такси 6160 - Вайлет такси?!?!?!?
Автор: Pulsar   
Дата:   30-07-09 20:08

Вървя си аз по единия от пловдивските мостове, кефя си се, рекичка, ветрец, а-у и тн. гъзарийки...

По средата на моста спря едно такси на пловдивската фирма "6160" или както там му е името... Тъпото говедо не стига, че спря точно в средата на моста, не стига че говори по телефона си в тоя момент, ами излиза от колата, хваща една торба с хартия и една бутилка с няква течност в нея, прескача мантинелата и се озовава на парапета на моста над р. Марица... До тук добре...

Аз започвам да го гледам странно, а той ме гледа лошо и продължава да си говори по джиесема... взима торбата с хартията, обръща я и я изсипва в реката, после отваря бутилката с нещото в нея, обръща я и изсипва и нещото в реката?!?!?!?!?!??!?!?!?!?! Накрая хвърли и самата бутилка?!?!? Аз вече се бях засилил към него като прескочи набързо мантинелата, запали и изчезна за секунда....

Такаааммм... набирам центаралата на таксито 6160, вдига ми няква леличка и аз най-спокойно обяснявам, че току що служител на нейната фирма е изхвърлил доста голямо количество боклук в реката, а и беше спрял на моста. От отсрещната страна не само, че ме нахокаха, че ги занимавам с глупости, но и ми казаха, че не били пъдари, нямали бинокъл да гледат кой какво прави от техните служители и да съм си гледал работата аз....?!?!?!?!?

МАЙНАТА ТИ И ШИБАНА ДЪРЖАВА И ШИБАН ТЪП НАРОД!!!! САМО ТОВА ЩЕ КАЖА !!! Без никакви извинения, без нищо !!!! Всички говеда и селяндури трябва да бъдат разстреляни веднага ! Това е !

Толкова гадно не бях се чувствал отдавна...

Отговори на това съобщение
 Re: Случка с пловдивско такси 6160 ?!?!?!?
Автор: Safira   
Дата:   30-07-09 20:13

[smilie2]

Re: Случка с пловдивско такси 6160 - Вайлет такси?!?!?!?
Автор: marchello   
Дата:   30-07-09 20:15

лошо

Автор: Lalinda   
Дата:   30-07-09 20:27

Само съвсем тайно ще ви кажа, че всяка сутрин, отивайки на работа, събирах, винаги от едно място по създадената от моя милост екопътека, пластмасови бъркалки за кафе и остатъците от опаковки захар (месеци наред), а след работа - пластмасови бутилки от кола и минерална вода...

Умирах от любопитство кой ли го прави, докато тия дни, и сутринта, и следобяда, видях, че са полицаи, проверяващи мепесетата и водачите им...

На два пъти дори се бях навеждала покрай тях да вдигам и разни салфетки...

Значи са точно те?

А ти си се загрижил за възпитанието на един бакшиш...

Какво ми предлагате - утре да им кажа лично да спрат да го правят?

Или да дойде някой от вас да им го каже, когато го спрат за проверка?

Автор: Славов   
Дата:   30-07-09 20:27

С цел да се повторя за пореден път, ще кажа че са големи мизерници бакшишите в БГ /има изключения естествено/, комплексари от всякъде.
Ползвал съм такси в Париж и знам там как е... униформи, слиза винаги и ти взима багажа....

Автор: jekopj   
Дата:   30-07-09 20:29

...Гони ги до дупка и им скъсай задниците на тези мизерници...преди времи гоних градски транспорт за техни неуредици и се чудеха де да се денат,тези не са по-читави...успех...[smilie24]

Дата:   30-07-09 20:34

Ама то не енегов личен проблем. На всички ни е.

Дата:   30-07-09 20:35

Къде да ги гони [smile] Човека е описал същата безпомощност, за която говори и Лалинда [smile]

Дата:   30-07-09 20:36

Веднага изпратих писмо до кмета на град Пловдив, за кой ли път вече ?!?!?

Явно единственият начин да накараш някой да мисли и да работи за това общество, без да му наврежда е да му бъркаш ужасно дълбоко в джоба, ама много дълбоко и да виси по пандизите и да е смачкан. Това заслужава тоя народ, точно това...

Автор: sasi   
Дата:   30-07-09 20:36

[smilie2] Няма оправия! На българина просто му липсва елементарно възпитание!

