Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Променя ли ви жената до вас
Автор: тьма   
Дата:   20-07-09 08:08

Ако перифразираме една мисъл "Дайте ни най-добрите майки и ние ще станем най-добрите хора" - дали може да се каже и "Дайте ни добри, умни, нежни, всеотдайни жени и ние ще станем също ...."

Въпросът е към господата тук, макар че дамите могат да се включат активно на базата на собствен опит и наблюдения.

Аз определено мога да твърдя, че съм виждала как един мъж от пияница, развейпрах и напълно апатичен към живота с една жена, се превърна в отговорен, интересен събеседник, чаровник, когато друга го пое в ръцете си

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/afnl0958.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Променя ли ви жената до вас
Автор: Ginka   
Дата:   20-07-09 08:31

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
всеки се променя заради другия, аз съм виждала как примерна жена стана пияница, заради мъж до нея, също пиянде[beer]

Автор: endlessdark   
Дата:   20-07-09 08:36

А каква любов е това ако се стремиш да променяш някого спрямо спбственното си възприятие за това КАКВО ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ,не е ли идеята събирайки се с някого да ГО ОСТАВИШ да изживее себе.Защо някой би се "събрал" с някой който не харасва и който иска да променя???В това няма смисъл лелче-освен да направиш някого нещастен и себе си заедно с него,защото той ще се мъчи всячески да е ТОВА КОЕТО ТИ ИСКАШ ДА БЪДЕ", а за теб винаги това НЯМА ДА Е ДОСТАТЪЧНО.Ако на гореспоменатия човек щастието му е било в първия образ,това че някоя жена го е"ПРОМЕНИЛА"(защото немисля ,че някой може да променти нягого като мислене,кардинално).Пича просто е играел роля написана за някой друг...е живот:)

Дата:   20-07-09 08:37

Тази тема е за ролята на жената[smilie3]

От една седмица съм се загледала в един чудесен сериал, който си дръпнах от замундата - "Иван Грозни", имал е няколко жени и претърпява страхотна метаморфоза след като загубва първата, която го е възпирала от жестокостта. Има много още исторически примери за това как една жена може да преобърне живота на един дори велик мъж.

Но тук ми се искаше форумци да споделят своя опит

Re:
Автор: danbi   
Дата:   20-07-09 09:06

Жените биват възпитавани от малки и повечето от тях цял живот живеят с илюзията, че имат власт да "превъзпитат" един мъж (или няколко). Споменах вече, че това е илюзия.

Един мъж може да се промени заради жена. Но това не зависи от жената, каквото и да си мисли тя. Има жени, които осъзнават тази подробност и те са тези, които имат успех (сред мъжете).

Когато се опиташ да дресираш някого, или се проваляш, което засяга самолюбието ти или успяваш, с което "убиваш" пациента и той престава да ти бъде интересен. Ако целта не е самото убийство, то защо да режеш клона, на който стоиш?

По правилния подход е да опитомиш другия.

Автор: livinginchaos   
Дата:   20-07-09 09:26

danbi [smilie24]

Ако мъжът се промени, то ще бъде по собствено желание! Ако жената тръгва да налага то - сменявай жената по бързо! Точно тук а проблемите в една връзка! Желанието да промениш другият! Почнал ли си връзката е почваш заради това, което е човека до теб! Иначе няма смисъл и идват само главоболия от криворазбраната, зле скалъпена, сапунена история! Стига толкова удивителни!!! [beer]

Дата:   20-07-09 09:43

Не сте ме разбрали - не става въпрос за някаква насилствена или контролирана промяна, а за невидимо и неосъзнато въздействие.
Не сте ли се чувствали по един начин с една жена, а съвсем различно с другата - не сте ли ставали по-добри, по-искрени, по-чувствителни, не защото тя го е поискала, а просто защото тя самата излъчва всичко това.

Автор: ellisaveta   
Дата:   20-07-09 09:48

Да променяш някого след определена възраст си е чиста загуба на време. Има известен период на борба за надмощие в интересите, след това, когато двете страни осъзнаят, че това е безсмислено почвате да се радвате на мирния преход ;)
Един познат казваше: когато почнат да ти редят и режисират живота - бягай далеч.
Когато навлизаш в личното пространство на някого, трябва да се прави по възможно най- деликатния начин [smilie3] Сложно нещо...

Re:
Дата:   20-07-09 09:54

тьма, за себе си съм установил, че с различни жени съм съвсем различен. В почти всеки аспект.

Съгласен съм с уточнението ти.

Но ей на.... типичен пример. [smilie5]
Колежката ellisaveta добре започна разсъжденията си, само за да стигне до подсъзнателно закодираното у всяка жена "трябва да се прави по възможно..."

