Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Една интересна статийка
Автор: Нели   
Дата:   15-07-09 22:46

Търсех в гугъл japan canned cat, а ми излезе това (не знам защо[smilie8] ). Няма значение, ето я и статията, дано и на вас ви е интересна [beer]

http://first.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=516

Отговори на това съобщение
 Re: Една интересна статийка
Автор: h.svinaroff   
Дата:   15-07-09 22:59

Мдам, интересна е.
И далечна.

Автор: Amigo   
Дата:   15-07-09 23:02

крейзи [smilie5] [smilie5] абе демографско-боклукчийският проблем чука на вратата [smilie8] добре, че идва 2012 [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   15-07-09 23:03

Не е ли по-лесно направо да минем към харакирито?

Дата:   15-07-09 23:10

Инструкциите в България са лесни.
1. Изхвърлете боклука в кофата.

[smilie18]

Автор: jivkojj   
Дата:   15-07-09 23:13

В Германия е нещо подобно, само че проблема с подобни странни боклуци като примера с чадъра и по-едрогабаритни и екзотични неща е решен по друг начин - просто се обаждаш в службата и в уречен ден и час идва специален камион и ти отмъква работите. Изнасяш ги надвечер а сутринта ги вземат. По тая причина може да се сдобиеш с неочаквано добри неща.
Аз например съм изхвърлял работещи видео, принтер, сателитен приемник и други подобни домакински вещи. След 1-2 часа като погледна - купа намалял, някой се обзавел с тях [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   15-07-09 23:38

Изобщо не е подобно в Германия. Много по-простичко е. В Япония на децата в училище им се преподава как се разделя боклука и кой към коя категория спада.

Едно семейство японци, мои приятели, имаха схеми с категориите боклук навсякъде вкъщи заради хлапетата си и това беше редовна тема

Абе не е за нас простия и мързелив българин тая работа. Ще се старае ден-два-три и накрая като му омръзне ще тегли една и айде пликчето през терасата.

[smilie21]

Автор: jivkojj   
Дата:   15-07-09 23:43

Е да в момента отдлу имам само 5 кофи за разделяне и книжка с 40 страници, която ми я пращат към нова година кое как се сортира и на коя дата ще бъде взето.

Дата:   16-07-09 00:07

Най-ми хареса това за скоростния компостер - за 24 часа - тор [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.