Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Хаиде говорете!
Автор: юнга   
Дата:   05-07-09 07:06

Комунистчета, комуноиди и хора в несвяст,оставете нападките и кажете с какво вашият глас ще промени нещо в следващите 4 години?

Отговори на това съобщение
 Re: Хаиде говорете!
Автор: тьма   
Дата:   05-07-09 07:15

А с какво твоят ще промени нещо, извинявай, че не съм разбрала ти за кого ще гласуваш - ще ни кажеш ли? И вземи си оправи заглавието!

Не ти ли писна от тези теми, градско

Дата:   05-07-09 07:24

Не градско. Не ми писна.
Тезата за цялото агне и ситият вълк не ми допада.
А ти не влагай нищо лично в такъв спор.
А колкото до гласът ми, има лява коалиция и тя има Велко Вълканов.
Всичките проблеми ща ти реши с мек глас и с мека китка .

Дата:   05-07-09 07:32

юнга, аз ще си пусна бюлетината на Атака - реших,че това е най-разумно - те са единствените, които могат да минат ДПС.

Дата:   05-07-09 07:58

Според мен бъркаш, но това си е твоят избор,които нямам право да променям.
Вече е 8 часа и е не естествено сега да се казва , кой, какъв е от мажоритарните например.
Не ми се гласуваше.
Ще гласувам на инат.
Виж какво казва Хавел в една друга тема тук.

Дата:   05-07-09 08:50

ти я ми кажи Валерия Петрова фигурира ли като мажоритарен в листата?

Дата:   05-07-09 08:53

Каква е тази Валерия Петрова?
Не беше ли конят на Слави?

Дата:   05-07-09 10:21

и на Слави да е, харесва ми момичето

Автор: chill   
Дата:   05-07-09 11:29

юнга написа:

> Комунистчета, комуноиди и хора в несвяст,оставете нападките и
> кажете с какво вашият глас ще промени нещо в следващите 4
> години?

Ами европейските фондове няма да отиват в Догановата мафия, а в нечия друга мафия. Това е бoрбата, както и преди четири години - кой да разпределя фондове и да печели конкурси.

Друга промяна няма да има.

Публикацията е редактирана (05-07-09 11:31)

Автор: НАСОО   
Дата:   05-07-09 11:34

с риск лалалила да ме съди за авторство

МЪКА, МНОГО МЪКЪ[smilie21]

Автор: n1x0n   
Дата:   05-07-09 11:39

юнга, ти истеряса бе мой човек [smilie18]
11 теми на първа страница, с различни заглавия и еднакво съдържание - някаква драма изживяваш явно, ама що за наша сметка?! [smilie8]

Автор: uncle_johnny   
Дата:   05-07-09 11:40

БСП се страхуват най-много от Герб. Трябваше им някой, който да отклони част от гласовете за Герб и съвсем логично подеха кампания срещу Доган за да може част от хората, които биха гласували за Герб да прехвърлят гласовете си за Атака. Така, че драги привърженици на Атака(става въпрос за тези които са отскоро такива), вашият вот е резултат от обикновена манипулация на общественото мнение извършена от комунистите. Призовавам тези, които още не са гласували да мислят с главата си и да не се поддават на натрапени антиДПС чувства.

Автор: uncle_johnny   
Дата:   05-07-09 11:45

п.п. Не съм пръвърженик нито на Доган, нито на ДПС. Имам сигурен източник(репортер), които ми разказа за приятелските отношения между Волен Сидеров и лица на високи длъжности в ДПС. Видял ги е с очите си. Какво поовече може да се каже.

Автор: b-w_devil   
Дата:   05-07-09 11:47

Защо във Фотофорум не се въведе Закон за забрана на политическо СПАМЕНЕ?!? (ЗЗПС)

А пък нека Лалалинда да каже - дали във Франция е прието някой да натиска приятелите си за коя партия да гласуват на поредните парламентарни избори... Или изобщо да ги пита - за кого са пуснали бюлетинка?!? [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: n1x0n   
Дата:   05-07-09 12:03

БСП се страхуват най-много от Герб. Трябваше им някой, който да отклони част от гласовете за Герб и съвсем логично подеха кампания срещу Доган за да може част от хората, които биха гласували за Герб да прехвърлят гласовете си за Атака.

Това е вариант 1.

Вариант 2
БСП се страхуват най-много от Синята коалиция и затова създадоха Бойко - да им дръпне гласовете.

Вариант 3
БСП се страхуват най-много от Атака и затова инсценират катастрофи и бутат млади момченца в ръцете на невинни атакаджии.

Вариант 4
БСП не се страхува от никой, щото в тази държава няма партия и политик, които да са създадени без тяхната подкрепа и пари. Всички до един - почвайки от Костов и свършавайки с Бойко и Сидеров, са все БКП креатури.

Изобщо... как не ви омръзна последните 20 дена да се разправяте за глупости?!

Ако ви бяха сърцата толкова големи, колкото са ви устите - Доган отдавна да беше виснал обесен на паметника на Царя Освободител!

