Автор: krassimire
Дата: 03-07-09 18:15
Англия е във война, ама няма военни действия, освен военноморски такива. С което дори не накривят шапката на Хитлер.
Едните били воювали на фронта, а другите им били пращали оръжие - абе не съм чувал Червената армия да е воювала с английски или американски танкове и самолети. Виж, с някоя и друга пушка може да помогнали от кумова срама. Но самият факт, че е нямало достатъчно пушки (за автомати да не говорим), е красноречив факт, че войната не е избухнала по вина на Сталин. Ама на пристрастните тъпанари им идват разни високоинтелектуални идеи.
А ти що ме наричаш червеночушковец? Нещо май си засегнат от 45-те годинки, което те прави силно пристрастен, и говориш едни тъпотии, та ми се иска и аз да ти прасна някое определение, ама ще се въздържа за момента.
Аз съм неутрален, не съм гласувал нито за БСП, нито за СДС, нито за разни царе и подобни. Не съм бил с нищо привилегирован аз или семейството ми по времето на социализма. Нито съм страдал от соц-а, ако не броим дядо ми, чиято вършачка е била национализирана, а той изпратен за кратко в затвора.
Но помня как вярвах, че борците за демокрация са борци за демокрация, а те се оказаха най-обикновени реститутки и далаверисти в болшинството си.
|
|