Автор: Lalinda
Дата: 03-07-09 20:39
Чудя ви се, господа, как още не сте емигрирали в Сърбия...
Кайзере, не си е подавал оставката. Фил се самозакла, като поиска вот на доверие от парламента, надявайки се по този начин да ПОКАЖЕ, че има силна подкрепа и вън от сините. Не би, уви.
Правителството на Л. Беров ще запомня с това, че не го запомних. По онова време бях за дълго във Франция и през цялото време не можах да се сетя КОЙ е премиерът ни, та да отговоря на въпроса на колегите си французи... По Коледа се прибрах у дома, и още вечерта го видях по телевизията и името му изскочи...
Иван Костов ще запомня с това, че нарече пенсионерите алчни или нещо подобно...
Прочее, днес една ужасно убита женица на спирката ми каза, че сметката й за тока била 191 лв., а пенсията й - 151. Била бивша образцова учителка и образцова директорка на училище в кв. Изток. Казах й, че нашата сметка е 10, макс. 12 лв., от години насам, и вероятно има някаква грешка в отчитането й. Казах й да си сложи енергоспестяващи лампи, а тя ме попита какво е това...? Живеела сама, не ги знаела тия неща, ако не била дъщеря й да плати тока... май не съм виждала по-отчаян човек напоследък, няколко пъти се опита да запомни "енергоспестяващи", пък не бе много възрастна... Е, ще запомня последното правителство с тоталната деградация на населението... Бивша образцова директорка да бъде доведена до такова отчаяние...
|
|