Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Зелената кауза и Ю2
Автор: slivenski   
Дата:   08-07-09 16:47

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2283511

[smilie8] [smilie8]

[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Зелената кауза и Ю2
Автор: n1x0n   
Дата:   08-07-09 16:58

carbon footprint според мен далеч не е най-важният критерий за измерване на това, което човек прави за света.

Re:
Дата:   08-07-09 17:02

Не мога да споря... Направи ми впечатление иронията - уж се бориш за зелена планета, а изразходваш такъв ресурс, че... [smilie5]

Тва като нашите политици - 20 години крадоха и сега - дайте да спрем крупцията - та да не може никой друг освен тях да краде... [smilie18]

Автор: chill   
Дата:   08-07-09 17:23

Емисиите на рокгрупата са равняват
[...]
на това 100-ватова крушка да бъде оставена включена в продължение на 159 хил. години.

Значи, ако успеят да убедят само 954хил. души да минат на 50ватови крушки, "вредата" се компенсира само за половин година (ако приемем, чe една крушка свети по 4 часа на ден). [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-07-09 17:25

На Боно глупостите...

[smilie21]

Автор: ejko   
Дата:   08-07-09 17:33

идеята за спасяването на планетата не е всеки да направи огромна жерта (например да не организира турнета и концерти), а всеки да прави дребни, незабележими, всекидневни жертви. Ако мутрите в БГ си заменят 5.6 литровите x5-ци с форд фиести, за една година ще неотрализират концерта на Ю2 няколко пъти...
А в Америка един милион ако заменят колите с над 4 литра двигател с двулитров...
Така че за двуличие не може да става дума...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-07-09 17:40

Taka e. Но аз на Боно не съм му фен.

[smilie21]

Дата:   08-07-09 17:43

Боли ме за Боно, да пее там, другото не ме интересува. Мен ме кефи между другото, защото го питаха го веднъж за това какъв трябва да си, за д аси известен музикант. И той вика, че трябва д аси много самовлюбен, луд и комплексиран, щом искаш 50-100 хиляди да крещят името ти всяка вечер...:)
Повечето "звезди" казват, че трбва да си упорит, с късмет и т.н. клишета:)))

Автор: n1x0n   
Дата:   08-07-09 17:54

Аз честно казано от голям фен на Ю2 стигнах до там, че да не съм им слушал последните 2 албума изобщо - в голяма степен заради половинчатият им, комерсиализиран начин за демонстриране на "загриженост".

Но в конкретният случай - мисля, че заяждането е глупаво. Все едно да кажа, че съществуването на въпросният сайт CarbonFootprint.сом всъщност е вредно за природата, защото кара хората да хабят ток за компютрите си, влизайки в него.

Дата:   08-07-09 17:56

Все едно да кажа, че съществуването на въпросният сайт CarbonFootprint.сом всъщност е вредно за природата, защото кара хората да хабят ток за компютрите си, влизайки в него.

Не е лъжа това... [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-07-09 17:56

И аз не съм ги слушал последните албуми. То така се остава фен, няма друг начин:)))

Автор: vuzhy   
Дата:   08-07-09 18:09

Последния албум на мен лично много ми хареса. А за това дали е комерс демонстрацията на загриженост или наистина са загрижени, предпочитам да вярвам във второто [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.