Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Провокации
Автор: gorbi   
Дата:   06-07-09 16:17

Как мислите, дали па няма да има провокации - както Амет сокола се закани (там и за ножове говори и т.н.), за да може да извади етническата карта. Тези избори са много катастрофални за него, заради високата избирателна активност. Ако Бойко си удържи на думата - обръчи, фирми, сараи - всичко отива по дяволите..... Според мен някъде по медиите , по форумите, в печата ще започнат да се дискутират антитурски, етнически, расови теми.... за да може да се провокира напрежение и нестабилност в държавата... Не се дават така власт и пари..... Дано се окажа лош пророк, де..... Всъщност тайно се надявам на обратното. Както предупреди Борисов вчера на пресконференцията - че няма да позволи на никой да се заиграва с темата за етносите вече.....

Отговори на това съобщение
 Re: Провокации
Автор: slivenski   
Дата:   06-07-09 16:20

обръчи, фирми, сараи - всичко отива по дяволите

Да го видя, пак няма да го повярвам... [smilie8]

Автор: ejko   
Дата:   06-07-09 16:20

Напълно възможно..., ДС си има методи и не виждам защо да им изневерява в този случай.

Автор: seaman58   
Дата:   06-07-09 16:21

Няма да се окажеш лош пророк, за съжаление ....

Re:
Автор: stew   
Дата:   06-07-09 16:22

И аз мисля, че в скоро време ще започнат да изкачат зайците и да откриват заложени капани

Re:
Автор: danbi   
Дата:   06-07-09 16:26

slivenski, какво се чудиш... ще сменят собствеността [smilie18]

Автор: ivodam   
Дата:   06-07-09 16:33

Мен тоя въпрос малко ме притеснява, да си призная. Не става дума за провокации, а за нещо по-сериозно. Сараите на Доган той самият си ги възприема нещо като дан, такса за това, че той пази мира с турците и в България не е избухнала гражданска война досега, както беше примерно малко по на запад от нас. Един нападнат и озверен Доган може да се изкуши лесно да драсне клечката... вкаран в ъгъла звярът става опасен. Аз затова и преди няколко дни написах, мисля, че е по-добре вече да го очистват този, става наистина опасен, а определено има достатъчно влияние да направи поразии, като ги знам електоратът му в каква мизерия са и колко лесно ще е да им драсне фитила. [smilie23]

Дата:   06-07-09 16:33

slivenski, какво се чудиш... ще сменят собствеността

Е, така вече ще го повярвам и без да го видя... [smilie18] [smilie18] [smilie25]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   06-07-09 16:39

gorbi написа:

> Как мислите, дали па няма да има провокации - както Амет сокола
> се закани (там и за ножове говори и т.н.), за да може да извади
> етническата карта. Тези избори са много катастрофални за него,
> заради високата избирателна активност. Ако Бойко си удържи на
> думата - обръчи, фирми, сараи - всичко отива по дяволите.....
> Според мен някъде по медиите , по форумите, в печата ще
> започнат да се дискутират антитурски, етнически, расови
> теми.... за да може да се провокира напрежение и нестабилност в
> държавата... Не се дават така власт и пари..... Дано се окажа
> лош пророк, де..... Всъщност тайно се надявам на обратното.
> Както предупреди Борисов вчера на пресконференцията - че няма
> да позволи на никой да се заиграва с темата за етносите
> вече.....

Горби, малко не е ясно за какво да си лош пророк... Но както и да е. Аз си мисля, че етническата карта трудно би била разиграна сега по начин, по който би му се искало... Но кой-знае...

Re:
Дата:   06-07-09 16:43

Доган плаши гаргите.

Етнически сценарий в България не би могъл да се разиграе без косвеното участие и одобрение от страна на Турция.

А Турция, която е седнала на масата за преговори за присъединяване /под каква точно форма, ще стане ясно след време/ към ЕС, едва ли ще подкрепи подобни... хм... фриволни провокативни действия от страна на Доган.

Автор: gorbi   
Дата:   06-07-09 16:46

neddrag: ....пророчеството е, че бай Амет е толкова могъщ, че може "да запали къщата" хитро и тънко с провокации, медийни публикации, форумни дрязги, телевизионни лайфове и т.н.... "Дано съм лош пророк" означава, всичко това да си го фантазирам и пророчеството ми да е тъпо и да не се сбъдне.....

Автор: danbi   
Дата:   06-07-09 16:51

gorbi, успокой се, има и друг сценарий: големия батко да дойде, да вземе играчката от ръцете на разглезеното дете. да му зашлеви два шамара за дисциплина и да му загаси лампата да спи.

Всичко е възможно. Но ако вижда, че може да получи шамар зад врата, може и да си трае.

Автор: ejko   
Дата:   06-07-09 16:54

Според мен пропускаме един момент. Доган не е просто някой местен самообявил се велможа, а има подкрепата и вярвам определено поръчение от турската държава. От тази гледна точка за Турция това би могло да има две измерения- Доган да осигурява икономическите интереси на Турция тук и политическите такива. В първя случай едно силно противопоставяне на етносите няма как да плюс за Турция в икономически план. От друга страна някак мисля, че Турция политически има нужда от съюзник в лицето на България за пред Европейските структури. Тук отново етническото разделение в страната няма как да е нужно.
От тази гледна точка според мен Доган ако се изкуши и властолюбието му го накара да кривне, то ако някой ще посяга на него физически, то това ще си е по търска линия, в момента, в който спре да изпълнява заложените от горе цели.
Ама де да знам де..., такива неща си мисля.

Публикацията е редактирана (06-07-09 16:55)

Дата:   06-07-09 17:02

Доган след изборите /от 15 секунда нататък/:

http://www.youtube.com/watch?gl=GB&feature=player_embedded&v=YersIyzsOpc

[smilie18] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: krist   
Дата:   06-07-09 17:04

Аз си мисля и друг сценарий: червено-рязаните другарчета толкова се нагушиха, че вече няма смисъл да стоят във властта, в контекста и на световната икономическа криза, която прави управленито им все по-трудно, та просто си намериха начин да се оттеглят "мирно и тихо" - сложиха си техен човек (ББ), който няма да ги преследва и ще ни се хилят, я от Малдивите, я от Бахамите, я от някъде другаде.. Трябваше да им рзаредиме май кръвта Овреме..

Автор: NeDDRaG   
Дата:   06-07-09 17:05

gorbi написа:

> neddrag: ....пророчеството е, че бай Амет е толкова могъщ, че
> може "да запали къщата" хитро и тънко с провокации, медийни
> публикации, форумни дрязги, телевизионни лайфове и т.н....
> "Дано съм лош пророк" означава, всичко това да си го фантазирам
> и пророчеството ми да е тъпо и да не се сбъдне.....

Да бе, аз схванах. Но не мисля. Не мисля, че той би се осмелил. Това първо. Второ - твърдия му електорат вече намалява, а младите от средата на този електорат вече не са толкова твърди.

Автор: tantris   
Дата:   06-07-09 17:06

krist, и аз мисля така.

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   06-07-09 17:12

Бъркате! Пророчеството гласи, че доган ще попадне под кол`лото-по-бързо-от-VMAX точно като съм се засилил дооре!

Автор: jamess   
Дата:   06-07-09 17:25

gorbi,spored shte mu e po-lesno da vyrne resto ot milionite otkolkoto da pali kakvoto i da bilo.I ne samo toj 6te vry6ta.Nqkoi nqma da imat dostatychno i shte otidat na syd.Vinagi e imalo priemsvenost v tezi neshta,a i golqama doza logika.

Sorry za lat.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.