Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Алекс Зографов
Автор: lipostok   
Дата:   06-07-09 08:37

Не бях го чувал, изненадан съм че има български музикант от такава класа. Някой знае ли повече за него?

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-07-06&article=284400

"Българите са много благословени, защото от тракийците произлиза цялата световна култура. Политически сме разделени, но ако погледнеш Турция, Румъния, Сърбия, България, това е същата култура, същата история, същите хора. Разпръснати сме из целия свят, а не сме свързани. Всички сме индивидуалисти. От гледна точка на изкуството това е голяма сила. Народната ни музика е развита на ниво, което няма аналогия."

Отговори на това съобщение
 Re: Алекс Зографов
Автор: lipostok   
Дата:   06-07-09 08:42

"Ако българите станат по любезни, това ще привлече света към страната. Мои познати са се връщали оттук и ме питат "Защо са толкова груби тези хора?" Аз все има казвам, че само езикът звучи грубо, защото не го разбират. Но не е така."

Автор: exo99   
Дата:   06-07-09 11:56

Някакъв мазен педал - заеби го.

[beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   06-07-09 14:38

Като го четох, все едно че чета интервю с М. Левиев, дори по едно време реших, че се е преименувал или има някаква грешка...

Защо ли?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.