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   30-07-09 21:02

Ха добре дошъл! :)

Автор: Amigo   
Дата:   30-07-09 21:04

Pulsar написа:
>
> МАЙНАТА ТИ И ШИБАНА ДЪРЖАВА И ШИБАН ТЪП НАРОД!!!! САМО ТОВА ЩЕ
> КАЖА !!! Без никакви извинения, без нищо !!!! Всички говеда и
> селяндури трябва да бъдат разстреляни веднага ! Това е !
>

абсолютно съгласен! [smilie24] [smilie8] [smilie8]

Автор: sunnyshot   
Дата:   30-07-09 21:04

първите 7 години и личния пример в семейството.

А като ги няма - закони и изпълнение. В този случай не би трябвало да се обаждаш на работодателя му, а на полицията. След 3 минути би трябвало да го спрат и му натресат една здрава глоба от $500 например. И да му сложат рекорд в системата за шофьорска книжка. Следващият път - пак така. След 3 наказания - няма книжка и плаща за нов изпит. А може и пандела ако законът за това провинение го изисква. Така работи в някои страни, в които има ред.

https://photo-forum.net/joro/emoticons/deal2.gif

Автор: guciguci   
Дата:   30-07-09 21:11

Затова им оставят по 4-7 стотинки бакшиш [smilie18]

Автор: SFilipov   
Дата:   30-07-09 21:11

Само с тази фирма използвам от създавенто и. Собстевникът е много стриктен , човек и им е взел страха на бакшишите. Няма помпи, няма минаване по "по-бърз" маршрут, но наистина има някои от тях, които са супер противни.Но има е много свестни

Автор: Lalinda   
Дата:   30-07-09 21:15

Късно е за ПЪРВИ СЕДЕМ ГОДИНИ.

Сега, вероятно, няма да ви изненадам, като ви кажа, че една възрастна жена, като ме видя да събирам боклуци около езерото, извика:

"ТРЯБВА ДА ВИ ПОКАЖАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ МАЙКА ДА ЧИСТИ!

Днес минах около езерото (отсъствах около 20 дни) и като видях какво е станало без мен, се хванах за главата... Няколко дни няма да чистя, после ще снимам пейките една по една, заедно със седящите по тях. Ако откажата да бъдат снимани, ще ги помоля да станат от пейките, докато снимам какво е отдолу под тях и поне ще им задам някой въпрос ЗАЩО ОТКАЗВАТ ДА БЪДАТ СНИМАНИ, Е НЕ ОТКАЗВАТ ДА СЕДЯТ НАСРЕД БОКЛУКА.

Не, не става, поне в момента, с възпитание, трябва да е нещо ДРУГО.

Кое може да стресне тоя проклет народ?

Помогнете, положението наистина е неудържимо.

Питах в една друга тема КАКВО ДА НАПРАВЯ, ТА ДА ПОЛУЧА КАЧЕСТВЕНИ ФОТОУСЛУГИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕТО СИ, КАТО ВЕЧЕ И ТЯХ НЕ ГИ ПОЛУЧАВАМ?

Очевидно не бих могла да ги гоня, след като не персоналът на ателиетата ПЕСТИ ОТ РАЗТВОРИ И ПРОЯВИТЕЛИ?

Как мислите, чия е вината да не сменят разтворите? За кого ги пазят? Отгоре ли им го налагат? Опитвам се да разбера.

Автор: ninikolov   
Дата:   30-07-09 21:18

Чакай от умрал писмо. Социалното ниво на което е българското общество изисква въвеждане на физическо наказание. Бой с пръчки по голия гъз на площада, като в Малайзия и Саудитска Арабия. Ква правова държава, кви 5 лева. То държава няма, камо ли право...
От кой да потърсиш помощ, към кой да се обърнеш? Преди няколко години направиха таверна до нас. Гърците дигнаха квартала на главата си. Звъня в полицията в 2 през нощта: "Елате ги озаптете тия. Не стига че беснеят, ами и карат като луди по улицата. Дете имам, буди се посред нощ, аз на работа ходя". Оттам ми отговарят: "Кво искаш бе, хората празнуват.". "Кажи си заглавието бе полицай". Тряснаха ми телефона. Звъня пак, не ми вдигат. Говорих с адвокат. Вика: "Те имат разрешение за увеселително заведение, безасмислено е да ходиш в общината, те са им го дали". Тръгнах да търся депутатът от избирателния район. Докато намеря приемната и си запиша среща, собственика не издържа, та сам изгони хуните. Ами следващият път. Не трябва да се мълчи. Това е. Обаче се сблъскваш с гумена стена всеки път. Сам срещу всички. Затова - бой. Институционализиран.
А бакшишите... Нема смисъл.

