Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Вега тест измама?
Автор: NO_CARRIER   
Дата:   25-07-09 20:52

Понеже съм станал добър шопар, та ми се ще да поотслабна малко. Ама и аз, както всички останали, не обичам да се движа, обичам да ям докато се натъпча, а преди да легна пак наобикалям хладилника. [smilie18]

Моята половинка я зарибили с вегатест.
Ако идеш сам, удоволствието ще ти струва 70 кинта. Ако събереш още 5 баламурника, цената пада на 50. Много ми прилича на мултилевъл маркетинг историите. Обърнах хастара на гугъла и освен спам-рекламите, почти не намерих някой, на който да му е помогнал.

Мнения? [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: itilien   
Дата:   25-07-09 20:55

спираш да ядеш сладко, останалото ядеш по-малко и почваш яко движение, ама яко !

При мен тоя метод действа - за два месеца 11 кила свалих. Е, ама после трябва да продължиш балансирано, иначе ще се върнат :)

Re: Вега тест измама?
Автор: Нели   
Дата:   25-07-09 21:00

Да, колегата ходи с жена си и каза, че са им казали същите неща, които са според кръвната група. (след като са ги попитали коя кръвна група са!)[smilie18]

Има един собственик на такова, който си прави различни регистрации в нета и пише, че е "страшно доволен, отслабнал олимнайсе кила, и т.н."
Мисълта ми е, ако не го познаваш лично човека, не му вярвай. Може и тук да си е направил регистрации [smilie5]

Публикацията е редактирана (25-07-09 21:01)

Дата:   25-07-09 21:03

Също и аз ще се радвам да чуя някой метод за отслабване, защото и аз се опитвам да отслабна, но не мога, като знам, че съм на диета и само за ядене мисля https://photo-forum.net/joro/emoticons/1381.gif

Публикацията е редактирана (25-07-09 21:04)

Автор: caprichosa   
Дата:   25-07-09 21:06

itilien,спираш да ядеш сладко,ей оттука нещо ми излизат криви сметките[smilie8]

Дата:   25-07-09 21:07

И ако може по-бързо, че до лятото да отслабна [smilie6]

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   25-07-09 21:12

Какво ми направи впечатление. При търсене на otitester и wavematrix излизат резултати почти само на български език. Добре, ако е толкова ефикасно, дебелите американци няма да са чули нищо за него ли? Самият апарат се продава в ибей за цена малко под 5000лв. Технически грамотен съм и не мога да се сетя какво могат да премерят с две сонди на двете ми ръце освен съпротивлението на кожата ми? Айде, може и капацитет да пробват. Машинарийката издавала странни звуци по време на теста.

Апаратът представлява биоелектронен инструмент от последно поколение с интегрирани дигитални технологии.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ujdf8848.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/lthf6267.JPG

http://img20.imageshack.us/img20/6979/otitestervegatest1.jpg

Измервателната система е от най-дигиталните, ша знаете....

Остава тестерката да е шаман?!

Публикацията е редактирана (25-07-09 21:13)

Автор: asahi   
Дата:   25-07-09 21:14

Едни колежки се бяха събрали 5 и отишли. Мегаташак, ако мога да се изразя така. На едната и забранили конско, на другата диня, а на третата всякакви мазнини освен олио. Абе има чувството, че ползват някакъв софтуер за хороскопи, ама са му хакнали базата с данни. Ше ти мерят биополе в точка на пръста[smilie5] . Ама то докато има будали ще има и тарикати.

За отслабване ли? Карай едн аседмица само н аплодове и вода. Ако ти хареса - продължавай. Нама да умреш, споко.

Автор: Vinsent   
Дата:   25-07-09 21:27

Не се вързвайте, това е шарлатанщина! [smilie2]

Ако някой можеше да измисли такъв действащ лек, нямаше да се занимава с вас, щеше вече да е милиардер - това е мега-проблем на цивилизования свят!

Автор: chavdarpg   
Дата:   25-07-09 21:31

Мисля че в София има "Натурхаус",проверено е и наистина помага [smilie24] гарантирам, с лични наблюдения [cool]

Автор: elrisha   
Дата:   25-07-09 21:32

Наште ходиха преди време, на единият му пише,че трябва да яде само телешко,на другия - всякакво месо без телешко..единият - картофи,другия - без картофи..и т.н.
Около седмица-две се опитваха да спазват,беше ад за пазаруване и готвене..накрая теглиха една майна,прежалиха парите за теста и всичко се върна по старому.[smilie5]

Дата:   25-07-09 21:34

Елришка [beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]
[smile]

Автор: тьма   
Дата:   25-07-09 21:36

От 1-ви до 15-ти август са така наречените Богородични пости - пробвайте, аз след великденските се чувствах много добре[smile]

Дата:   25-07-09 21:43

7 дена ядох само жито (по 30гр на ядене + 1 ябълка и 3 ореха; три пъти на ден) и напълнях. С това доказах, че с малко храна не става [smilie5]

Дата:   25-07-09 21:45

asahi, ако ям 7 дена само плодове и напълнея, ще ми върнеш ли парите? [smilie18]

Дата:   25-07-09 21:46

Нели написа:

> 7 дена ядох само жито С това доказах, че с малко храна
> не става [smilie5]

[smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]

Дата:   25-07-09 21:49

Спомням си един кошмар като малка - поглеждам в огледалото и виждам...слон! [smilie10] [smilie18]

Дата:   25-07-09 21:51

Vinsent, не е смешно! https://photo-forum.net/joro/emoticons/sim04_tn.gif

Автор: elrisha   
Дата:   25-07-09 21:52

Само да вметна - някои хора си мислят,че като карат на 3 кисели млека на ден и ще отслабнат.Голяма грешка - ако не знаете - кисело мляко се дава на прасетата за угояване.С житото същата работа [smilie5]

Дата:   25-07-09 21:52

Нелка, а на мен да знаеш колко не ми е смешно! [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   25-07-09 21:55

Нели, няма да ти върна парите, защото няма да ти ги взема. А ти лично не си дебела и не знам за какво се коркаш. Погледни майка си и ако вървиш по-пълна от нея - притеснявай се. Иначе няма нужда.

Дата:   25-07-09 22:02

Асахи, това "дебела" е относително, благодаря за комплимента, но все пак искам да отслабна 7кг и тогава ще се чувствам добре. Ако някой сподели добър диетолог, който е проверен, ще съм му много благодарна.

[beer]

Автор: tnt   
Дата:   25-07-09 22:03

мдам...да се говори за диети е безопасно и социално [smilie21]

Автор: burningice   
Дата:   25-07-09 22:31

Според мен, теглото е елеметарна математика: събирането е консумацията на храна,а изваждането е движението. Просто трябва да има баланс между двете действия.

Дата:   25-07-09 22:35

burningice написа:

> Според мен, теглото е елеметарна математика: събирането е
> консумацията на храна,а изваждането е движението. Просто трябва
> да има баланс между двете действия.

Такова разсъждение е супер примитивно!
Това е сериозен проблем за голяма част от цивилизования свят.
Не защото много ядат и не се движат... [smilie2]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.