Дам... [smilie3]

Дата:   20-07-09 09:57

danbi, хахаха, много добре знаеш, че с малко чупки, стойки, сълзи ако щеш и бельо и пак си постигаме нашето [ezik]

Автор: cristo   
Дата:   20-07-09 10:01

променя ме, ама само към лошо [smilie5]
поне до такива изводи стигам, щом след всяка раздяла, приятелите ми казват, че изглеждам свежарка и подмладен [smilie5]

Дата:   20-07-09 10:02

Аз също не търпя някой да се опитва да ме променя, дори и по най-деликатния начин, както винаги обръщате темата в съвсем друга посока.
Благодаря, danbi , ти винаги достигаш бързо до смисъла на поставения въпрос https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/kznj5695.JPG

Дата:   20-07-09 10:03

ellisaveta, какво бельо, какви стойки и какви чупки, мила, говорим за духовна промяна, а не за дължина и горемина на някои органи

Автор: mladenov   
Дата:   20-07-09 10:03

Един женен мъж има две възможности...
да бъде прав,или да бъде щастлив...
Всеки е свободен да си избира! Аз съм избрал второто,защото няма смисъл да се опитвам да постигна първото![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   20-07-09 10:11

Ах, тьма, нима очкаваш някой мъж да се промени заради теб? Може да прави компромиси със себе си, но има една приказка - вълкът козината си мени, но нрава не!
Но все пак тази тема е за мъже, те да си кажат, как се променят на духовно ниво и да споделят колко време им трае ентусиазмът и как ние жените бързо- бързо им го изпаряваме.

Въпреки това, аз вярвам в изключенията [smilie3]

Публикацията е редактирана (20-07-09 10:23)

Автор: krassimire   
Дата:   20-07-09 10:13

Така, малко опростено, обаче в повечето случаи вярно:

Добър секс с желана от теб жена, с която се чувстваш добре и извън леглото - най-лошите ти вътрешни демони просто изчезват, няма ги.

Липса на секс, или посредствен такъв, без значение от останалото - ти си сприхав, подозрителен, раздразнителен, светът ти е крив, нататък да не говорим.

Защо нещата минават през секса? Ами защото говорим за жена, а не за мъж [smilie25]

Автор: joro35   
Дата:   20-07-09 10:18

Един женен мъж има две възможности...
да бъде прав,или да бъде щастлив...

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] Eeе това много ми хареса...

Публикацията е редактирана (20-07-09 10:19)

Автор: kolcho   
Дата:   20-07-09 10:20

Че съжителството с някого / жена или мъж - какво значение[smilie3] / променя - нима някой ще спори?
Само да отбележа - ако някоя дама промени сериозно мъжа да себе си, със сигурност го е сторила незабелязано. Огромен брой връзки са се разпаднали заради просташки демонстрирани амбиции на "нежната" половинка за промяна. Единствено на този до себе си.
Умните жени се промЕнят, за да променЯт[smilie3]

Дата:   20-07-09 10:22

kolcho [smilie24]
ако искаш промяна - почни от себе си

Автор: joro35   
Дата:   20-07-09 10:27

А според мен всички тези борби за надмощие в една връзка са възможни само при духовно бедни хора. Напълно съм съгласен с тьма. Двама души са заедно, за да се допълват и обогатяват взаимно. За да правят живота си по-лесен, осмислен и щастлив. Целия този градски фолклор за разните му хватки м/у двата пола ми е толкова противен...

Re:
Дата:   20-07-09 10:28

krassimire, моите наблюдения са подобни -- с добавката, че липсата на тези неща се отразяват много по-видимо на жените. Изобщо, в този смисъл жените подбират много по-малко --- оттам и нуждата от разните легенди.

Секса си е част от общуването между мъжа и жената. Между всеки мъж и всяка жена. А да.. и преди да са ме захапали дамите --- секса има много измерения [smilie5]

тьма, темата ти всъщност е много хубава [smilie24]
но е неизбежно всеки потърпевш (а едва ли има такива, които не са) да сподели първо опитите за превземане на личното му пространство.

Мисля, че един много често забравян фактор е доверието.

Автор: iPonche   
Дата:   20-07-09 10:36

Мисля си, че най-великото нещо между тези двамата, т. нар. мъж и жена след доверието (защото ако го няма значи няма нищо) е умението един на друг да доставят удоволствие. Нямам предвид само физическо. Просто когато един за друг се грижите с чистата обич, а не с дивашките страсти и в дивашки измерения с най-голямата нежност и топлина на света някак всичко става по-леко, по-сигурно и по-спокойно. Да има кой да обичаш и как да го правиш ненатрапващо се и без да очакваш насреща да ти отвърнат с каквото и да било. Това е да обичаш, а оттам нататък човек не се променя според мен. Той просто е склонен да покаже малко повече от себе си, да си открехне душата и да ти разреши да я докоснеш там, където рядко някой успява да види, а камо ли да докосне.

Това не е променяне на човека до теб, това всеки сам избира дали да сподели и направи стига да не го е страх да отвори душата си. А това отваряне на душата не става изведнъж, а постепенно.

Автор: Georgeta   
Дата:   20-07-09 10:39

Промяната не означава превземане на лично пространство, още по-малко опит за надмощие (при нито една от страните в едни отношения). Налага се почти винаги, за изглаждане на характерите (още повече при хора над 18-20 години). Хубаво е когато партньорите се съобразяват помежду си и правят нещата, които другия/ата харесват (а не точно обратно напук). В едни отношения всеки участва 50/50% (или почти).
Най-лошото в отношенията е ЕГОИЗМЪТ!!!

....иначе няма връзка....няма приятелство....няма доверие

Автор: Georgeta   
Дата:   20-07-09 10:41

П.С След продължително съжителстване на една двойка партьорите започват да си приличат дори физически един на друг.

Дата:   20-07-09 10:54

Автор: Georgeta
Дата: 20-07-09 10:41

П.С След продължително съжителстване на една двойка партьорите започват да си приличат дори физически един на друг.

-------------------------------------

Дам, еднакво им побеляват косите и качват килограми [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.