Автор: Amigo   
Дата:   30-07-09 21:24

Най-идиотското в тази държава е, че няма действащи институции, към които да се обърнеш! [smilie23] [smilie23] [smilie23] На хартия ги има, но в действителност ги няма [smilie23] [smilie9] [smilie9]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-07-09 21:25

За бакшишите само пушка. Еле та тия дето са у софето. Домъкнали са се некадърници от цяла България дето за нищо друго не стават освен да въртят геврека.

[smilie23]

Пулсареееееее, това ми е една от личните трагедии - че живея сред прасета...

[smilie2]

Автор: ninikolov   
Дата:   30-07-09 21:26

Това племе е познавало ред само като е било под робство. Даде ли му се свобада гледа да изтреби де що има нещо читаво и готово да работи на ползу роду. 10 % от населението (а дали са останали и толкова вече) дето се опитва поне самО да се грижи за себе си, да се труди съвесто и да спазва някакви норми на практика живее под окупация и е подложено на изтребление.

Дата:   30-07-09 21:37

Сега ми дойде една идея, която бях видял в щатите преди години, идея която тогава ми се струваше тъпа, милиционерска и каква ли още не... Но сега вече съм 1000% сигурен, че би свършила прекрасна работа в България.

Трябва да се възроди доносничеството, защото този народ е майстор, доктор на науките в клепането и насаждането на съседа, тъщата, братчеда, леля си и тн роднински и не толкова отношения... Щото поне ако няма да сме позитивно настроени към нищо, поне да впрегнем адската негативна мисъл, с която разполага цял един народ, та поне се свърши малко работа... Та там (в щатите) бях видял една табела, простичка такава едно синьо оченце на бял фон с надписче отдолу "Neighbourhood Watch".

Ето за това говоря:

"Neighbourhood Watch signs such as this are displayed in areas where a Neighbourhood Watch scheme operates and can be a crime deterrent in themselves"

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/rrmx7902.JPG
http://www.wedgwoodcc.org/wwbw/images/sign_example.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/eajh1998.JPG
http://www.belfasttelegraph.co.uk/multimedia/archive/00031/Neighbourhood_31582t.jpg

Ето и още такива:

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/xiio1863.JPG
http://steon.blogspot.es/img/WAIT.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/uziq2924.JPG
http://img1.photographersdirect.com/img/9601/wm/pd868850.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/awrr8274.JPG
http://www.bramptonsafecity.ca/art/new-nwa.gif

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/njpz3366.JPG
http://kycrimeprevention.org/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/NeighborhoodWatchSign.jpg

Само това ще ни оправи, вервайте ми !! Нищо друго... Може да е прекалено, но иначе тоя прост народ от друго не отбира...

Re:
Дата:   30-07-09 21:40

"Не, не става, поне в момента, с възпитание, трябва да е нещо ДРУГО."

Точно възпитание се иска. А, че върде много го нямат - факт. От там и проблемите. Възпитание и личен пример липсват.
Закони трябва да си има за всички. Не мисля, че има кой да спори за това.
Като няма възпитание и култура - яки закони, огромни глоби. Иначе няма оправия.
Не съм на мнение, че трябва да се обижда "народът" за тези изпълнения. Мисля, че трябва да си възпитаваме децата и да отговаряме за себе си, също така и да си търсим правата..., че не е възможно в повечето случаи е факт, но и с насили е няма да стане...
То за това избягаха почечето Хора...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-07-09 21:41

Абсолютно! Вие какво си мислите, че в държавите дето е чистичко и спретнато е така само щото са добри хорицата ли? Следят и се портят при най-малкото нарушение

Re:
Дата:   30-07-09 21:42

"
Трябва да се възроди доносничеството"

Ами, то в повечето цивилизовани страни си е така. [smile] Съседите няма да ти спестят полицията ако направиш нещо нередно, напротив [smile]

Автор: boni   
Дата:   30-07-09 21:47

Карам си вчера по околовръстното в колона - пред камион, каращ бавно. Зад мене полицейска Астра, зад Астрата поне 5-6 коли. Непрекъсната линия - изпреварването забранено заради отбиви и малки кръстовища. Викам на жена ми - гледай сега, заради полицая никой не смее да изпревари на забранено, даже и като е чисто отпред. Тъкмо го казах и Астрата с мръсна газ, на баш забраненото издуха и мене и камиона, а след нея разбира се се набримчиха веднага още 2-3-ма[smilie18] Разбира се не беше пуснала никакви буркани и т.н.
Мисля си вече да си монтирам 2 уеб камерки с добра резолюция на предното и задното стъкло, които да могат да се включват бързо[smilie18]
После филмчето в ютуб или на някоя ТВ и да се оправят тъпаците, номерата ще им се виждат идеално.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.