Дата:   05-07-09 12:05

Никсъне варинт 4[thankyou]

Дата:   05-07-09 12:12

Автор: chill
Дата: 05-07-09 11:29

юнга написа:

> Комунистчета, комуноиди и хора в несвяст,оставете нападките и
> кажете с какво вашият глас ще промени нещо в следващите 4
> години?

Ами европейските фондове няма да отиват в Догановата мафия, а в нечия друга мафия. Това е бoрбата, както и преди четири години - кой да разпределя фондове и да печели конкурси.

Друга промяна няма да има.

Публикацията е редактирана (05-07-09 11:31)

Нямаше смисъл да го пишеш.
Знаем, че Костов ще изяде всички невръстни деца в ЕС.
Защото не е социалист.
А дали е така?

Автор: chill   
Дата:   05-07-09 12:24

юнга написа:

> Автор: chill
> Дата: 05-07-09 11:29
>
> юнга написа:
>
> > Комунистчета, комуноиди и хора в несвяст,оставете нападките и
> > кажете с какво вашият глас ще промени нещо в следващите 4
> > години?
>
> Ами европейските фондове няма да отиват в Догановата мафия, а в
> нечия друга мафия. Това е бoрбата, както и преди четири години
> - кой да разпределя фондове и да печели конкурси.
>
> Друга промяна няма да има.
>
>

>
> Нямаше смисъл да го пишеш.
> Знаем, че Костов ще изяде всички невръстни деца в ЕС.
> Защото не е социалист.
> А дали е така?

Аз държа на фактите, не на политагитацията за слабоумни.

Костов е вегетарианец. [smilie18]

Публикацията е редактирана (05-07-09 12:25)

Дата:   05-07-09 12:28

Е какво да се разправям с тъпоумни, които не вдяват?
И без това всичко приключи и днес избираме.
Запази твоите си факти за предсрочните избори.

Дата:   05-07-09 12:31

но кой[smilie11]

Дата:   05-07-09 12:37

Автор: n1x0n
Дата: 05-07-09 12:03

БСП се страхуват най-много от Герб. Трябваше им някой, който да отклони част от гласовете за Герб и съвсем логично подеха кампания срещу Доган за да може част от хората, които биха гласували за Герб да прехвърлят гласовете си за Атака.

Това е вариант 1.

Вариант 2
БСП се страхуват най-много от Синята коалиция и затова създадоха Бойко - да им дръпне гласовете.

Вариант 3
БСП се страхуват най-много от Атака и затова инсценират катастрофи и бутат млади момченца в ръцете на невинни атакаджии.

Вариант 4
БСП не се страхува от никой, щото в тази държава няма партия и политик, които да са създадени без тяхната подкрепа и пари. Всички до един - почвайки от Костов и свършавайки с Бойко и Сидеров, са все БКП креатури.

Изобщо... как не ви омръзна последните 20 дена да се разправяте за глупости?!

Ако ви бяха сърцата толкова големи, колкото са ви устите - Доган отдавна да беше виснал обесен на паметника на Царя Освободител!

Еееех! Вариант пет с масово участие...
На паметника...[smile]

Автор: ivodam   
Дата:   05-07-09 12:38

n1x0n: Не е истерия, плащат му на момчето, старае се...

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   05-07-09 12:42

Сега парите от еврофондовете, чрез обръчът от фирми на Доган и откровено турските фирми изтичат за Турция, а не остават в България. Погледнете - всички големи проекти се изпълняват от турски фирми - а Доганоглу стана милиардер и открито парадира с това !!!

И тъй като съм Българин ще гласувам за тези, които ако имат власт, ще отсекат като на патка тиквата на този престъпен резак - това ми стига - ако мнозинството бяхме националисти на нивото на гърците или сърболяците - тоя отдавна щеше да е не само политически, но и фактически труп !!!

Дата:   05-07-09 12:48

Автор: Императорът.
Дата: 05-07-09 12:42

Сега парите от еврофондовете, чрез обръчът от фирми на Доган и откровено турските фирми изтичат за Турция, а не остават в България. Погледнете - всички големи проекти се изпълняват от турски фирми - а Доганоглу стана милиардер и открито парадира с това !!!

И тъй като съм Българин ще гласувам за тези, които ако имат власт, ще отсекат като на патка тиквата на този престъпен резак - това ми стига - ако мнозинството бяхме националисти на нивото на гърците или сърболяците - тоя отдавна щеше да е не само политически, но и фактически труп !!!

Ти още ли не си гласувал бре?
За какво се пеняви тук в предишните дни?

Дата:   05-07-09 12:48

къде пък изтичат за Турция. Невиждате по далече от пръста дето ви сочи от трибуната. Кой е най-големия проект в БГ който струва колкото всичките ни пари от евросъюза за програмния период до 2007-2013 а? АЕЦ Б. А кой го строи - американци и руснаци. Къде изтичат парите на държавата тогава. Доган ако ще гъза си да скъса и да изпълни всички проекти във всички общини и министерства пак не може да ги стигне. А това е ясно че няма как да стане и на 20%. Пак ви показват лявата ръка и ви бият с дясната а вие дори не връзвате че двете са на един и същи човек[smilie11]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.