Автор: bordon
Дата: 02-07-09 00:10
Колеги, това е едно изказване , взето от един форум на http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2267151
Изказването явно е направено от "български турчин" след предизборен митинг на Ахмед Догани. Просто оставям на вас да го коментирате:
Цитат:
"ак47 вие почти винаги сте били под робство. Какво значение има Турско, руско или някое друго. А и трябва да сте щастливи че сте били под Турско робство, защото Турците никога не посякаме на по-слабия от нас. А и точно тук е нашето величие и могъщество, разликата ни от комунистите или фашистите. Ние не се опитваме да ви съсипеме, ако искахме отдавна да сме го направили. Просто не сте в категорията ни и ти го знаеш. Точно обратното мисля че Турция е единстевната държава на Балканите към която България може да има доверие. Мен не ме е яд за нищо, но мисля че повечето хора тук ги е яд че в България живеят около 1 милион Турци и че са по кадърни и умни от тях. Ти може да мислиш много неща но едно е да мислиш, а съвсем друго е да го можеш. А относно Ahmed Doğan прав си че никой не вечен, но помни че новият може да ви накара да търсите стария, защото не всеки е толерантен като Doğan."
Мисля, че няма какво повече да се каже по въпроса до 05.07.2009г.
|
|